How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

alıntı yapmamışsın farketmedim, Ankarada okuyorum şu an :)
daha nişan oalcak da düğün tarihi belli olacak :1:

meraba :3: Allah kavuştursun hayırlı teskereler
Nişandan hemen sonra karar verirseniz yer sıkıntısı yaşayacağınızı sanmam canım ben de İzmir bu arada. İzmirde yaşıyorum İzmirde okuyorum :16:

Nişandan hemen sonra karar verirseniz yer sıkıntısı yaşayacağınızı sanmam canım ben de İzmir bu arada. İzmirde yaşıyorum İzmirde okuyorum :16:

İzmir'in güzel kızlarından birisn demek :)
ben düğün şöylee kış-bahar gibi olsun daha fazla beklemeyim istiyorum ama bakalım

şubat olur :1:
mart olur :1:
nisan olur :1:
mayıs olur :1:

daha da gecikmese keşke :)

sağol canım Allah razı olsun yeni gitti sayılır aslında kısa dönem sizin düğün ne zamana tarih belli sanırım

Olsun yine de 4 ay dediğin göz açık kapayıncaya geçer canım. Benm dün belli oldu hayırlısıyla 8 ağustos 2015 te olacak inşallah

Olsun yine de 4 ay dediğin göz açık kapayıncaya geçer canım. Benm dün belli oldu hayırlısıyla 8 ağustos 2015 te olacak inşallah

ohh maşallah hayırlı olsun canım :nazar: bizim askerliğimiz bitince belli olur diye düşünüyorm da bakalım Rabbim ne gösterir bize :ssz:

İzmir'in güzel kızlarından birisn demek :)
ben düğün şöylee kış-bahar gibi olsun daha fazla beklemeyim istiyorum ama bakalım

şubat olur :1:
mart olur :1:
nisan olur :1:
mayıs olur :1:

daha da gecikmese keşke :)
Ben de öyle istiyordum canım hatta bikaç ay öncesine kadar kesinlikle nisan ya da mayısta olsun diyordum ama nişanlım tutturdu ağustos diye. Yurtdışında ve başka şehirlerde akrabalarn izinlerinin çoğu ağustosta onlarda olsun dedik öyle oldu canım

Ben de öyle istiyordum canım hatta bikaç ay öncesine kadar kesinlikle nisan ya da mayısta olsun diyordum ama nişanlım tutturdu ağustos diye. Yurtdışında ve başka şehirlerde akrabalarn izinlerinin çoğu ağustosta onlarda olsun dedik öyle oldu canım

off evet öyle bir durum var tabi her şey bizim kararımıza bakmıyor ki
gelecek insanlar fln
bizim yurtdısında akrabamız yok ama ildışında var :31:

ama 3 kuzenim evlendi biri ekim biri mayıs biri nisan
o nedenle ben de öyle yaz olmayan bi aya çekebilirim belki düğünü :1:

6 ay oldu nişan yapalı canım askerliği de bitirelim düğün için engelimiz kalmasın dedik :ssz: sizin askerlik sorununuz yok sanırım ?
Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da yavaş yavaş düğün hazırlığı :)

off evet öyle bir durum var tabi her şey bizim kararımıza bakmıyor ki
gelecek insanlar fln
bizim yurtdısında akrabamız yok ama ildışında var :31:

ama 3 kuzenim evlendi biri ekim biri mayıs biri nisan
o nedenle ben de öyle yaz olmayan bi aya çekebilirim belki düğünü :1:
Oh ne güzel canım en azından ailene nişanlına örnek gösterebilirsin.İlkbahar düğünleri güzeldir ya:16:

Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da ya
vaş yavaş düğün hazırlığı :)

ben daha yarimi askere göndermedim ya :31:
siz ne güzel halletmişsiniz 3.5 yıl olmuş hem de

kısa dönem canım 41 günü yedik bitirdik :1: ne okuyorsun bu arada ankarada :49:

ayy sabırlar diliyorum ya :) ikinize de :)
hukuk okuyorum canım 3. sınıfım

Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da yavaş yavaş düğün hazırlığı :)

4 ay geçicek de arada zorluyor iştee :31: evliyken gitseydi çok daha zor olurdu beklemek canım yaa sizin baya olmuş gelelii kaç yaşındasın canım bu arada :ssz:

Back