- 25 Mayıs 2015
- 1.382
- 980
Ankara timur gurgan a gidiyorumHangi doktora gidiyosun? Pgt yi nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
Transfer ne zaman belli mi :) sonuçlardan haberdar et:)Desteğiniz için sağolun arkadaşlar.
sanirim benimde ekime kaldi.taaa haziran da baslamistim oysaki.gecen ay opu oldu.bu ay transfer olcakti.dr.um kulandigim ignelerin dozunun yuksek oldugundan kan degerlerimi yukseltmis olabilcegini soyledi.adetin 3.gunu gidicem kan degerlerime bakilcak duruma gore bi yol izlencek.umarim hersey yolundadir.rabim isteyen herkeze bizede nasip etsin.bu arada drum ilk baslarda umutlu degildi 4 yumrtam vardi.ilaclarla 13 oldu ve 7 tanesi dollenmisti.havalara ucmustum.ertelenince yine hevesim kursagimda kaldi..kızlar mb. daha önce opu yaptıran arkadaşlar opudan ne zaman sonra addet oldunuz? benim transfer ekimde olacak
herşeyde vardır bir hayırsanirim benimde ekime kaldi.taaa haziran da baslamistim oysaki.gecen ay opu oldu.bu ay transfer olcakti.dr.um kulandigim ignelerin dozunun yuksek oldugundan kan degerlerimi yukseltmis olabilcegini soyledi.adetin 3.gunu gidicem kan degerlerime bakilcak duruma gore bi yol izlencek.umarim hersey yolundadir.rabim isteyen herkeze bizede nasip etsin.bu arada drum ilk baslarda umutlu degildi 4 yumrtam vardi.ilaclarla 13 oldu ve 7 tanesi dollenmisti.havalara ucmustum.ertelenince yine hevesim kursagimda kaldi..
yarin gidiyorum hastaneye.adet oldum.umarim kanda hersey iyi cikar.hepten stres oldum.herşeyde vardır bir hayır
moralini bozma hem vücut dinleniyor daha iyi :)
inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun , inşallah bu sefer tutar canım. biz de ikinciyi o dönemde denemeyi düşünüyoruzMrb arkadaşlar ben de nasipse Bayram'dan sonra ekim ortası gibi düşünüyoruz 4.olucak bu defa ama çok sitresliyim nolur iyi bişeyler olsun rabbim
Sağol cnminşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun , inşallah bu sefer tutar canım. biz de ikinciyi o dönemde denemeyi düşünüyoruz