- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 31
İyi aksamlar cnm görüşmek üzereiyi akşmalar canım ben de çıkıyorum gidip biraz kitap okuyayım görüşmek üzere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar cnm görüşmek üzereiyi akşmalar canım ben de çıkıyorum gidip biraz kitap okuyayım görüşmek üzere![]()
Ben buradayım canımOfff ben geldiğimde kimse burda olmuyoo![]()
Ben buradayım canım
Hamd olsun canım. Başladık gibi ama cok ufak ilerliyoruz:44: vakit çok çünkü :) Düğün salonunu tuttuk tarihimiz kesinleşti. Buzdolabı,klima tv falan aldık. E ben bi yandan çeyizlerimi tamamlamaya calısıyorum öyle işte :) Sen neler yapıyorsunn :44:canım nasılsınn neler yapıyorsun . Hzırlıklara başladınmı yavaştann![]()
Hamd olsun canım. Başladık gibi ama cok ufak ilerliyoruz:44: vakit çok çünkü :) Düğün salonunu tuttuk tarihimiz kesinleşti. Buzdolabı,klima tv falan aldık. E ben bi yandan çeyizlerimi tamamlamaya calısıyorum öyle işte :) Sen neler yapıyorsunn :44:
Kızlar Günaydınnn
Mutlu Haftalar Bizim Olsunnnn
Nasılsınız![]()
ben de geldiiimmmm :) 2015 gelini olucam kısmetse![]()
Merhaba canım uzun zamandır uğrayamadım.. Pazartesi günü ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim :44: Sen nasılsın
bende 2015 ağustos![]()