2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

şirine canım hatırladın mı beni zaten o eski topiklerden senle ben kaldık sanırım geriye...tedavin hayırlı olsun bu arada inşallah pozitif sonuçlar alırsın
Canm hatirladim tabi saolasin sen naptin tup denedinmi .Rabbim yuzumuze baksin artik

Canm hatirladim tabi saolasin sen naptin tup denedinmi .Rabbim yuzumuze baksin artik
geçen aralık da denedim canım ama ohss olduğum için transferim ertelendi bende zamana bırakayım dedim ara verdim şuan dondurulmuş 2 tane embriyom var kaliteleri pek iyi değil ama onları denicez inşallah

Canim ya ins sorunsuz cikariz bu surecten .saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin Rabbim.ben epwy bi aradan sonra tldirek tup bebege başladım

canim onlar belli diil.yarin ilk durumlarini solicekler.hergun bilgilendirecekler.5.gune kadar bakilacak.kac tanesi giderse onlari donduracaklar

canim onlar belli diil.yarin ilk durumlarini solicekler.hergun bilgilendirecekler.5.gune kadar bakilacak.kac tanesi giderse onlari donduracaklar

Anladım çok teşekkürler bizi de haberdar edersen çok sevinirim :) sen benden bi tık öndesin merak ediyorum aydınlattığın için çook çok teşekkürler.

Canim hayirli olsun seninde bende bugun adet oldum yarin doktoro gidiyorum.sen bisry kullaniyomusun.bana estrofem baslamislardi.acaba adetliykende devam edicekmiyimki

ben folikasit kullanıyorum sadece arkadaşım..tedavin hangi merkezde acaba..sanırım tüpbebek sürecimiz aynı devam edecek :))
çok heyecanlıyım..

estrofem nedir canım ne için kullanılıyor ben özellikle sordum ne kullanayım diye sadece foliksit dedi drm ...izmir irenbede olacak tedavim inşallah

benm apartopar dün toplandı canım :) 14tane oldular bugün merkezden ararlar...sende durum nedir?
cnm benim c.tesi 13 tane toplandi.pazar aradilar 7si dollenmis.simdi haber bekliyoruz sali veya carsamba transfer olucak.bende cahilim daha.ney ne bilmiyorum deli gibi forumda geziyorum arastiriyorum.rabbim hakimizda hayirlisini versin.senin insallah dollenirse kac koydurmayi dusunuyosun.?

ben folikasit kullanıyorum sadece arkadaşım..tedavin hangi merkezde acaba..sanırım tüpbebek sürecimiz aynı devam edecek :))
çok heyecanlıyım..
Canim bende cok heyecanliyim.ilk denemem benimde.basima neler gelecek cok merak ediyorum.bursa uludag universitesinde tedavi goruyorum.adetin 20.gunu cagirmislardi esrofem ve folik asite basladilar.estrofem galiba rahimin kalismasini saglayip gebelige hazirliyomus.ostrojen hormonuymus.10 gun kullan adet olup geliceksin dediler ama ben bir hafta erken oldum.seninle tedavimiz ayni ilerlicek galiba insallah sonundada mutluluktan heyecanlaniriz.sende sorun neydi

hayirli olsun tedavileriniz.ben simdi yarinki telefonu bekliyorum.bakalim ne durumda yumoslar dollendilermi

sadece folik asit kullanmaniz yeterli.protein agirlikli beslenin.bol su icin.findik ceviz yiyin.kuru incir yumurta gelisimine etki eder.kafeinli ve gazli icecekleride bir sure icmeyin

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ...siz güzel haberi bizden önce alacaksınız bu bizlere de umut olacaktır inşallah..

Canim ya ins sorunsuz cikariz bu surecten .saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin Rabbim.ben epwy bi aradan sonra tldirek tup bebege başladım
iyi yapmıssın canım bazen olmayınca da olmuyor bende 9 ay ara verdim ama malesef daha kötü oldu adetlerim düzensizleşti seyrek görmeye başladım bende artık dondurulmuşları deneyim dedim hakkımızda hayırlısı olsun...sen başladın mı iğnelere hangisinden kullanıyorsun

estrofem nedir canım ne için kullanılıyor ben özellikle sordum ne kullanayım diye sadece foliksit dedi drm ...izmir irenbede olacak tedavim inşallah
estrofem rahim kalınlaştırmak için kullanıyor bazı doktorlar dondurulmuş embriyo transferinde bazıları da transferden kalp atışını duyana kadar kullandırıyor...

Hayirlisiyla insallah canim . insallah .ben gonal f e basladim 300 doz gunde .sen hangi asamadasin simdi ne zaman transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…