- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
Aynı gün dugunumuz :) gelinlik fln hallettin mi cnm bende daha hic biri yokBenim kına 4 eylülde , evlilik 6 Eylül'de olacak inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün dugunumuz :) gelinlik fln hallettin mi cnm bende daha hic biri yokBenim kına 4 eylülde , evlilik 6 Eylül'de olacak inşallah :))
Gelinlik sipariş verdim dikiliyor provaya gittim ölçü aldı ama daha var teslim almama. Ama kına için bişey almadık dahaAynı gün dugunumuz :) gelinlik fln hallettin mi cnm bende daha hic biri yok
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar olsun..
Allah neşeni bozmasın kuzum elbise işini hallettin mi yoksagünaydın bebeyimm
Allah neşeni bozmasın kuzum elbise işini hallettin mi yoksa
Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..yok bebeyim ya almaktan vazgeçtim beyaz elbiselerimden birini giyicem büyük ihtimalle :) dün gelinlik provam vardı ucundan almadılar gelinliğin tam mış , bende öyle çamaşır bakıyorum gecelik falan ankara da çok yok malesef
Bulamıyosan mecbur olanlardan giycen canım bişey olmaz..
Benim hiç öyle gecelik falan alasım gelmiyo ya utanıyom galiba
hahah doğru diyosun belki de canım.. hiç bilmiyorum öyle şeyleri valla benimki bile daha bilgilidir belkiaa utangaç bir gelin kızımız daha ,utancak ne var ki bana çok doğal geliyor zira evliliğin yapı taşı ayrıca ben çok önemserim öyle şeyleri ,erkeklerin zihnini açık tutmak gerek
hahah doğru diyosun belki de canım.. hiç bilmiyorum öyle şeyleri valla benimki bile daha bilgilidir belki
Ona söyleyeyim istediği geceliği alsın gelsin bana
Ay o nişan bohçası alışverişinde kan ter içinde kalmıştım ya kadın çıkardı önüme seçenekleri şu şöyle bu böyle açıyo nişanlım yanımda annem kaynanam gelde bu olsun de ne bileyim yaa dedim anneme diyorum hangisi olsun
Ay 2 tane aldık galibaahahha ayy canım çok tuhaf olmuş senin için yaa, ben de tek başıma gittim aldım da akşam anneme gösterirken bile utandım valla bol bol aldırsaydın kıss lazım olur
Ay 2 tane aldık galiba
Bi tane daha vardı o olsun demiştim direkt hoşuma gitmiş demek rengi falan ama satıcı kadın öküzü onu koymamış unutmuş eve geline fark ettik kaynadı arada o
ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışızBiz bohcayada koydurmadik oyle seler millet icimiz de gormesin diye hic almadik da
ben o zaman almasam başka zaman da alamayacakmışım galiba iyi ki almışız
bizde de bohça gelince misafirlere açılıp içindekiler gösterilir ama onlar gösterilmedi tabi ki dee
Ay bide birlikte mi alacaksın hayatta alamamEn ince ayrintisina kadar actik biz o yuzden iyi ki de koymamisim onun yerine bol bol pijama vardi bizde de bizde tasinma isleri bitince nisamlila gider aliriz artik
Ay bide birlikte mi alacaksın hayatta alamam
Sizde üstüme gelmeyin yaa İş çıkışı kendimi mağazaya atıcam alıcam 10 15 takım kendime o olacakama onu giyiceksin çiğdos eşinin yanında :)
Ay bide birlikte mi alacaksın hayatta alamam
ama onu giyiceksin çiğdos eşinin yanında :)
Sizde üstüme gelmeyin yaa İş çıkışı kendimi mağazaya atıcam alıcam 10 15 takım kendime o olacak
Ay ne güldüm yaOrtak kullanim olacak diyelim
Aynen oyle onun zevki de onemli ne bilim adamin zevki ne ben siyah aldim ya adam kirmizi seviosa dimi yani
Valla kuzum eniste duacimiz olur sen cik isten sonra bi gez bence
Ortak kullanim olacak diyelim
Aynen oyle onun zevki de onemli ne bilim adamin zevki ne ben siyah aldim ya adam kirmizi seviosa dimi yani
Valla kuzum eniste duacimiz olur sen cik isten sonra bi gez bence