2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Güzelmiş canım ama yaz geldi artık önü açık bişeyler almak gerekmez mi pişmemek adına
Gerçi bunun da yanları kapalı değil o kadar sıcak olmaz

Kızlar özel bi konu mu bilmiyorum ama nasıl korumayı düşünüyorsunuz? Doğum kontrol haplarının tam anlamıyla koruması için iki ay önceden başlamak gerekiyor o yüzden bu sıralar kafam nasıl korunmak gerekli sorusunda?

günaydın kıss gece gece aklına neler gelmiş
iğne var canım 6 ayda bir vurduruyorsun o iyi bence

Bende düşünüyorum onu yaa
Günaydın canım o nasıl oluyo kız hiç duymadım
çok cahilim ya

Direk olaya dalcaz bizben pkolu oldugum icin zor oluomus zaten

O igne yi bende bilmiom bak

Dün nikah tarihî almaya gittikde ordaki kadın sordu iki tane yöntem söyledi ya prezervatif dedi ya da doğum kontrol canım ondan gece gece taktım konuya :) igneyi bende bilmiyorum hiç bi arastirayim

Bende de var canım pko ama en son gittigimde doktor kistler çok küçük çocuk olmasında sıkıntı olmaz demişti o yüzden koruncam ben :)

Bende de var canım pko ama en son gittigimde doktor kistler çok küçük çocuk olmasında sıkıntı olmaz demişti o yüzden koruncam ben :)

Benim ki 6 mm gibi birseydi sanirim :S biz cocuk istioruz rabbim verirse olur zaten korunmayiz sanirim hos tek basima ben boyle dusunuom daha sormak lazim

kızlarr
her sağlık ocağında vuruluyor diye biliyorum
3 aylık ve 6 aylık ,bir yöntem daha var ama söyleyemicem burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…