- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
İnşallah canım benim . Tarih belli olur olmaz bekliyorum . Hangi şehirdensin sen
merhaba bende kısmetse 2015 gelini olucam şuan asker yolu bekliyorum
alıntı yapmamışsın farketmedim, Ankarada okuyorum şu an :)
daha nişan oalcak da düğün tarihi belli olacak
merabaAllah kavuştursun hayırlı teskereler
merhaba amin sağolasın bu arada bende ankaradayım
Nişandan hemen sonra karar verirseniz yer sıkıntısı yaşayacağınızı sanmam canım ben de İzmir bu arada. İzmirde yaşıyorum İzmirde okuyorum
alıntı yapmamışsın farketmedim, Ankarada okuyorum şu an :)
daha nişan oalcak da düğün tarihi belli olacak
merabaAllah kavuştursun hayırlı teskereler
Nişandan hemen sonra karar verirseniz yer sıkıntısı yaşayacağınızı sanmam canım ben de İzmir bu arada. İzmirde yaşıyorum İzmirde okuyorum
sağol canım Allah razı olsun yeni gitti sayılır aslında kısa dönem sizin düğün ne zamana tarih belli sanırım
bende 26 buçukk
Olsun yine de 4 ay dediğin göz açık kapayıncaya geçer canım. Benm dün belli oldu hayırlısıyla 8 ağustos 2015 te olacak inşallah
Ben de öyle istiyordum canım hatta bikaç ay öncesine kadar kesinlikle nisan ya da mayısta olsun diyordum ama nişanlım tutturdu ağustos diye. Yurtdışında ve başka şehirlerde akrabalarn izinlerinin çoğu ağustosta onlarda olsun dedik öyle oldu canımİzmir'in güzel kızlarından birisn demek :)
ben düğün şöylee kış-bahar gibi olsun daha fazla beklemeyim istiyorum ama bakalım
şubat olur
mart olur
nisan olur
mayıs olur
daha da gecikmese keşke :)
hmm :) çalışıyo musun peki :)
nasıl geçiyor günler :)
Nişanlımısınız canım yoksa hepsi askerden sonramı olacak?ohh maşallah hayırlı olsun canımbizim askerliğimiz bitince belli olur diye düşünüyorm da bakalım Rabbim ne gösterir bize
Ben de öyle istiyordum canım hatta bikaç ay öncesine kadar kesinlikle nisan ya da mayısta olsun diyordum ama nişanlım tutturdu ağustos diye. Yurtdışında ve başka şehirlerde akrabalarn izinlerinin çoğu ağustosta onlarda olsun dedik öyle oldu canım
evet çalışıyorum canımm günler asker yolu beklemekle tek düze geçiyor senin nasıl
Nişanlımısınız canım yoksa hepsi askerden sonramı olacak?
aman ne olsun okula gidip gelmekle geçiyor
askerlik kısa dönem mi uzun dönem mi :)
6 aydır nişanlı oldugunuza göre kısa dönemdir :)
Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da yavaş yavaş düğün hazırlığı :)6 ay oldu nişan yapalı canım askerliği de bitirelim düğün için engelimiz kalmasın dediksizin askerlik sorununuz yok sanırım ?
Oh ne güzel canım en azından ailene nişanlına örnek gösterebilirsin.İlkbahar düğünleri güzeldir yaoff evet öyle bir durum var tabi her şey bizim kararımıza bakmıyor ki
gelecek insanlar fln
bizim yurtdısında akrabamız yok ama ildışında var
ama 3 kuzenim evlendi biri ekim biri mayıs biri nisan
o nedenle ben de öyle yaz olmayan bi aya çekebilirim belki düğünü
Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da ya
vaş yavaş düğün hazırlığı :)
kısa dönem canım 41 günü yedik bitirdikne okuyorsun bu arada ankarada
Ben çizelgeyi görmemişim canım. İyiki evlenmeden önce halletmiş. Biz hallettik askerlik sorununu 3 buçuk yıl oluyor geleli . 4 ay da çabucak geçer zaten arkası da yavaş yavaş düğün hazırlığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?