2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Merhaba kızlarrrrrr :) Size bir şey danışmak istiyorum 9 eylülde düğünüm var, yarın kaş konturu randevum var. Aslında kaş kontur randevusunu düğün hazırlığı başlığı altında aldım ama cesaretimi kırdı birkaç kişi. Ya kötü olursa diye :KK43: sizce ne yapayım. Düğünden sonraya mı atayım?
Sonraya ertelesen olur bence.
Kotu olursa en guzel olman gereken gunde istedigin gibi olmazsan sinirin bozulur. O gun kalemle veya farla bir sekilde halledilir. Kontur kotu olursa ne olacak? Cozumu var mi?

Ay kizlar benim yasim daha kucuk ama yan tarafimizda kina var ben bile agladim :KK61: Gelin siir okudu annesine cok duygulandim aranizda bunu yapacak olan varsa bir daha dusunsun ben bile boyle uzulduysem sizleri dusunemem :cry: Rabbim hepinize mutlu yuva nasip etsin mutluluklar dilerimm Hoppa Cok etkilendim bu kina gecesinden yazmak istedim Hoppa

ayyy kızlarr insanı en oyalayan ve strese sokan halıymış kafayı yiyeceğim. :KK14: herseyimn tamam halılarım kaldı. patchwork düşünüyorum. sizin bu konuda fikirleriniz nedir?

Günaydın hepinize kızlarr :KK3:

Ben haftasonu perdelerimi seçtimm :KK36: yatak odası için aldım hatta ama kayınvalidem burda olmadığı için diğer tarafları alamadık, bugün zaman kalırsa gidip bakarız diyorum mobilyalarım gelecekte inşallah :KK36:

Avizelerimi de aldımm takıldılar dün akşam :KK36: ama ben göremedim nasıl oldu diye :mad: nişanlım götürmedi evime saat geç olmuş diye tripliyim çok fena :KK11:

Madame cocoyu sevmiyorum ama yine de bi bakarım canım bi umut :KK48: gelindeyipgecme gelindeyipgecme

İkeaya da baktım internetten ama hoşuma gitmedi çok model yoktu canım sağol :KK51: @kitap_asigi

ayyy kızlarr insanı en oyalayan ve strese sokan halıymış kafayı yiyeceğim. :KK14: herseyimn tamam halılarım kaldı. patchwork düşünüyorum. sizin bu konuda fikirleriniz nedir?

bende bütün haftasonu halı peşinde koştum gerçekten çok zormuş :KK45: ama sonunda hem istediğimiz gibi hemde hesaplı bir yer bulabildik çok mutluyum o yüzden :KK73:patchworkler güzel bence de koltuklarının kumaşı düzse daha güzel duruyor ama desenli koltukların varsa biraz karışık durabiliyor :KK70:

Günaydın hepinize kızlarr :KK3:

Ben haftasonu perdelerimi seçtimm :KK36: yatak odası için aldım hatta ama kayınvalidem burda olmadığı için diğer tarafları alamadık, bugün zaman kalırsa gidip bakarız diyorum mobilyalarım gelecekte inşallah :KK36:

Avizelerimi de aldımm takıldılar dün akşam :KK36: ama ben göremedim nasıl oldu diye :mad: nişanlım götürmedi evime saat geç olmuş diye tripliyim çok fena :KK11:

Madame cocoyu sevmiyorum ama yine de bi bakarım canım bi umut :KK48: gelindeyipgecme gelindeyipgecme

İkeaya da baktım internetten ama hoşuma gitmedi çok model yoktu canım sağol :KK51: @kitap_asigi

oooo verimli geçmiş hafta sonu hayırlı olsun aldıkların canım :KK5: bende perdelerimin siparişini verdim ve halılarımı aldım.cumartesi günü kısmetse mobilyalar gelicek :KK37:

yeni gelenler hoşgelmiş:KK15:
yazdıklarınızı okuyunca bir heycan bastı beni kızlar:-) herkes her şeyini hallediyor ne güzel:KK200:

Hosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun:KK68:

bende bütün haftasonu halı peşinde koştum gerçekten çok zormuş :KK45: ama sonunda hem istediğimiz gibi hemde hesaplı bir yer bulabildik çok mutluyum o yüzden :KK73:patchworkler güzel bence de koltuklarının kumaşı düzse daha güzel duruyor ama desenli koltukların varsa biraz karışık durabiliyor :KK70:

Neresi bize de soyle ama:KK48:

Bizi de mobilya telasi aldi. Malum 45 gun kadar kaldi dugune. 1 ay 40 gunden once teslim edilmedigi yeni aklimiza geldi. Fellik fellik mobilya seciyoruz :KK48:
Annem ve ben su an istanbuldayiz. Babam ve erkek tarafi isleri dolayisiyla konyadalar. Oturacagimiz ev ankarada. Nisanlim da konyada izinde su an. Gelebilirse gelecek mobilya siparisimizi verecegiz.:KK37:

oooo verimli geçmiş hafta sonu hayırlı olsun aldıkların canım :KK5: bende perdelerimin siparişini verdim ve halılarımı aldım.cumartesi günü kısmetse mobilyalar gelicek :KK37:
Sağol canım seninde hayırlı olsun :KK24:

Bende bu akşam halıları halledicem inşallah, dün akşam göz gezdirdim ölçüler yoktu ondan alamadım bugün karar verip alıcam kısmetse :KK68:
Ev küçük olduğu için mobilyalar her yeri kapladı koca koca halılar almama gerek kalmadı ordan yırttık biraz :KK48:
Mobilyalarım da geldi yatak odasında şifonyerimin aynası eksik sadece bi kere de tastamam gelse şaşarım zaten :KK48:

İnşallah sizinkiler eksiksiz gelir kızlar :nazar:

Sağol canım seninde hayırlı olsun :KK24:

Bende bu akşam halıları halledicem inşallah, dün akşam göz gezdirdim ölçüler yoktu ondan alamadım bugün karar verip alıcam kısmetse :KK68:
Ev küçük olduğu için mobilyalar her yeri kapladı koca koca halılar almama gerek kalmadı ordan yırttık biraz :KK48:
Mobilyalarım da geldi yatak odasında şifonyerimin aynası eksik sadece bi kere de tastamam gelse şaşarım zaten :KK48:

İnşallah sizinkiler eksiksiz gelir kızlar :nazar:

hayırlı olsun uğurlu gelsin :nazar: işte hep bunlar nazar boncuğu :KK70::KK70:
inşallah bizde az problemle atlatırıs :KK8:

düz spor bir model füme rengi canım yastıkları var onlarıda hardal sarı begendim

Hosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun:KK68:

Neresi bize de soyle ama:KK48:
tam 20 gün kalmış:KK57: bu kadar çabuk geçeceğini bilmiyordum:KK60:
benim de eşyalarım dün geldi kızlar, sadece halılarım kaldı:KK68: ben de patchwork düşünüyorum aslında, ya da shaggy oturma odası için. kullanışlı olur mu ki?o_O

X