- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
Simdiden tarih mi aldiniz biz daha ekimde nisan yapacagiz biz mi gec kaldik acaba ya :)serpilcsr .!.:Bende burdayım kısmetse 1 ağustos 2015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdiden tarih mi aldiniz biz daha ekimde nisan yapacagiz biz mi gec kaldik acaba ya :)serpilcsr .!.:Bende burdayım kısmetse 1 ağustos 2015
Ramazan ayina mi denk geliyorBen de buradayim. Bizim de kismetse 04.07.2015
aynı gün geliniyizzzzz başladın mı hazırlıklara mekan gelinlik işleri en zorları allah yardımcın olsunBende burdayım :) kısmetse 1 ağustos 2015
Ben de 1i kına 2sı düğün 3 kişi olduk aynı tarihte :):)aynı gün geliniyizzzzz başladın mı hazırlıklara mekan gelinlik işleri en zorları allah yardımcın olsun
Super cogaliyoruzzZ...Ben de 1i kına 2sı düğün 3 kişi olduk aynı tarihte :):)
Merhabalar kızlar ben de 1.5 Yıldır nişanlıyım 6 Yıldır birlikteyiz ve 2015 Ağustosun 2sinde gelin olacağım İNŞALLAH.. Çeyiz hazırlıklarınız ne durumda?
Merhabalar.. aynı dert bende de var .Düğün salonu bulamıyoruz.İzmir Karşıyaka taraflarında bi yer bulma telaşındayız ama yok yok yokk...ya çok uçuk ya da çok vasat yerler napıcam bielmiyoruz.nişanlımlada dün bu konuda tartıstık ee haliyle ikimizde çok gerginiz.7 ay kaldı düğünümüze yerimiz beli degil herkes gec kaldınız diyor aile içindede problem yaşıyoruz bu konuda napıcam bilemedim,delirmek üzereyimMerhaba kızlar! Ben de 2015 haziran gelini olmayı planlıyorum ama ortada hiç bişeyim yok daha. Fellik fellik düğün yeri arıyorum Sizlerin düğün yerleri belli mi kızlar?
Geçmiş kalmışsın diyenleri anlamıyorum, bence bulursunuz, kısmet. Milleti dinleyipte bunaltmayın birbirinizi. Her kafadan ses çıkıo bu dönemde, sadece strese sokuolar. İnsanlar karar veriolar, bikaç aya evleniolar. Gelinlik mekan herşeyi ayarlıolar bikaç ayda . Bizlerin daha kaç ayı var, halolur herşeyMerhaba kızlar
Merhabalar.. aynı dert bende de var .Düğün salonu bulamıyoruz.İzmir Karşıyaka taraflarında bi yer bulma telaşındayız ama yok yok yokk...ya çok uçuk ya da çok vasat yerler napıcam bielmiyoruz.nişanlımlada dün bu konuda tartıstık ee haliyle ikimizde çok gerginiz.7 ay kaldı düğünümüze yerimiz beli degil herkes gec kaldınız diyor aile içindede problem yaşıyoruz bu konuda napıcam bilemedim,delirmek üzereyim