2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Bende bu ay başladım kızlar. Bugün ıgnenın 4. Günüydü ve cetrotide da başlamak zorunda kaldı çok büyümüşler derdi

benm apartopar dün toplandı canım :) 14tane oldular bugün merkezden ararlar...sende durum nedir?
Hadi hayirlisiyla insallah ya brn cok heyecanliyim sizlerin yazilarinizi okuyunca bile bu zaman nasil gecicek diyorum benimde ignemde 4 gunum transfer ne zaman oluyo canm toplandiktan sonra

Hadi hayirlisiyla insallah ya brn cok heyecanliyim sizlerin yazilarinizi okuyunca bile bu zaman nasil gecicek diyorum benimde ignemde 4 gunum transfer ne zaman oluyo canm toplandiktan sonra
ya 3 ya da 5. gün olacak transfer...ben de hiçbir şey bilmiyorum ilk benim ve aşırı heyecanlanlıyım...Allah kimseyi aratmasın inşallah...

ya 3 ya da 5. gün olacak transfer...ben de hiçbir şey bilmiyorum ilk benim ve aşırı heyecanlanlıyım...Allah kimseyi aratmasın inşallah...

Canım inşallah dilediğimiz gibi olur aynen benim de ilk ben de bu bilgisizlik ve şaşkınlığı yaşıyorum. Ben iğnelere yeni başlıycam lucrin bu hafta tekrar kontrole gidicem sonrasında neler olacak merakla bekliyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun :) Umarım burdan birbirimize destek olur bebek haberleri veririz :)

kızlar embiyolarımdan 4.gün için % kompaktlaşma yazıyor. sizce bu ne oluyor? yorumlayabilen başından böyle bişey geçen var mı? tüp bebek tedavisinde embriyo gelişimi yavaş olup da hamile kalan var mı? embriyom var biri zaten diğerinden daha yavaş bölünüyor

Drun ne diyo canm

Bugün adet oldum yarın bi aksilik olmazsa başlıyorum arkadaşlar.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN ....Önemli olan başlamak başlayınca göz açıp kapamadan geçiyor...Başlığı açan arkadaş bir liste yapsa nasıl olur acaba tedavinin nerde ne zaman başladığı transfer günü test günü şeklinde . Takip etmemiz ve düzenli olması açısından güzel olur diye düşünüyorum..

kızlar bende geçen aralık ayında tedaviye başladım ohss sebebi ile transferime ertelendi bu ay dondurulmuş embriyo transferine başlasdık uzun protokol kısmetse eylül sonu ekim başı gibi transferim olacak rabbim hepimizin yüzüne gülsün inş

benim yumoslar toplandi bugun.26tane cikti.transferim pkolu oldugumdan dolayi ilerleyen aylara kaydirildi.ohss riskini ortadan kaldirmak icin.hayirlisi arrik

ya canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre en kısa zamanda bebişin sağlıkla kucağında olsun. Benim merak ettiğim birkaç soru var. 26 tane toplandı demişsin peki bunlardan kaçı transfer olucak nasıl olucak beni biraz aydınlatır mısın ? :) Bol şans hepimize

Hayırlı olsun canımm inşallah hepimiz güzel günleri burada görelim birbirimizle paylaşalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…