2015 eylül- ekim- kasım-aralıkta tüp bebek denemesi yaptıracaklar

arkadaşlar merhaba,

Ben de bu ay tüp bebek işlemlerine başlayacağım. Henüz dondurma vs işlemler olmadı. Ancak birşey sormak istiyorum. Dondurma ve transfer aynı ay olacak olursa, işlemler kaç gün sürüyor. Ona göre izin vs ayarlamam gerekiyor. Birazda işlemlerden korkmuyor değilim hani.

arkadaşlar merhaba,

Ben de bu ay tüp bebek işlemlerine başlayacağım. Henüz dondurma vs işlemler olmadı. Ancak birşey sormak istiyorum. Dondurma ve transfer aynı ay olacak olursa, işlemler kaç gün sürüyor. Ona göre izin vs ayarlamam gerekiyor. Birazda işlemlerden korkmuyor değilim hani.
Canim o doktorun sana uygulayacagi tedaviye bagli ama 1ayi buluyo tedavi hemen hemen sonucu alana kadar ilk denemen galiba Allah kolaylik versin

kizlar ben gene bugun negatif sonucumu aldim 5ci denemeye kaldi gene hayallerim cok zor ya ilaclari cekmeceden bosaltmak bile cok can yakici tedavi heveside bitti gene basa dondum nyse kizlar ins siz pozitif sonuclar alirsiniz cunku okadar ilac vesitresten sonra negatif sonuc cok zooor

Kızlar merhaba,
Bu ay tüp bebeğe başlayamadık, tıp fakültesinden heyet raporu almam gerekiyor kurumumun masrafları karşılaması için. Heyet raporu bu hafta çıkıyor hayırlısıyla. Ve kasım ayında tüp bebeğe başlıyoruz. Ancak bir sıkıntım var.
Antalya'da yaşıyorum ve doktorum İstanbul'da sadece haftada bir gün gelebiliyor buraya. Şimdi benim tüp bebeğe başlamam ve düzenli yumurta takibim için doktorumun sürekli Antalya'da olması gerekiyor değil mi? Aksi halde sıkıntı yaşar mıyım? Böyle bir durumda Anatalya'da iyi bir doktor bulmam lazım. Kafam çok karıştı.
Sizce yumurta takiplerimi Antalya'da başka bir doktor, transferi kendi doktorum İstanbul'da yapsa sorun olur mu?
Sorun olur diyorsanız, Antalya'da tüp bebek tedavisi için en iyi doktoru önerebilecek biri var mı?

günaydın kızlar.. bende eylül ayında ikinci tüp bebek denememi gerçekleştridim. bugün transferimin 10.günü hatta biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı neyse artık 12.günü heyecanla bekliyorum umudum hiç kırılmadı onlar içimdeler hissediyorum. sadece idrara yansımamış o kadara :) ALLAHın izniyle hepimiz güzel haberler alırız inşallah. diğer denemede gebe kaldık ama 8. hafta bebeğim bize veda etti. bende bu yüzden bu sefer daha farklı yaptım bütün tabularımı yıktım transferden sonra diğeri gibi 12 gün boyunca yatmak yerine iki gün dinlenmenin ardından gezip tozup yattım :) inşallah bebişlerimde benimle eğlenmiştir:)
Canım belli oldu muuuu merak ettim?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay başlayacağım. Ilk denemem olacak doktor pek umutlu konuşmadı ama kısmet. Bugün 5.denemesinde tutup doğum yapan arkadaşimi duydum. Kismet işte Allah hepimizin gönlüne göre versin

X