2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Allah neşeni bozmasın kuzum elbise işini hallettin mi yoksa

yok bebeyim ya almaktan vazgeçtim beyaz elbiselerimden birini giyicem büyük ihtimalle :) dün gelinlik provam vardı ucundan almadılar gelinliğin tam mış , bende öyle çamaşır bakıyorum gecelik falan ankara da çok yok malesef

Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..
Benim hiç öyle gecelik falan alasım gelmiyo ya utanıyom galiba

Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..
Benim hiç öyle gecelik falan alasım gelmiyo ya utanıyom galiba

aa utangaç bir gelin kızımız daha ,utancak ne var ki bana çok doğal geliyor zira evliliğin yapı taşı ayrıca ben çok önemserim öyle şeyleri ,erkeklerin zihnini açık tutmak gerek

aa utangaç bir gelin kızımız daha ,utancak ne var ki bana çok doğal geliyor zira evliliğin yapı taşı ayrıca ben çok önemserim öyle şeyleri ,erkeklerin zihnini açık tutmak gerek
hahah doğru diyosun belki de canım.. hiç bilmiyorum öyle şeyleri valla benimki bile daha bilgilidir belki
Ona söyleyeyim istediği geceliği alsın gelsin bana
Ay o nişan bohçası alışverişinde kan ter içinde kalmıştım ya kadın çıkardı önüme seçenekleri şu şöyle bu böyle açıyo nişanlım yanımda annem kaynanam gelde bu olsun de ne bileyim yaa dedim anneme diyorum hangisi olsun

ahahha ayy canım çok tuhaf olmuş senin için yaa, ben de tek başıma gittim aldım da akşam anneme gösterirken bile utandım valla bol bol aldırsaydın kıss lazım olur

ahahha ayy canım çok tuhaf olmuş senin için yaa, ben de tek başıma gittim aldım da akşam anneme gösterirken bile utandım valla bol bol aldırsaydın kıss lazım olur
Ay 2 tane aldık galiba
Bi tane daha vardı o olsun demiştim direkt hoşuma gitmiş demek rengi falan ama satıcı kadın öküzü onu koymamış unutmuş eve geline fark ettik kaynadı arada o

Ay 2 tane aldık galiba
Bi tane daha vardı o olsun demiştim direkt hoşuma gitmiş demek rengi falan ama satıcı kadın öküzü onu koymamış unutmuş eve geline fark ettik kaynadı arada o

Biz bohcayada koydurmadik oyle seler millet icimiz de gormesin diye hic almadik da

Biz bohcayada koydurmadik oyle seler millet icimiz de gormesin diye hic almadik da
ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışız
bizde de bohça gelince misafirlere açılıp içindekiler gösterilir ama onlar gösterilmedi tabi ki dee

ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışız
bizde de bohça gelince misafirlere açılıp içindekiler gösterilir ama onlar gösterilmedi tabi ki dee

En ince ayrintisina kadar actik biz o yuzden iyi ki de koymamisim onun yerine bol bol pijama vardi bizde de bizde tasinma isleri bitince nisamlila gider aliriz artik

Ay bide birlikte mi alacaksın hayatta alamam

Ortak kullanim olacak diyelim

ama onu giyiceksin çiğdos eşinin yanında :)

Aynen oyle onun zevki de onemli ne bilim adamin zevki ne ben siyah aldim ya adam kirmizi seviosa dimi yani

Sizde üstüme gelmeyin yaa İş çıkışı kendimi mağazaya atıcam alıcam 10 15 takım kendime o olacak

Valla kuzum eniste duacimiz olur sen cik isten sonra bi gez bence

Ortak kullanim olacak diyelim

Aynen oyle onun zevki de onemli ne bilim adamin zevki ne ben siyah aldim ya adam kirmizi seviosa dimi yani

Valla kuzum eniste duacimiz olur sen cik isten sonra bi gez bence

bol bol dua alırız fena mı olur şaka kız saka çok üstüne geldim sustum tıpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…