-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Canim tedavinin basinda amh bakildimi kac cikti .bizde haftaya tahlil snuclarimizi goturecegiz nezaman basla denilirse artik pgt tup bebek olacak amh 9,38 cikti cokmu yuksek bu kotumu bilgn varmiCanim yine ben :)
Nerdeyse her başlıkta karsilasir olduk senle. Beni hatirlarsin. Nisan da opu bile olamadan tedavim iptal olmustu e2 yuksek ciktigindan.2 ay dkontrol hapi kullandim. Bu ay yendn tedaviye basladim. Yine yumurta coktu ama gecen ay kadar degil. Sali gunu opu olabilecegim kismetse. Ama transferi sonra yapacak doktorum. Ohss riskine karsi. O da sanirim eylul gibi olacak. Inş bundan sonra hamile basliklarinda karsilasiri
Merhaba kizlar
Nasil gidiyor hersey umarim iyidir herkes, kizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim
egeli_09 ben buşekilde biliyorum
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)
AMH düzeyleri ng / mL
Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8
eğer bagışıklığın düşükse yaptırmanda fayda varmrb kızlar bişey soracagım sizden hepatit b aşısı olmanız istendımı tedaviye baslamadan
hayırlı olsun inşallah canım hangi hastanemerhaba arkadaşlar bende eylulde duşunuyorum kısmet olursa