2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Hoşgeldinn, 40 gün 40 gece mi yapçan düğünü kızz :-)

Günaydın canım :KK15:
ben daha dün akşamdan girdim cuma havasına yarın cuma diye diye çok mutluydum dün akşam:KK70:

hahaha aynen tatlım 40 gün değil de 2 güncük . iki ayrı düğün iki ayrı stres malum aileler uzakta olunca bu sonuçta kaçınılmaz oluyo Hoppa

teşekkür ederim canım yorumun için :KK72:nasıl taçlar genel olarak
instgrm dan bakıyorum bende taclara bi bayan var kendisi yapıyor cok şık taçlar. sanırım ordan alıcam bide gelinliğimin bitmesini bekliyorum . bunlarda güzel ama ben prenses modele bant gibi olanlar değilde direk taşlı taçları cok yakıştırıyorum.

Merhaba kızlar eylül un 6 sinda dugunum var . Daha önce konustunuz mu bilmiyorum ama balayina nereye gideceksiniz onerebileceginiz yerler var mı yardım edin

Bizde kapodakyaya gitcez ikimizde gormedik nasilsa diye turkiye turuna da biryerden baslamak lazim:KK36:, balayi icin bana denize gitmek pek cazip gelmio nitekim sicak ve ikimizde yuzme bilmiyoruz:KK23: arabamiz musait olsa ben direk kamp istiyordum ama seneye ins oda

instgrm dan bakıyorum bende taclara bi bayan var kendisi yapıyor cok şık taçlar. sanırım ordan alıcam bide gelinliğimin bitmesini bekliyorum . bunlarda güzel ama ben prenses modele bant gibi olanlar değilde direk taşlı taçları cok yakıştırıyorum.

evet prensese taç yakışıyor ama içine sinen önemli bence ,bende beğeniyorm meriç diye biri var güzel taçları var ama baktım aynı taçlar çin ürünleriyle çokk benziyor gidip yerinde bir bakıcam

hahaha aynen tatlım 40 gün değil de 2 güncük . iki ayrı düğün iki ayrı stres malum aileler uzakta olunca bu sonuçta kaçınılmaz oluyo Hoppa
Ne güzel ya bende öyle olsun isterdim aslında (oynamayı sevdiğimden:KK48:) ama yorgunluğunu düşünmek bile istemiyorum senelik tatile çıksam anca atarım herhalde :-)

Merhaba kızlar eylül un 6 sinda dugunum var . Daha önce konustunuz mu bilmiyorum ama balayina nereye gideceksiniz onerebileceginiz yerler var mı yardım edin
Hoşgeldinn :KK25:
Biz Antalya Q premium otelden aldık balayımızı fiyatı da uygundu bak istersen :KK51:

kızlar bu elbise nasıl twistte vardı

Eklentiler

• elbise.jpg
    elbise.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 54
Benim hoşuma gitmedi :KK43: arkada sırtındaki beyaz kumaş tül askılar olmamış bence :KK43:

Eklentiler

• çin.jpg
    çin.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 102
hoşgeldiniz hayırlı olsun öncelikle
biz lykia word antalya ya gidiyoruz canım sakin bir yer villa önü havuzlu aldık,ama içimde adam ve eve oteli kaldı orayada cok göz koymuştum ama vazgectik ,voyage otelleri de çok güzel azıcık pahalı 5 günlüğü 5milyarcık :))
Canım bizimde ne zamandır aklimizda adam eve Otel var :) sende onu yazınca şaşırdım biraz tuzlu ama diğerlerine göre :)sizin otelinizi de arastirayim hemen

Bizde kapodakyaya gitcez ikimizde gormedik nasilsa diye turkiye turuna da biryerden baslamak lazim:KK36:, balayi icin bana denize gitmek pek cazip gelmio nitekim sicak ve ikimizde yuzme bilmiyoruz:KK23: arabamiz musait olsa ben direk kamp istiyordum ama seneye ins oda
Kapadokya güzel fikir canım ama daha önce gitmiştik hem deniz Kum çok severim ben :) yinede tsk ederim cevabın için inş hepimizin çok güzel geçer balayi

X