How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

Evet Tatlım ama mobilyalarda çılgınca şeyler yapamam sanırım ancak evde kullanacağım aksesuarlarda yapabilirim :1:
Bu arada son zamanlarda gittiğim her evde şu vardı, tv ünitesini koydukları duvara çok farklı ve güzel duvar kağıtları kaplamışlardı, oda aklımın bi köşesinde bende öyle yapmayı düşünüyorum :32: sanada belki fikir olur. Çok hoş duruyor

Benim boyle bir sinema odasi hayalim var aslinda cok hayalim var ama :)) sinema odasini tavsiye ederim hem romantik hem cok siradisi :) ayrica birinde gormustum inanilmaz guzel yapmislar bir dahaki sefere size fotograf cekip gostereyim ben onu eminim aklina yatan bir fikir olacak :) tabi evin oda sayisi da uygun olmali bunun icin :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahtan evimiz hazır tatlım ama bi ton tadilat yapacağım. Çok pahalıya kaçmak istemiyorum zorlanmasına kıyamam ama yapılması gereken çok şey var evinde.
Aslında bunlar çok tatlı hazırlıklar aldığımız şeyleri burada tek tek birbirimizle paylaşırız :16:
Mesela ben salon mobilyalarım Kahverengi-Krem olsun istiyorum senin bi renk tercihin varmı şimdiden :21:

Ne kadar güzel eviniz var canım Allah Güle güle oturmayı nasip etsin çok masraf olmasını istemiyorsan genel tadilatını yaptırırsınız cnım. Krem rengini cok beğeniyorum ben de :))

Benim boyle bir sinema odasi hayalim var aslinda cok hayalim var ama :)) sinema odasini tavsiye ederim hem romantik hem cok siradisi :) ayrica birinde gormustum inanilmaz guzel yapmislar bir dahaki sefere size fotograf cekip gostereyim ben onu eminim aklina yatan bir fikir olacak :) tabi evin oda sayisi da uygun olmali bunun icin :/

ilk defa duyuyorum foto paylaşırsan sevinirim cok güzel olur aslında

Evet canim :) ama istanbulda yasiyorum isim geregi :) sen nerelisin :)

1 Odamız fazla kalıyor tatlım bende orayı çamaşır ütü odası yaparım diye düşünüyordum :9: Sinema odası hı kulağa çok hoş geliyor .. Bide odanın dört bi köşesine iri li ufaklı mumlar falan ayy ne romantik :16:
Ayrıca evimde bol bol mumlar olacağı kesin birşey, çok seviyorum çünkü ayrı bi hava katıyor ortama :21:

1 Odamız fazla kalıyor tatlım bende orayı çamaşır ütü odası yaparım diye düşünüyordum :9: Sinema odası hı kulağa çok hoş geliyor .. Bide odanın dört bi köşesine iri li ufaklı mumlar falan ayy ne romantik :16:
Ayrıca evimde bol bol mumlar olacağı kesin birşey, çok seviyorum çünkü ayrı bi hava katıyor ortama :21:

Camasir ve utu odasi ooff haklisin ona da bir oda olmali :) ve biz bayanlarin esyalari kiyafetleri cok oluyor aslinda bizim icinde ayri bir giysi odasi eslerimizden talep etmemiz lazim :)) bence bu daha super olur

Ne kadar güzel eviniz var canım Allah Güle güle oturmayı nasip etsin çok masraf olmasını istemiyorsan genel tadilatını yaptırırsınız cnım. Krem rengini cok beğeniyorum ben de :))

Allah razı olsun canım. Erkek arkdaşım genç yaşında alabilmiş de 3 yıl kadar kredi ödeyeceğiz maalesef. Neyse allah can sağlığı versinde herşeyin üstesinden geliriz. Evde laminantlar değişecek, kapılar, kartonpiyer falan yapılacak çok masrafımız var. Erkek arkadaşım polis o yüzden bekar evi olduğu için pek özenmemiş ama değişmesi gerekiyor yani :)
Evet krem rengi çok güzel, normal kendi evimize annem krem rengi koltuklar aldı herkes kirlenir vs dedi ama çok kullanışlı yani kirlenmiyorda. Zaten fermuarlı istediğin zaman çıkarıp makinaya atabiliyorsun.Bide koltuk seçiminde buna ççok dikkat edilmesi gerekiyor temizlik için çok pratik gerçekten.
Bizim önceki koltuklarda öyle fermuarlı falan değildi, koltuk yıkamacı çağırıyorduk bi ton para veriyorduk, şimdi bütün yüzleri çıkarıp bi makinada gayet güzel tertemiz yapabiliyoruz :)

