2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
31
2015 gelinleri bilgi paylasımı ve sohbet için buyrun

Daha sözümüz olmadı sevgilim askerden gelmedi ama bu başlığı görnce yazayım dedm kısmet olursa inşallah bzde 2015in yazı evlnmyi düşünyruz ekm sonu askerdn gelcek sözmzü yapçaz yaza düğün

Benim düğün tarihim 2015 haziran 13 gün aldik ☺️ görünce yazmak istedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

​hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısında gelir de evlenirsiniz

Benim düğün tarihim 2015 haziran 13 gün aldik ☺️ görünce yazmak istedim

hayırlı olsun ne güzel kesinleşmesi benim de 8 Ağustos büyük ihtimalle yakında netleşecek

Ooooo süper bi tarih ben çok istemiştim 8 agustos olsun die ama olmadı bize uygun olmadi hadi hayırlısı olsun inş ☺️

Ooooo süper bi tarih ben çok istemiştim 8 agustos olsun die ama olmadı bize uygun olmadi hadi hayırlısı olsun inş ☺️

Ben de haziran hatta mayıs falan olsun cok istemiştim canım ne kadar erken o kadar iyi düşüncesiyle ama bazı engeller cıktı. Ne kadar güzel yazın tamamını birlikte geçirecksiniz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

​hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısında gelir de evlenirsiniz

amin cnm sağol inşallah. sizn tarhler kesn ne güzl bz kesnleşmesi içn asker dönüşünü bekelememz gerek zaten evimiz yapım aşamsnda birazda onun bitimine bağlı

Yavaş yavaş hepsi belli olur canım merak etme hayırlısıyla gelsin bi hemen girişirsiniz hazırlıklara ​

meraba tanem kısmetse 2015 geliniyim ben de
bol sohbetli bir topik olur burası umarım :)

düğünlerimiz için en az 1 en fazla 2 yıl var nasıl geçecek bakalım günler

Son düzenleme:
meraba tanem kısmetse 2015 geliniyim ben de
bol sohbetli bir topik olur burası umarım :)

düğünlerimiz için en az 1 en fazla 2 yıl var nasıl geçecek bakalım günler
Hayırlısı olsun inşallah canım . Rabbim gönlüne sinerek kolaylıkla gelin olmanı nasip etsin. Elbet geçer zaman ,burada birlikte sohbet eder bilgi paylaşımı yaparız inşallahh

Evet canım şubat 2008den beri birlikteyiz. Evlenmek için geç bile kaldıkta engeller var bazı işte İnşallah hayırlıysa olur. Geç olsn temiz olsun

uu maşallah 6 yılı doldurdunuz demek
biz de şubat 2009 dan beri beraberiz sizden bir yıl sonra doğmuş ilişkimiz :)

uu maşallah 6 yılı doldurdunuz demek
biz de şubat 2009 dan beri beraberiz sizden bir yıl sonra doğmuş ilişkimiz :)
böyle uzun ilişkiler cok az canım artık . Gerçi ne kadar kısa sürede olsa o kadar daha iyi uzadıkça cılkı cıkıyo ama hayırlısı bakalm

böyle uzun ilişkiler cok az canım artık . Gerçi ne kadar kısa sürede olsa o kadar daha iyi uzadıkça cılkı cıkıyo ama hayırlısı bakalm

cılkı cıkmaz canım ya işte ne güzel sindire sindire sevgililik dönemi yaşıyoruz
kaç yaşındasın :)

nişan tarihin kesinleşti mi cnm

annemle öyle belirledik bi canım sevgilime de uyuyor bu tarih, bi aksilik çıkmazsa kesin
20.09.2014olacak inşaAllah
ekime de sarkabilir ama eylülde olur umarım
ya da eylülün başına da çekebiliriz

öyle işte eylül-ekim gibi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…