2015 eylül- ekim- kasım-aralıkta tüp bebek denemesi yaptıracaklar

Görünürde bi sorun yok ama aşılama da pahalı. O yüzden direk tüp bebek mi diye düşünüyorum. Ne kadara yaptıracaksınz

Eğer gorunurde bir sorun yoksa iyi bir tüp bebek doktoru ile gorusmeni öneririm. Basit ilaç destekleri ile yumurtlama takibi yapılıp hamile kalabilirsin. Tabiki aşılama ile tüp bebek fiyatı birbirine yaklaştığı oluyor. Fiyat konusunda çok değişken. Bu tamamen çiftin sorunlarına verilen ilaç miktarına gore değişiyor. Ortalama 6000 civarından başlayıp yukarı doğru gidiyor sanırım. Formda fiyatlarla ilgili yapılmış bir liste var oradan da faydalanabilirsin.

O kısmı bitirdik cnm. Klomen hsg sperm hormon testi. 17 aydir yapmadığmz kalmadı. Geleneksel yöntemleri de denedik. Yastk koyma, kalkmama, keciboynuzu,soğan kürü. Doktor hiç bi sorun yok dedi ama bebek de yok. O yüzden aşılama için erken bekle dedi. Aşılama da oldukça maliyetli. Ben de direk tüp mü denesem diye düşünüyorum

Eğer yaş sorunuz yoksa doktorun haklı. Tüp bebek insana kesin bir çözüm gibi geliyor ancak yüzde 50 başarı oranı var hiçbir sorunun yokken bile. Buda ilk denemede hamile kalma şansın yüzde 50 aynı şekilde kalmama ihtimalinde yüzde 50. Olmadığında maddi ve manevi yikiliyorsun. Bu kısmında kendini hazırlayarak karar vermeni tavsiye ederim.

Yaş 27.5 oldu. Cok kararsızim işte ne edeceğimi bilmiyorum.

ftsch merhaba canım hoşgeldin,
evlendiğim sene gittiğim doktorum evliliğimin 1. yılı dolduğunda apar topar aşılama yapalım dedi. bunu derkende ne eşimden test istedi ne bana ilaçla tedavi yöntemini önerdi. Eşimle birlikte daha uzman bir doktora görünelim istedik. Şimdiki Doktoruma biz aşılama için geldik dedik. Doktorumun dediği bana 1 dakika dedi ne acelecisiniz böyle :) sonra hikeyemizi dinledi. Yumurtlama için hiç ilaçla tedavi görmemişsin dedi bana hemen aşılama olmaz dedi. Bebekler nasıl emekler sonra yürür önce ilaçla deneyeceğiz sonra aşılama sonrada tüp bebek dedi. ilaçla denedik benim yumurtalarım gelişme göstermediği için aşılama evresini atlayıp az ilaçla tüp bebek denedik olmadı
Yaşın daha genç evliliğinde yeni anladığım kadarıyla sorunda görünmediğine göre aşılama yaptır ama bunu doktorun karar versin uzman olanlar doktorlar ne sen nede ben uzman değiliz :) Doktorunda acele etmeyelim dediğine göre sende ümit görüyor kendiliğinden de gebe kalabilirsin :) acele etme rahat ol

inan tüp bebek tedavisi de kolay bir süreç değil ayrıca kesin sonuçta değil

Cnm ne kdr güzel yazmssn ya çok tesekkürler. Ben her yaz tatili evresinde ne yapacağımı şaşırıyorum. Yılda on gün görüyorum ama o on günü burnumdan getiriyorlar. Geçen sene olmaması çok da sarsmamştı beni ama bu sene memlekete gitmeye korkar oldum. Tüp bebek araştırıyorum bi taraftan çalştığm için olsa kim bakacak diyorum. Saçma sapan bi ruh hali içindeyim. Bu sayfayı da ararken buldum. Şu ana kadar yapılabileceğimz her şeyi yaptk. Bi de kimyasal yaşadm. Hala atlatabilmiş değilim malesef onu. Haklısın galiba biraz daha beklesem iyi olacak. Çok sağl cnm

Ahh o sorular yok mu içinden sanane benim doguracagim çocuktan diyorsun doktorun bana hersey kafada bitiyor dedi oraya bile beyin hükmediyor kafanda sürekli kurup kendine stres yapma dedi :) sende dene

Birde ovilasyon testlerini denedin mi

Denemem mi. Zıkkımın kökü ise yarar deseler gidip bulup yiyecem ya stresin etki ettiğine cok inanıyorum. Sadece bir ay stres yapmadım. Daha doğrusu yapamadım. O ay geldi ama kısmet olmadı. İşte insan atamıyo ki kafasından. Hele ki bu aralar daha fena takmış durumdaym nedeni tatildeki baskı. Senin ne kdr oldu neler yaptrdn

3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora

merhaba ben de eylül ayında başlayacağım tedavime büyük ihtimalle...benim uzun protokol olacak lucrinle başlayacağız muhtemelen 2-3 ay geçici menepoz olacak...sonra tedavi...hayırlısı artık..sonunda bebeklermiz gelsin de :)

hayırlısı olsun :) inşallah olumlu sonuç alırsın
bende 2. tedavimde lucrin kullanmıştım

merhaba...lucrin ile geçici menopoz mu olmuştu sizin de? lucrinden sonra det olmak gerekiyor değil mi tedaviye başlamak için yani yeniden günlük iğneler ve opu işlemi olabilmesi için...
geçici menopoz mu bilmiyorum ama kullandım 40-45 gün kadar hatta opuya kadar kullanmaya devam ettim.
tüm tedavi yöntemlerinde regli olmayı bekliyorlar regliden sonra 3. gün kontrollerle kist falan yoksa başlıyorlar tedaviye doktorlar

anladım teşekkrler..benimki tek doz iğne ile 1 ay menopoz...dolayısıyla etkisi ne kadar sürer ne zmn sonra regl olurum bilememiştim belki bilen olursa yazar diye buda burda dursun :)

merhaba...lucrin ile geçici menopoz mu olmuştu sizin de? lucrinden sonra det olmak gerekiyor değil mi tedaviye başlamak için yani yeniden günlük iğneler ve opu işlemi olabilmesi için...

Canım lucrin amacı geçici menepoz yapmak değildir. Yumurtaların aynı anda büyüye bilmesi için baskiliyicidir. Yumurtalardan biri alıp başını büyümesin diye veriliyor. Ancak bazı bunyelerde reglinin gecikmesine yol açıyor.

Dediğiniz lucrin evet...ancak ben lucrin depot (1ay) oldum...yani menopoz iğnesi oldum ve etkisi 1 ay...sizin dediğiniz Allah nasip eder de tüp bebek tedavisine geçebilirsem günlük vurulacağım "lucrin"..yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…