How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

annemle öyle belirledik bi canım sevgilime de uyuyor bu tarih, bi aksilik çıkmazsa kesin :16:
20.09.2014olacak inşaAllah
ekime de sarkabilir ama eylülde olur umarım :16:
ya da eylülün başına da çekebiliriz

öyle işte eylül-ekim gibi inşallah :16:

Az kalmış canım

az mııı :17:
benim gözümde çok büyüyor yaaa
koskoca 6 ay :ssz:
Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen olur

Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen olur

haydi inşallah :) aman acele karar vermeyin sonra pişman olma tuttuğun mekandan :) siz nişanlı mısınız?

haydi inşallah :) aman acele karar vermeyin sonra pişman olma tuttuğun mekandan :) siz nişanlı mısınız?
Evet nişanlıyız canım. Çok araştırdım pişman olacağımı sanmıyorum . Kesinleşti 8 ağustos 2015te evleniyoruz :)

wayy 8.8.2015 diyosun yanii
benim de aklımdaki tareihlerden birisi

cok sevindimm :16:
Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canım

Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canım

oo çizelge de ne güzel duruyor öyle :)
şafakları beraber sayarız benim tarih de bi belli olsun :)

İnşallah canım benim . Tarih belli olur olmaz bekliyorum . Hangi şehirdensin sen

Back