Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah olumlu sonuc alirsin..memorialde doktorun kim??ilk denemen mi ??Ben dun itibariyle memorialda tedaviye basladim. rabbim hepimize hayirli sonuclar almayi nasip etsin
Memorial nasıl iyi mi hiç araştırmadim. acibademde başlıyorum bende Bülent Tras hocada. hayırlısı inşallah çok stresli bi dönemden geçiyoruz hepimiz. Allah hepimizin yardımcisi olsunBen dun itibariyle memorialda tedaviye basladim. rabbim hepimize hayirli sonuclar almayi nasip etsin
Bende Atasehir memorialde cem demirele tedavi oldum..aynen labaratuar cok onemli ve embriyolok onemli..cok yogun oluyorlar ama ekip halinde karar alindigini bildigim icin hastahanemi degistirmedim..insallah ekim ayinda orada basliycam tekrar..Memorialda ayse hanima takip oluyorum. Cok ilgili, guler yuzlu bir doktor.ilk tup bebek denemem daha once memorialda asilama oldum.
Memorial ekibin basinda semra hanim var bu isin onculerinden. Tum hastalar icin kararlari ekip olarak aliyorlar dolayisiyla tek bir doktor gorusuyle takip edilmiyorsunuz bu buyuk bir avantaj bence. Tup bebekte en onemli olay laboratuar. Memorial bu konuda baya iyi benim bildigim ve gordugum kadariyla
Bende Atasehir memorialde cem demirele tedavi oldum..aynen labaratuar cok onemli ve embriyolok onemli..cok yogun oluyorlar ama ekip halinde karar alindigini bildigim icin hastahanemi degistirmedim..insallah ekim ayinda orada basliycam tekrar..
Hadi hayırlısı cnm inşallah olur ve bu son olsunKizlar mrb sali transferim var cok heycanliyim aranizda bu hafta transsferi olucak varmi
Amin canım inşallahInşaaallah canim seninkiler seninledir bizimkilerde bizi bekliyolar ve birgun bizde anne olcaz kizlar ALLAH in iZniyle inanıyorum RABBIM bugun
Yağan herbir yağmur tanesinin hürmetine burda heycanlanan sabirla bekleyen herkesi aydınlığa atsin hayırlı saglikli evlatlar nasip edip yüzümüzü güldürsün ins
merhaba canım.yumurtalarım olgunlaştı. toplandı ve donduruldu.ekım sonu gıbı transfer olacak.sız neler yaptınızDrmrandevunuz nasıl geçti acaba merak ettim
saol canım.ınşallah hepımız evlatlarımza kavuşurz.senın hakkındada hayırlsı olsun.Ben ne malesefki baslayamayacam. Büyük ihtimal bir yıl gibi ertelenecek gözüküyor. Senin için hayırlısı olsun. İnşallah evladına en kısa zamanda kavusursun
kızlar mb. daha önce opu yaptıran arkadaşlar opudan ne zaman sonra addet oldunuz? benim transfer ekimde olacak
senın trasfer sonramı yapılacak..benım opudan sonran 4.gun transfer yapıldı 12gun sonra test yaptırıp negatıf sonucu aldım 1 gun sonrada regl oldum..tabı sonuç alana kadar fıtıl kullandım..sonucu aldığım gun fıtılı bıraktım 1 gun sonra regl oldum..ben opudan 5 gun sonra regl oldum.ılaçları kesınce gelıyormuş hemen
evet canım bıızm merkez donduruğ dığer ay transfer yapıyor.bende hemen ıstedım ama yapmadılar.vucut dınlenınce tutma ıhtımalı daha çok olur dedıler.bende hazıran ayında dondurulmuşlarımı kullanmıştım olmamıştı.hakıında hayırlsıı olsun..umarın en yakın zamanda bebışını kucağına alırsın.senın trasfer sonramı yapılacak..benım opudan sonran 4.gun transfer yapıldı 12gun sonra test yaptırıp negatıf sonucu aldım 1 gun sonrada regl oldum..tabı sonuç alana kadar fıtıl kullandım..sonucu aldığım gun fıtılı bıraktım 1 gun sonra regl oldum..
saol canım ınsallah sende alırsınevet canım bıızm merkez donduruğ dığer ay transfer yapıyor.bende hemen ıstedım ama yapmadılar.vucut dınlenınce tutma ıhtımalı daha çok olur dedıler.bende hazıran ayında dondurulmuşlarımı kullanmıştım olmamıştı.hakıında hayırlsıı olsun..umarın en yakın zamanda bebışını kucağına alırsın.