2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Canim tedavinin basinda amh bakildimi kac cikti .bizde haftaya tahlil snuclarimizi goturecegiz nezaman basla denilirse artik pgt tup bebek olacak amh 9,38 cikti cokmu yuksek bu kotumu bilgn varmi

Merhaba kizlar
Nasil gidiyor hersey umarim iyidir herkes, kizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim

canim ben 2 sene once cektirmistim anestezi almadan.sol tupumde yapisiklik vardi acildi o zamanlar.ondan sonr daha cektirmedim.zaten aralikta dis gebelikle sol tupumu kaybettim

egeli_09 ben buşekilde biliyorum
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

tşk ederim... galiba yumurta sayısıyla ilgili doktorum da söylemişti rezervin az dye..takviye bi kaç ilaç kullanıyorum dün de çatlatma iğnesi oldum hayırlısı tabi eğer gebelik oluşmazsa doktorum zaten direk tüp bebek dedi. yaş :31 , 1 senedir bebek istiyoruz ama malesef rabbim hayırlısını versin isteyen herkese inş.

Merhabalar,

Bende Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum. Şuan biesteron DHEA kullanıyorum.. İnşallah bol bol ve sağlıklı yumurtalarımız olurda bebeklerimiz bizimle olur...

kizlar ii geceler.benim reglim gelmedi.4 gun gecti.testim negatif.olagan bir gecikme yasiyorum ve bu sebeple sanirim tedaviye bu ay baslayacagim.hersey reglime bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…