2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

herkese merhaba...27 ağustosta iğneleri vurlmaya başladım..inşallah her şey yolunda giderse eylülde yumurta toplama ve transfer!!! ay söylemesi bile heyecanlandırıcı...umarım kalabalık ve bereketli bir topik oluruz...
cnm bende 26sinda basladim igne ve ilaclara.4 büyük yumurta vardi suan 8 tane ve gayet iyi yumurtlar.c.tesi toplama islemi yapilcak.sen be asamadasin nasil gidiyo tedavin.bu arada cok heyecanlıyim ama surekli kendimi frenliyorum. sonu husran olmasindan biktim.rabbim bizede nasip eder insallah.

Canım muayene ücreti 250 tl verdik henüz daha bir kere muayene oldum. şu an ön hazırlık aşaması olduğu için başka bir daha muayene olmadım, kist görüldü malesef :KK43: kistin gitmesi için ilaç kullanıyorum henüz, doktordan çok memnunum aygül hanım çok güler güzlü ve açık net biri neyse onu söylüyor. Embriyo alanında uzman biri henuz transfer vs benzeri birşeyler daha olmadı tüp bebek fiyati 4575. Embriyo dondurma işini açıkçası sormamıştık. Yani bi şekilde bir yerlere güvenmek zorundayız yoksa elimizden bir şey gelmiyor. Ben çok da kafam karışmaması için ince eleyip sık dokumadım açıkçası nedense memorial güvenilir geldi ve orayı tercih etmek istedim. Sen de içinden nasıl geliyor ve nasıl kendini gücende hissedeceksen oraya kendini emanet etmelisin. Ben duyduklarımdan çabuk etkilendiğim için kafa karışıklığı yaratmak istememiştim. Aygül hanım güvenilir geldi ve onu tercih ettim. Bol şans umarım en kısa en kolay yolla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

çok teşekkürederim canım çok açıklayıcı bilgilendirdin inşallah bebişlerimize kavuşuruz. ben mersin deyim artık neresi olursa gidecem 4tane başarısı denemem oldu hakkımızda hayırlısı olsun

Selam bayanlar. Bende dun transferimi oldum yani ayin 1 inde. Bugun ikinci gunum. Size yasadiklarimi anlatiyim kisaca. Bizim sorun esimin spermlerjnden kaynakliydi . Yumurta toplama isleminden sonra baya fazla sayida dollenen yumurtalik elde edildi. Bunladj dondurduk ve hemn ilk transferimizi mart ayinda yaptik. 2 tane embriyo ile hersey oljmlu gidiodu fakat tutunma olmadi malesef. Hemen bi sonraki ay ikinci transfer yapuldi bu sefer 3 tane konuldu ama oda olumsuz oldu. Bu sefer genetik test yaptirdik test sonucunda kan sulandirici heparin ignesi kullanmam gerektifi soylendi. Ve dunki transferimle birlikte kan sulandirico igneyi kullanmayaa basladim. Bugun transferimin 2. Gunu ve asiri bogaz agrim var grip oldjm hem ates hem bas agrisi.esim dio acaba heparin ignesindenmi diye ama bilemiorum en olmamasi gereken zamanda ama Allah yardimcim olsun. Insallah bu seferr olumlu sonucu goruruzde yasadiklarima deger

Yarin kizlar bende tedaviyr basliyirum hayirlisiyla adetimin 2. Gunu beni neler.bekliyo.Rabbim isteyen herkese nasip.etsin

slm kızlar bizde ekim gibi tedavi düşünüyoruz ankarada ama hastane konusunda kararsızız
MRB CANIM BENDE ANKARADA TEDAVİYE BAŞLADIM ŞUAN 6 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIM VAR 9 EYLÜLDE GİDECEZ DOKTORA TRANSFER GÜNÜNÜ SOYLİCE İNŞALLAH BEN DR TOLGA ECEMİŞ E GİDİYORUM ÇOOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM

Benimde dun randevum vardi 20.gunumdu estrofem basladik.ama cok bulanti yapti bende varmi sizden kullananlar

Benimde dun randevum vardi 20.gunumdu estrofem basladik.ama cok bulanti yapti bende varmi sizden kullananlar

ben kullanıyorum canım bende bı sıkıntı olusturmadı.

kızlar dun yumurtalar toplandı bugun sabah aradılar. 16 yumurtanın 14 u dollenmıs 10 tanesı bolunmeye baslamıs. salıya transfer dedıler hadı ıns cıktık yola sonu da guzel olur ıns

cnm bende 26sinda basladim igne ve ilaclara.4 büyük yumurta vardi suan 8 tane ve gayet iyi yumurtlar.c.tesi toplama islemi yapilcak.sen be asamadasin nasil gidiyo tedavin.bu arada cok heyecanlıyim ama surekli kendimi frenliyorum. sonu husran olmasindan biktim.rabbim bizede nasip eder insallah.
merhaba...yarın toplama ha :) hadi bakalım maşallahhh..bugun benm 9. günüm..sabah gittim büyümüş 10 tane fln var...akşamüstü tekrar çağırdı...heralde benim pazartesi olacak toplama bilemiyorum bugün soracağım tekrar :) Rabbim utandırmasın bizi sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun inşallahhhh

merhaba...yarın toplama ha :) hadi bakalım maşallahhh..bugun benm 9. günüm..sabah gittim büyümüş 10 tane fln var...akşamüstü tekrar çağırdı...heralde benim pazartesi olacak toplama bilemiyorum bugün soracağım tekrar :) Rabbim utandırmasın bizi sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun inşallahhhh
tedaviye basladigimi yeni anladim bende.yarin bi toplansa hayirlisiyla.insalah guzel gelisirler.p.tesi insallah olumlu haberler alirsin cnm.kac yumrtan varmis senin

topik senlenmis
benim tedavim agustosta basladi.bu gece catlatma ignesini vuruluyorum.pazartesi toplama var.yalniz benim yumurta sayim cok fazla.transferim ohss riskine karsi sonra yapilacak

Bende diğer topikteydim, transferin 2.günündeyim.iğneler bitirdi yürüme zorluğum başladı, bol bol dinleniyorum.

suan mide bulantisi ile uyandim.pembe leke geliyo baya.bel ve kasık agrim var aciyo hatta.yarin dr.la konuscam asiri olmadigi surece normal demisti ama dayanamiyorum acisina.herseyden zor geldi bu bana.

merhaba arkadaşlar bende eylül 10 gibi adet olup izmir irenbe tüp bebek merkezinde başlıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun

ultrasonda gorulen 20 civari.ohss fazla yumurta toplandiktan sonra vucut su topluyor karin falan.o da siskinlik yapiyor.hatta nefes darligi vs olume kadar gidebilecek bir durum
rabbim yardimcin olsun cnm umarim kotu bise cikmaz.

merhaba arkadaşlar bende eylül 10 gibi adet olup izmir irenbe tüp bebek merkezinde başlıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun
hayirli olsun arkadasim aramiza hosgeldin.umarim en kisa zamanda gebe kalirsin.

X