2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Kendin için yaparsın canım da satış için diyorum zor olmaz mı şu zaman
Nişanlın da hevesli herhalde böyle şeylere yardım ederim demiş ne güzel bizimki yaptığımı da beğenmez Allah bilir

Yok kiz isine gelio ben aksamlari tavuk gibi erken yatiom da adam da sklirim diye korkuo Ugras olursa uyumam diye umit edio oda napsin

kızlar gelinliğim prenses model straplezdi ,en beğendiğiniz hangisi

Eklentiler

• 45.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 48.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 71
  • aa.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 78
  • 20150612_112028.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20150612_111915.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 63
Guzeller tabiki de, ben canli cicek taci tercih ederim daha guzel duruyorlar sanki daha masum

onu nikahta takıcam canım canlı çiçekten taç ,eylülde burada yine nikah var ya sonra düğün var bir tane de böyle olsun dedim hatta baktım çok kolaymış taç yapmak kendimiz mi yapsak ki ne dersin

Merhaba kızlar eylül un 6 sinda dugunum var . Daha önce konustunuz mu bilmiyorum ama balayina nereye gideceksiniz onerebileceginiz yerler var mı yardım edin

hahaha aynen tatlım 40 gün değil de 2 güncük . iki ayrı düğün iki ayrı stres malum aileler uzakta olunca bu sonuçta kaçınılmaz oluyo

Merhaba kızlar eylül un 6 sinda dugunum var . Daha önce konustunuz mu bilmiyorum ama balayina nereye gideceksiniz onerebileceginiz yerler var mı yardım edin

hoşgeldiniz hayırlı olsun öncelikle
biz lykia word antalya ya gidiyoruz canım sakin bir yer villa önü havuzlu aldık,ama içimde adam ve eve oteli kaldı orayada cok göz koymuştum ama vazgectik ,voyage otelleri de çok güzel azıcık pahalı 5 günlüğü 5milyarcık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…