- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
Çok fenasınız kızlarbol bol dua alırız fena mı olur şaka kız saka çok üstüne geldim sustum tıpp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fenasınız kızlarbol bol dua alırız fena mı olur şaka kız saka çok üstüne geldim sustum tıpp
Güzelmiş canım ama yaz geldi artık önü açık bişeyler almak gerekmez mi pişmemek adına
Gerçi bunun da yanları kapalı değil o kadar sıcak olmaz
O zaman al kuzum güzel beğendimCanim ben is yerinde sipik sipik gezmeyi sevmiyorum parmaklarim acik olmasin yaa
Çok fenasınız kızlar
Kizlar bu ayakkabi nasil ben cok sevdim ise giderken guzel olur diye almalimiyim ?
Kızlar özel bi konu mu bilmiyorum ama nasıl korumayı düşünüyorsunuz? Doğum kontrol haplarının tam anlamıyla koruması için iki ay önceden başlamak gerekiyor o yüzden bu sıralar kafam nasıl korunmak gerekli sorusunda?
Bende düşünüyorum onu yaaKızlar özel bi konu mu bilmiyorum ama nasıl korumayı düşünüyorsunuz? Doğum kontrol haplarının tam anlamıyla koruması için iki ay önceden başlamak gerekiyor o yüzden bu sıralar kafam nasıl korunmak gerekli sorusunda?
Günaydın canım o nasıl oluyo kız hiç duymadımgünaydın kıss gece gece aklına neler gelmiş
iğne var canım 6 ayda bir vurduruyorsun o iyi bence
Kızlar özel bi konu mu bilmiyorum ama nasıl korumayı düşünüyorsunuz? Doğum kontrol haplarının tam anlamıyla koruması için iki ay önceden başlamak gerekiyor o yüzden bu sıralar kafam nasıl korunmak gerekli sorusunda?
günaydın kıss gece gece aklına neler gelmiş
Dün nikah tarihî almaya gittikde ordaki kadın sordu iki tane yöntem söyledi ya prezervatif dedi ya da doğum kontrol canım ondan gece gece taktım konuya :) igneyi bende bilmiyorum hiç bi arastirayimgünaydın kıss gece gece aklına neler gelmiş
Bende de var canım pko ama en son gittigimde doktor kistler çok küçük çocuk olmasında sıkıntı olmaz demişti o yüzden koruncam ben :)
Haha o yöntem tehlikeli mazallahh anın sehvetine kapılıp hamile kalmak istememkızlarr
her sağlık ocağında vuruluyor diye biliyorum
3 aylık ve 6 aylık ,bir yöntem daha var ama söyleyemicem burda
inş cnm hemen olur o zman allah aratmasinBenim ki 6 mm gibi birseydi sanirim :S biz cocuk istioruz rabbim verirse olur zaten korunmayiz sanirim hos tek basima ben boyle dusunuom daha sormak lazim
inş cnm hemen olur o zman allah aratmasin