Ütü mü:18: Sanırım evlenirken bi anlaşmada bulunmamız gerek onunla, çünkü ütüü hiç yapamıyorum Üniforması tulum halinde olduğu için sanırım bi tek onda yaptığım kötü ütüm görünmez bi onu ütüleyebilirim, diğerlerini artıkın kendi halletsin ya
Utu bende hic yapamiyorum :)) artik bi yardimci tutariz napalim ben zaten calisiyorum her ise pek vaktim olmaz sanirim hem utu isi kolay bi is degil sanirim o isten kaytaririm biraz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biraz rahatimiza duskunuz sanirim ozgecim :))Bence de ya en çirkin iş ütü yapmakValla bende çalışıyorum en azından haftada bir genel temizlik için birini tutabilirim o arada ütüleride yapar çıkar, en mantıklısı bu. Hafatsonuda gezerim ohhh
Biraz rahatimiza duskunuz sanirim ozgecim :))
Izmiri cok seviyorum cok sanslisin izmirde oturdugun icin :) benim ailem orda surekli gidip geliyorum zaten. Evlendikten sonra da sanirim istanbul olur isimi birakmam pek mumkun degil :/
Mutfak dolabı idare eder diye düşünüyorum ama Koçtaş da haftalık kampanyalar oluyor geçen erkek arkadaşımla laminantlara bakmaya gittik o sırada gördük çok hoşuma gitmişti mutfak dolabı ay bi baktık ki 699 tl montaj kurulum falan içinde şoka girdik hemde inanılmaz güzeldi. öyle kampanyalar oluyormuş yakalamak gerekiyor. Valla onu kaçırdım ama hala takipteyim inşallah o kampanyaya denk gelirsem yine hemen alacağım
Erkek arkadasim ankarali :) biraz ilginc bir uclu var su an :)) sanirim hem ankara hem izmirde olur :)
Bende cok duskunumdur annem nedense banada aynisini soyluyor :)) ogrenciyken de boyleydim hala boyleyim alarma uyandigim nadirdir :) aynen benim erkek arkadasimda bilincinde bu durumun :) ama cok anlayisli ya cok seviyorum bu anlayisli yonunu :)) evlenince de degismez umarim :))
Hahah bu annelerin genel tespiti o zaman içim rahatladı valla yalnız değilmişim
Valla annemin tayfası ( teyzemler ) evlenince değişir bu kadar anlayışlı olmaz vs diyorlar ama göreceğiz artık
Erkek arkadasim ankarali :) biraz ilginc bir uclu var su an :)) sanirim hem ankara hem izmirde olur :)
Evlenince cogu insan degisiyormus bu beni cok korkutuyor acikcasi :/
Benim erkek arkadaşımın ailesi Yalovada tatlı. Ben ona yük olmamak için nikahı istanbulda düğünü yalovada yapacağım. Bu sayede İstanbuldaki çevrem falan nikahıma katılır yakın akrabalarımda düğünüme yalovaya zaten gelir. Eğer erkek arkadaşının fazla durumu yoksa sende bu şekilde yapabilirsin.
Aslinda cok mantikli ama az once bir arkadas ramazana denk geliyor sanirim dedi eger oyleyse 19.07 tarihimiz degisir bu benim isime gelir :)) dedigin cok mantikli ben iki dugune pek mantikli bakmiyorum ama aileler ve akrabalar illaki istiyor :/ heleki kiz tarafi illaki tam tekbil dugunde olmak istiyor komsular falan :)
Hadi ya o zaman allah kolaylık versin KuzucumAma ne güzel 2 kez gelinlik giymiş olacağız öyle olursa ben nikahtada giyeceğim valla
Sen nerede oturuyorsun :) ve ne kadar suredir birliktesiniz erkek arkadasinla :)
Biz 2 yıldır tanışıyoruz ama ilişkimiz çok tazecikİstanbulluyum ben doğma büyüme, Ama onlar aslen Yalovalı canım.
Allah bozmasin diyelim o zaman :) sizin dugun tarihiniz ne zaman :)
Hayirlisi olsun o zaman :) Allah tamamini erdirsin diyelim canim :)2015 Mayıs'ta düşünüyoruz canım ama gün belli değil henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?