How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

ben daha yarimi askere göndermedim ya :31:
siz ne güzel halletmişsiniz 3.5 yıl olmuş hem de

ayy sabırlar diliyorum ya :) ikinize de :)
hukuk okuyorum canım 3. sınıfım

sağolasın allah razı olsun darısı size inşallah tez zamanda canım :) hukuk çok güzel ve zor bir bölüm Allah yardımcın olsun inşallah muvaffak olursun canım :34:

Oh ne güzel canım en azından ailene nişanlına örnek gösterebilirsin.İlkbahar düğünleri güzeldir ya:16:

evet zaten kuzenlerim sağolsun bizimkiler evliliğe yumuşadı yoksa daha 4-5 sene var düğününe diyorlardı :53:
şimdi 1-1.5 seneye indirdik o süreyi :)

ben daha yarimi askere göndermedim ya :31:
siz ne güzel halletmişsiniz 3.5 yıl olmuş hem de

ayy sabırlar diliyorum ya :) ikinize de :)
hukuk okuyorum canım 3. sınıfım
Hukuk.. Hep hayal ettiğim ve kazanamadığm bölüm. Tuhaf oldum görünce canım bölümünün kıymetini bil çok güzel.

sağolasın allah razı olsun darısı size inşallah tez zamanda canım :) hukuk çok güzel ve zor bir bölüm Allah yardımcın olsun inşallah muvaffak olursun canım :34:

sağolasın canım üstünden gelmeye calısıyorum
bakalım ben mi büyüğüm yoksa hukuk mu göreceğiz :33:

hani askerler askerliği bitirip sehirden ayrılırken misal ey ıstanbul sen mi büyüksün yok sa ben mi diye bagırıyolar ya :)
o misal :)

Hukuk.. Hep hayal ettiğim ve kazanamadığm bölüm. Tuhaf oldum görünce canım bölümünün kıymetini bil çok güzel.

nasip canım ya ben de baska bölüm hayal ediyordum son aylarda karar değişikliği ile hukuk oldu
sayısalcıydım ben :31:

evet zaten kuzenlerim sağolsun bizimkiler evliliğe yumuşadı yoksa daha 4-5 sene var düğününe diyorlardı :53:
şimdi 1-1.5 seneye indirdik o süreyi :)
Nisan ayı falan olursa okulun bitmesine cok az kalıyor ama bitmiyor cnm demi

sağolasın canım üstünden gelmeye calısıyorum
bakalım ben mi büyüğüm yoksa hukuk mu göreceğiz :33:

hani askerler askerliği bitirip sehirden ayrılırken misal ey ıstanbul sen mi büyüksün yok sa ben mi diye bagırıyolar ya :)
o misal :)

hahahaaa :1: başarırsın sen Allahınz izniyle inşallah yeterki iste dimi :34:
bende bağırıcam şafak bittiğinde kıbrıs aldım yarimi senden diye :66::66:

Nisan ayı falan olursa okulun bitmesine cok az kalıyor ama bitmiyor cnm demi

benim durum biraz karısık canım üstten dersler alıyorum okulun erken bitmesi için
eğer basarırsam şubat itibariyle evlenebilirim :)

oo kıbrıs mıı uzağagitmiş nişanlın yaa :31:

Sayısalcılar hep hukuğa geliyor zaten cnm hukukta okuyan sayısalcı cok tanıdığım var :D

evet bizim sınıfın da cogu sayısalcı
eşit agırlıkcılar bize kızıyodu siz doldurdunuz kontejanları diye :1:

benim durum biraz karısık canım üstten dersler alıyorum okulun erken bitmesi için
eğer basarırsam şubat itibariyle evlenebilirim :)

oo kıbrıs mıı uzağagitmiş nişanlın yaa :31:

evet bizim sınıfın da cogu sayısalcı
eşit agırlıkcılar bize kızıyodu siz doldurdunuz kontejanları diye :1:

evet canımm uzak çok uzakkk :14::14:

Kıbrısta mı askerlik yapıyor. Uzakmış baya ama olsun rahattır en azından abim orada yapmıştı :44:

evet canım da rahat mı bilmiyorum iyiyim diyor ama aklım kalıyor yinede iştee hayırlısı herşeyin :31:
Abim hariç bikaç tanıdığım daha vardı kıbrısta askerlik yapan hatta cumartesi aksam misafirlikteydik anlattı biraz o abi. fotoları falan gösterdi. Tatil gibiydi resmen dedi çok rahatmış aklın hiç kalmasın .gerçi biz ne kadar desek te seni de anlıyorum aklın muhakkak kalır:44:

Abim hariç bikaç tanıdığım daha vardı kıbrısta askerlik yapan hatta cumartesi aksam misafirlikteydik anlattı biraz o abi. fotoları falan gösterdi. Tatil gibiydi resmen dedi çok rahatmış aklın hiç kalmasın .gerçi biz ne kadar desek te seni de anlıyorum aklın muhakkak kalır:44:

inşallah dediğin gibidir canımm öle yada böle geçiçek günler mayıs ta ben gidip görmeyi düşünüyorum bakalım nasipp topiğni asker topiğine çevirmeyim canımm sağol :71:

iyi akşmalar canım ben de çıkıyorum gidip biraz kitap okuyayım görüşmek üzere :3:

Back