Camasir ve utu odasi ooff haklisin ona da bir oda olmali :) ve biz bayanlarin esyalari kiyafetleri cok oluyor aslinda bizim icinde ayri bir giysi odasi eslerimizden talep etmemiz lazim :)) bence bu daha super olur

Ayy ne güzel olurdu :16: Zaten gardolabın 3 te çeyreklik kısmı bizim kuzunun olur diğer hepsi bana ait olur :1:

Ayy ne güzel olurdu :16: Zaten gardolabın 3 te çeyreklik kısmı bizim kuzunun olur diğer hepsi bana ait olur :1:

Ben dolabin tamamini almayi dusunuyorum :)) ama onada kiyamiyorum sonra surekli kirisir esyalari ve yine biz utu yapariz :))

biz de salon takımını yarın alacağız sanırım inşallah bi prüz çıkmaz hallolur

Ben dolabin tamamini almayi dusunuyorum :)) ama onada kiyamiyorum sonra surekli kirisir esyalari ve yine biz utu yapariz :))

Ütü mü :27: :18: Sanırım evlenirken bi anlaşmada bulunmamız gerek onunla, çünkü ütüü hiç yapamıyorum :17: Üniforması tulum halinde olduğu için sanırım bi tek onda yaptığım kötü ütüm görünmez bi onu ütüleyebilirim, diğerlerini artıkın kendi halletsin ya :37:

Evet canim :) ama istanbulda yasiyorum isim geregi :) sen nerelisin :)

izmirliyim ve izmirde yaşıyorum canım. özlüyorsundur izmiri.evlendikten sonra istanbulda mı izmirde mi yaşayacaksınız

biz de salon takımını yarın alacağız sanırım inşallah bi prüz çıkmaz hallolur

Canım ev hazır mı yoksa salon takımı aldığınız yerde bekleyecek mi? Ya bende şunu düşünüyorum evin tadilatı yavaş yavaş başlasın istiyorum tamam düğün nasipse seneye falan ama en azından rahat oluruz. İlerleyen dönemlerde eşya düğün telaşı derken çok sıkışırız diye düşünüyorum ama oda bence son bi kaç ay kala evi yaptıralım sende hiç kullanılmamış hali ile gelirsin falan diyor. Kafam karışık o yüzden.

Canım ev hazır mı yoksa salon takımı aldığınız yerde bekleyecek mi? Ya bende şunu düşünüyorum evin tadilatı yavaş yavaş başlasın istiyorum tamam düğün nasipse seneye falan ama en azından rahat oluruz. İlerleyen dönemlerde eşya düğün telaşı derken çok sıkışırız diye düşünüyorum ama oda bence son bi kaç ay kala evi yaptıralım sende hiç kullanılmamış hali ile gelirsin falan diyor. Kafam karışık o yüzden.
aldığımız yerde kalacak canım evimiz hazır değil maleseff. orada bekleyecek . bence de evin tadilatına başlasan iyi edersin çok sıkışmamak için ilerde bi de onunla uğraşma bi an önce bitsin bence de.son aylar çok daha hesaba katılmayan masraflar çıkabilir

aldığımız yerde kalacak canım evimiz hazır değil maleseff. orada bekleyecek . bence de evin tadilatına başlasan iyi edersin çok sıkışmamak için ilerde bi de onunla uğraşma bi an önce bitsin bence de.son aylar çok daha hesaba katılmayan masraflar çıkabilir

Mutfak dolabı idare eder diye düşünüyorum ama Koçtaş da haftalık kampanyalar oluyor geçen erkek arkadaşımla laminantlara bakmaya gittik o sırada gördük çok hoşuma gitmişti mutfak dolabı ay bi baktık ki 699 tl montaj kurulum falan içinde şoka girdik hemde inanılmaz güzeldi. öyle kampanyalar oluyormuş yakalamak gerekiyor. Valla onu kaçırdım ama hala takipteyim inşallah o kampanyaya denk gelirsem yine hemen alacağım

izmirliyim ve izmirde yaşıyorum canım. özlüyorsundur izmiri.evlendikten sonra istanbulda mı izmirde mi yaşayacaksınız

Izmiri cok seviyorum cok sanslisin izmirde oturdugun icin :) benim ailem orda surekli gidip geliyorum zaten. Evlendikten sonra da sanirim istanbul olur isimi birakmam pek mumkun degil :/

Back