2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Allah neşeni bozmasın kuzum :KK50: elbise işini hallettin mi yoksa :KK51:

yok bebeyim ya almaktan vazgeçtim beyaz elbiselerimden birini giyicem büyük ihtimalle :) dün gelinlik provam vardı ucundan almadılar gelinliğin tam mış , bende öyle çamaşır bakıyorum gecelik falan ankara da çok yok malesef

yok bebeyim ya almaktan vazgeçtim beyaz elbiselerimden birini giyicem büyük ihtimalle :) dün gelinlik provam vardı ucundan almadılar gelinliğin tam mış , bende öyle çamaşır bakıyorum gecelik falan ankara da çok yok malesef
Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..
Benim hiç öyle gecelik falan alasım gelmiyo ya utanıyom galiba :KK22::-)

Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..
Benim hiç öyle gecelik falan alasım gelmiyo ya utanıyom galiba :KK22::-)

aa utangaç bir gelin kızımız daha ,utancak ne var ki bana çok doğal geliyor zira evliliğin yapı taşı :KK70: ayrıca ben çok önemserim öyle şeyleri ,erkeklerin zihnini açık tutmak gerek :KK70:

aa utangaç bir gelin kızımız daha ,utancak ne var ki bana çok doğal geliyor zira evliliğin yapı taşı :KK70: ayrıca ben çok önemserim öyle şeyleri ,erkeklerin zihnini açık tutmak gerek :KK70:
hahah :KK70: doğru diyosun belki de canım.. hiç bilmiyorum öyle şeyleri valla benimki bile daha bilgilidir belki :KK48:
Ona söyleyeyim istediği geceliği alsın gelsin bana :KK70::KK70:
Ay o nişan bohçası alışverişinde kan ter içinde kalmıştım ya kadın çıkardı önüme seçenekleri şu şöyle bu böyle açıyo :KK48:nişanlım yanımda annem kaynanam gelde bu olsun de ne bileyim yaa dedim anneme diyorum hangisi olsun:KK70: :KK70:

hahah :KK70: doğru diyosun belki de canım.. hiç bilmiyorum öyle şeyleri valla benimki bile daha bilgilidir belki :KK48:
Ona söyleyeyim istediği geceliği alsın gelsin bana :KK70::KK70:
Ay o nişan bohçası alışverişinde kan ter içinde kalmıştım ya kadın çıkardı önüme seçenekleri şu şöyle bu böyle açıyo :KK48:nişanlım yanımda annem kaynanam gelde bu olsun de ne bileyim yaa dedim anneme diyorum hangisi olsun:KK70: :KK70:

ahahha ayy canım çok tuhaf olmuş senin için yaa, ben de tek başıma gittim aldım da akşam anneme gösterirken bile utandım valla :-)bol bol aldırsaydın kıss lazım olur :KK48:

ahahha ayy canım çok tuhaf olmuş senin için yaa, ben de tek başıma gittim aldım da akşam anneme gösterirken bile utandım valla :-)bol bol aldırsaydın kıss lazım olur :KK48:
Ay 2 tane aldık galiba :KK48:
Bi tane daha vardı o olsun demiştim direkt hoşuma gitmiş demek rengi falan :KK48: ama satıcı kadın öküzü onu koymamış unutmuş eve geline fark ettik kaynadı arada o :KK12:

Ay 2 tane aldık galiba :KK48:
Bi tane daha vardı o olsun demiştim direkt hoşuma gitmiş demek rengi falan :KK48: ama satıcı kadın öküzü onu koymamış unutmuş eve geline fark ettik kaynadı arada o :KK12:

Biz bohcayada koydurmadik oyle seler :KK70: millet icimiz de gormesin diye hic almadik da

Biz bohcayada koydurmadik oyle seler :KK70: millet icimiz de gormesin diye hic almadik da
ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışız :KK48:
bizde de bohça gelince misafirlere açılıp içindekiler gösterilir ama onlar gösterilmedi tabi ki dee :KK16:

ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışız :KK48:
bizde de bohça gelince misafirlere açılıp içindekiler gösterilir ama onlar gösterilmedi tabi ki dee :KK16:

En ince ayrintisina kadar actik biz o yuzden iyi ki de koymamisim onun yerine bol bol pijama vardi bizde de :KK68: bizde tasinma isleri bitince nisamlila gider aliriz artik:KK22:

Ay bide birlikte mi alacaksın hayatta alamam :KK17:

Ortak kullanim olacak diyelim:KK48:

ama onu giyiceksin çiğdos eşinin yanında :)

Aynen oyle onun zevki de onemli ne bilim adamin zevki ne ben siyah aldim ya adam kirmizi seviosa dimi yani:KK48:

Sizde üstüme gelmeyin yaa :KK61: İş çıkışı kendimi mağazaya atıcam alıcam 10 15 takım kendime o olacak :KK70::KK70:

Valla kuzum eniste duacimiz olur sen cik isten sonra bi gez bence:KK19:

X