-
- Konu Sahibi _oceanshine_
rabbim yardimcin olsun cnm umarim kotu bise cikmaz.
hayirli olsun arkadasim aramiza hosgeldin.umarim en kisa zamanda gebe kalirsin.
elif ben de erken basladim cetrotide.8 gun igne kullandim.4 gununde cetrotide.bugun yani 10.gun yumurtalarim toplanacakBende bu ay başladım kızlar. Bugün ıgnenın 4. Günüydü ve cetrotide da başlamak zorunda kaldı çok büyümüşler derdi
benm apartopar dün toplandı canım :) 14tane oldular bugün merkezden ararlar...sende durum nedir?tedaviye basladigimi yeni anladim bende.yarin bi toplansa hayirlisiyla.insalah guzel gelisirler.p.tesi insallah olumlu haberler alirsin cnm.kac yumrtan varmis senin
Hadi hayirlisiyla insallah ya brn cok heyecanliyim sizlerin yazilarinizi okuyunca bile bu zaman nasil gecicek diyorum benimde ignemde 4 gunum transfer ne zaman oluyo canm toplandiktan sonrabenm apartopar dün toplandı canım :) 14tane oldular bugün merkezden ararlar...sende durum nedir?
ya 3 ya da 5. gün olacak transfer...ben de hiçbir şey bilmiyorumHadi hayirlisiyla insallah ya brn cok heyecanliyim sizlerin yazilarinizi okuyunca bile bu zaman nasil gecicek diyorum benimde ignemde 4 gunum transfer ne zaman oluyo canm toplandiktan sonra
Hayirli haberler veririsin insallah canm bebislerinden guzel guzel haberler alirsin bizlerede haber verya 3 ya da 5. gün olacak transfer...ben de hiçbir şey bilmiyorumilk benim ve aşırı heyecanlanlıyım...Allah kimseyi aratmasın inşallah...
ya 3 ya da 5. gün olacak transfer...ben de hiçbir şey bilmiyorumilk benim ve aşırı heyecanlanlıyım...Allah kimseyi aratmasın inşallah...
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMRB CANIM BENDE ANKARADA TEDAVİYE BAŞLADIM ŞUAN 6 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIM VAR 9 EYLÜLDE GİDECEZ DOKTORA TRANSFER GÜNÜNÜ SOYLİCE İNŞALLAH BEN DR TOLGA ECEMİŞ E GİDİYORUM ÇOOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM
Drun ne diyo canmkızlar embiyolarımdan 4.gün için % kompaktlaşma yazıyor. sizce bu ne oluyor? yorumlayabilen başından böyle bişey geçen var mı? tüp bebek tedavisinde embriyo gelişimi yavaş olup da hamile kalan var mı? embriyom var biri zaten diğerinden daha yavaş bölünüyor
şirine canım hatırladın mı beni zaten o eski topiklerden senle ben kaldık sanırım geriye...tedavin hayırlı olsun bu arada inşallah pozitif sonuçlar alırsınDrun ne diyo canm
benim yumoslar toplandi bugun.26tane cikti.transferim pkolu oldugumdan dolayi ilerleyen aylara kaydirildi.ohss riskini ortadan kaldirmak icin.hayirlisi arrik
Bugün adet oldum yarın bi aksilik olmazsa başlıyorum arkadaşlar.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN ....Önemli olan başlamak başlayınca göz açıp kapamadan geçiyor...Başlığı açan arkadaş bir liste yapsa nasıl olur acaba tedavinin nerde ne zaman başladığı transfer günü test günü şeklinde . Takip etmemiz ve düzenli olması açısından güzel olur diye düşünüyorum..