How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

merhabalar..kısmetse bende 2015 te gelin olacağım benim henüz tarihim belli değil:KK16:Gün alanlara hayırlı olsun inşallah darısıda bize olsun:KK15:

merhabalar..kısmetse bende 2015 te gelin olacağım benim henüz tarihim belli değil:KK16:Gün alanlara hayırlı olsun inşallah darısıda bize olsun:KK15:

Günü belli degil ama mayis 2015 geliniyim ama atamalardan dolayı ekim 2014 de nikah olacak :)

merhabalar kızlar kısmetse bende 2015 te gelin olacağım 09.08.2014 te sözüm oldu 2015 te düğünümüz olucak inşallah ama tarih belli değil ama benim düşündüğüm tarih temuz 25 26 2015 inşallah düğün tarihim kesinleşirde bende şu tarihte evleniyorum derim düğün tarihi belli olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ve şafak saymaya başlasınlar :) darısı benim gibi tarihi belli olmayan arkadaşlara olsun inşallah...

Merhabalar kızlar ben de 1.5 Yıldır nişanlıyım 6 Yıldır birlikteyiz ve 2015 Ağustosun 2sinde gelin olacağım İNŞALLAH.. Çeyiz hazırlıklarınız ne durumda?

Ben de 1i kına 2sı düğün 3 kişi olduk aynı tarihte :):)
Super cogaliyoruzzZ...
Ben kina istemiyorim kokusuna tahammulum yok wallaha :) 1 hafta once gelin hamami olucak o yeter diyorim kavinvaliden cok israrci ama ne yapcam bilmiyorum . Hazirliklar nasil gidiyo

Canim
Merhabalar kızlar ben de 1.5 Yıldır nişanlıyım 6 Yıldır birlikteyiz ve 2015 Ağustosun 2sinde gelin olacağım İNŞALLAH.. Çeyiz hazırlıklarınız ne durumda?

Cnm masallah epeydir beklemissin bu gunu allah gonlune gore versin insallah ;) hazirliklar nasi dedim ama sen ceyiz olayina girmissin bile ;) ben anca dugun mekan islerini hal ettim ;)))

arkadaşlarr bende 2015 kış gelini olacağım inş.engel çıkmazsa hayırlı olsun hepimizinki musmutlu olalım inş. :D

Merhaba kızlar! Ben de 2015 haziran gelini olmayı planlıyorum ama ortada hiç bişeyim yok daha. Fellik fellik düğün yeri arıyorum :( Sizlerin düğün yerleri belli mi kızlar?

Merhaba kızlar
Merhaba kızlar! Ben de 2015 haziran gelini olmayı planlıyorum ama ortada hiç bişeyim yok daha. Fellik fellik düğün yeri arıyorum :KK43: Sizlerin düğün yerleri belli mi kızlar?
Merhabalar.. aynı dert bende de var .Düğün salonu bulamıyoruz.İzmir Karşıyaka taraflarında bi yer bulma telaşındayız ama yok yok yokk...ya çok uçuk ya da çok vasat yerler napıcam bielmiyoruz.nişanlımlada dün bu konuda tartıstık ee haliyle ikimizde çok gerginiz.7 ay kaldı düğünümüze yerimiz beli degil herkes gec kaldınız diyor aile içindede problem yaşıyoruz bu konuda napıcam bilemedim,delirmek üzereyim :110:

Merhaba kızlar

Merhabalar.. aynı dert bende de var .Düğün salonu bulamıyoruz.İzmir Karşıyaka taraflarında bi yer bulma telaşındayız ama yok yok yokk...ya çok uçuk ya da çok vasat yerler napıcam bielmiyoruz.nişanlımlada dün bu konuda tartıstık ee haliyle ikimizde çok gerginiz.7 ay kaldı düğünümüze yerimiz beli degil herkes gec kaldınız diyor aile içindede problem yaşıyoruz bu konuda napıcam bilemedim,delirmek üzereyim :110:
Geçmiş kalmışsın diyenleri anlamıyorum, bence bulursunuz, kısmet. Milleti dinleyipte bunaltmayın birbirinizi. Her kafadan ses çıkıo bu dönemde, sadece strese sokuolar. İnsanlar karar veriolar, bikaç aya evleniolar. Gelinlik mekan herşeyi ayarlıolar bikaç ayda . Bizlerin daha kaç ayı var, halolur herşey

Back