2015 eylül- ekim- kasım-aralıkta tüp bebek denemesi yaptıracaklar

3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora
mrb bende polikistik over var 2 kez klomen tedavisi gordum.progeston tahlili yapıldı ve sonrasında hastaneye gtmedim ve kendimce dinlenmeye çekildim. 3-5 arkadaşım polikistik over olup kendiliğinden hamile kaldı. ayrıca miski amber-bal karışımlı bi macun yiyorum yumurtalıkları geliştrmesi için bakalım faydasını gorcemmi yine size yazarım

Eveett perşembe randevum varrr.4.denememizi yapıcaz biz.bu sefer şimdiye kadarkikerden daha fazla umutluyum.bahçeciye gideceğim.orda doktorumu belirledim.ilk defa deneyeceğim bahçeci kliniğinde.umarım bu sefer herşey yolunda gider benim için ve burda hamile kalmaya çalışan tüm anne adayları için

Ben ne malesefki baslayamayacam. Büyük ihtimal bir yıl gibi ertelenecek gözüküyor. Senin için hayırlısı olsun. İnşallah evladına en kısa zamanda kavusursun

Ben de 1sene ara vermek durumunda kaldım.ama şimdi 1sene öncesinden çok daha olumlu gelişmeler oldu bende.bence herşeyin zamanı var.sakın sıkma canını.

3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora

Mutlaka eşinize l-carntini arginin co Q10 kullandırın.siz de folik asit alın.bunarada arkadaşm eşiyle 3ay boyunca çakşır kökünün sıyunu kullanmış.kendiliğinden hamile kaldı tüp bebek denemeye gittiği doktor söyledi zaten hamilesin die.çakşırı ben ihmalmettim ama 3gün oldu başlayalı.takviyelerinizi mutlaka düzenli alın derim.

Pgt testi yaptırmayı öneririm.biz de 2 başarısoz deneme sonrasında yaptırdık ve kromozomlarla alakalı bir sıkıntımız olduğunu öğrednik.eğer tutsaymış embriyo, allah korusun özürlü olma ihtimali yüksekmiş.internetten mutlaka araştırın PGT nedir diye.doktorunuza da danışın.2 başarısız denemeden sonra doktorlar mutlaka baktırıyprlar.

Pgt testi yaptırmayı öneririm.biz de 2 başarısoz deneme sonrasında yaptırdık ve kromozomlarla alakalı bir sıkıntımız olduğunu öğrednik.eğer tutsaymış embriyo, allah korusun özürlü olma ihtimali yüksekmiş.internetten mutlaka araştırın PGT nedir diye.doktorunuza da danışın.2 başarısız denemeden sonra doktorlar mutlaka baktırıyprlar.
Evet canim bizdende istedi ben daha yaptırmadım bayramdan sonra insalla h gideceğim gitmeden yaptırırım

Selam kızlar 5 Eylülde başladık tedaviye bizde bu gün opu işlemi yapıldı.
Tüm başlayanların tedavileri mutlu sona ulaşır inşaallah.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

İnş en kısa zmnda iyi haberlerini alırız..hep olumlu düşünmeye çalış.süreç kolay değil ama sonu güzel olcak allahın izniyle.tüm dualarım seninleee..

Ben de 1sene ara vermek durumunda kaldım.ama şimdi 1sene öncesinden çok daha olumlu gelişmeler oldu bende.bence herşeyin zamanı var.sakın sıkma canını.

Olumlu yaklaşımın ve yazın için sağol. Umarım benim içinde geçen zaman olumlu olur. İnsan ister isteme cani sikiyor ama bunun sonuca bir katkisi yok. Tedavin başladı sanırım. İnşallah bebeğine kavusursun.

X