2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

Merhabaa :)
Nasip olursa bende 2015 gelini olucam :)
01.02.2014 ' de nişanım oldu :)
26.07.2015 ' de düğünüm olucak büyük ihtimal ayrıca düğün günüm doğum günüm olucaak :) :)

Ne kadar güzel canm doğum günüyle evlilik yıldönümünüz bi arada çıkar artık

Merhaba bende araniza katilabilir miyim 2015 gelini olarak :) yeni uyeyim haliyle gec oldu gormem. Gunaydinlar diliyorum bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende araniza katilabilir miyim 2015 gelini olarak :) yeni uyeyim haliyle gec oldu gormem. Gunaydinlar diliyorum bu arada :)

Selam tatlım hoşgeldinnn Nasipse bende 2015 te gidiciyim Ne yapıyorsun hazırlıklara başladın mı?

Selam tatlım hoşgeldinnn Nasipse bende 2015 te gidiciyim Ne yapıyorsun hazırlıklara başladın mı?

Tam olarak bir hazirlik yok henuz :) heyecan var sadece. Ama yavas yavas baslamak gerek sanirim degil mi ? :)

Tam olarak bir hazirlik yok henuz :) heyecan var sadece. Ama yavas yavas baslamak gerek sanirim degil mi ? :)

Aynen tatlım .. Nişan tarihimiz Haziran 21 gibi ama ailelerimizi kesin olarak bir araya getireceğiz. Bizde de henüz hazırlık yok ama biz erkek arkadaşımla şimdiden eşyalara vs bakıp hesap kitap yapmaya başladık Daha doğrusu o başladı tutuşmaya :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Erkek milleti zaten biraz tutusacak yoksa nasil duzgun bir hayat kurulabilir ki :) hazirliklar cok zor ya dusununce bile kotu oluyorum bizde bakiyoruz esya falan ev bile baktik ama isteeee :)) cok zor yaaa

Allahtan evimiz hazır tatlım ama bi ton tadilat yapacağım. Çok pahalıya kaçmak istemiyorum zorlanmasına kıyamam ama yapılması gereken çok şey var evinde.
Aslında bunlar çok tatlı hazırlıklar aldığımız şeyleri burada tek tek birbirimizle paylaşırız
Mesela ben salon mobilyalarım Kahverengi-Krem olsun istiyorum senin bi renk tercihin varmı şimdiden

Ay evet kesinlikle paylasalim :) ben daha yeniyim tam olarak nasil oldugunu bilmiyorum ama elimden geldigince yaparim biseyler :)) ben mobilya rengi olarak gri dusunuyorum uzerine lacivert ve saridan yastiklar :) nasil olur sence ?

Lacivert ve Sarıdan yastıklar hı, evi tam bi Şükrü Saraçoğluna çevireceksiniz tatlım Güzel ama ben farklı şeylere bayılırım fakat kendim yapmaya cesaret edemem Gride iyi bi tercih canım.
Bende Laminant parkeleri gri almayı düşünüyorum. Ayrıca belki koltuk takımımda gri olabilir artık nasıl birşey beğenirsem rengini ona göre ayarlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslinda galatasarayliyim ama karsi taraf koyu bir fenerli olunca el mahkum canim :)) laminant parke gri cok iyi secim bence. Ayrica degisik ve farkli seyler denemelisin emin ol pisman olmazsin cok bile guzel oluyor :)

Tarihimiz 19.07.2015 koyu bir fenerli ile evlenmem bu kadar belli olabilirdi sanirim :))

valla tarih çok mükemmel olmuş fenerli olarak tebrik ediyorum :)) ama ramazana denk geliyo sanırım

Evet Tatlım ama mobilyalarda çılgınca şeyler yapamam sanırım ancak evde kullanacağım aksesuarlarda yapabilirim
Bu arada son zamanlarda gittiğim her evde şu vardı, tv ünitesini koydukları duvara çok farklı ve güzel duvar kağıtları kaplamışlardı, oda aklımın bi köşesinde bende öyle yapmayı düşünüyorum sanada belki fikir olur. Çok hoş duruyor

valla tarih çok mükemmel olmuş fenerli olarak tebrik ediyorum :)) ama ramazana denk geliyo sanırım

Onu sanirim hesaplayamadik :) illaki o gun olacakmis bakalim nasil olacak eger ramazana denk geliyorsa sorun olur canim haklisin :/

Tarihimiz 19.07.2015 koyu bir fenerli ile evlenmem bu kadar belli olabilirdi sanirim :))

süpermiş canım fenerli değilim ama eşin güzel denk getirmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…