2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

üzülme canım tutarsın haftaya :KK15:

Ins canim ilk gune hic denk gelmemisti benim garip oluomus :KK57:

Kısmet canım olsun..
Nişanlım da uyuyakalmış kalkamamış sahura sabah kalkmış bana kızıyo ne uyandırmıyon diye davulcusu benim sanki :KK48:

:KK70:oda iyimis kiz sende uyandirsana adami merak ederdim ben uyanik olsam uyandimi die :KK70: mesaj felan atardim:KK59:

Ins canim ilk gune hic denk gelmemisti benim garip oluomus :KK57:

:KK70:oda iyimis kiz sende uyandirsana adami merak ederdim ben uyanik olsam uyandimi die :KK70: mesaj felan atardim:KK59:
Bende normalde atmadan durmam ama uyku sersemi hiç mesaj yazasım gelmedi galiba :KK48: kendimle mi uğraşayım gecenin bi körü ona mı laf yetiştireyim ayol :KK48:

Günaydın canım sonunda biri geldi buraya da En Büyük KK
Ramazanı geçiriyorum valla gelinlik bakmaya başladım ben o kadar sen nabıyosun

Ramazan bitsin bende iyice kollari sivarim gelinlik icin simdi oyle ustun koru bakiyorum:KK37:
Bi yandan da aksamlari vakit bulursam kina tepsimi kina mumlarimi el iceklerini felan yapiyorum. Benim nikahim istanbulda dugunum memlekette olacak evin onunde yapmaya karar verdik onun dekorasyon susleme organizasyolarina kafa patlatiyorum :KK72:

Ramazan bitsin bende iyice kollari sivarim gelinlik icin simdi oyle ustun koru bakiyorum:KK37:
Bi yandan da aksamlari vakit bulursam kina tepsimi kina mumlarimi el iceklerini felan yapiyorum. Benim nikahim istanbulda dugunum memlekette olacak evin onunde yapmaya karar verdik onun dekorasyon susleme organizasyolarina kafa patlatiyorum :KK72:
Senin iş uzunmuş valla ben dağıtılacak kınalarımı aldım,mumlarımı aldım, ponpon taç yaptım kızlara renkli renkli bide tef aldım :KK48: kına malzemeleri yavaştan hazır gibi tepsim sepetim var nişanda almıştık beğenince aradan çıksın diye :KK49:

images

Insta da gordum fiyati cok geldi bizde oturduk aynisini yapiyoruz cnm :KK37: siparis de aliyorum zaten isteyene yapabilirim reklamimi da yapayim burdan :KK70:

Senin iş uzunmuş valla ben dağıtılacak kınalarımı aldım,mumlarımı aldım, ponpon taç yaptım kızlara renkli renkli bide tef aldım :KK48: kına malzemeleri yavaştan hazır gibi tepsim sepetim var nişanda almıştık beğenince aradan çıksın diye :KK49:

Taclar, kina kutusu, tefler , konfetiler hazir cnm kina bayatlamasin dedi gorumcem onu kinaya yakin bizamanda alicaz cerezlerle beraber mesaleler, havafisek, dilek fenerleri alinacak bu hafta sonu bakalim

X