- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
mrb bende polikistik over var 2 kez klomen tedavisi gordum.progeston tahlili yapıldı ve sonrasında hastaneye gtmedim ve kendimce dinlenmeye çekildim. 3-5 arkadaşım polikistik over olup kendiliğinden hamile kaldı. ayrıca miski amber-bal karışımlı bi macun yiyorum yumurtalıkları geliştrmesi için bakalım faydasını gorcemmi yine size yazarım3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora
neden kımseler yazmamış
Ben ne malesefki baslayamayacam. Büyük ihtimal bir yıl gibi ertelenecek gözüküyor. Senin için hayırlısı olsun. İnşallah evladına en kısa zamanda kavusursun
3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora
Drmrandevunuz nasıl geçti acaba merak ettimneden kımseler yazmamış
selam ben de eylülde baslayacagim
3 yıllık evliyim ilk yıl birşey yapmıyorlar zaten geçen yıl 2 tüp bebek denedim bu yıl beklemedeyim kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. kurban bayramından sonra gideceğim doktora
Evet canim bizdende istedi ben daha yaptırmadım bayramdan sonra insalla h gideceğim gitmeden yaptırırımPgt testi yaptırmayı öneririm.biz de 2 başarısoz deneme sonrasında yaptırdık ve kromozomlarla alakalı bir sıkıntımız olduğunu öğrednik.eğer tutsaymış embriyo, allah korusun özürlü olma ihtimali yüksekmiş.internetten mutlaka araştırın PGT nedir diye.doktorunuza da danışın.2 başarısız denemeden sonra doktorlar mutlaka baktırıyprlar.
Allah yardimcin olsun güzel sonuçlar alırsın insallahSelam kızlar 5 Eylülde başladık tedaviye bizde bu gün opu işlemi yapıldı.
Tüm başlayanların tedavileri mutlu sona ulaşır inşaallah.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Selam kızlar 5 Eylülde başladık tedaviye bizde bu gün opu işlemi yapıldı.
Tüm başlayanların tedavileri mutlu sona ulaşır inşaallah.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Ben de 1sene ara vermek durumunda kaldım.ama şimdi 1sene öncesinden çok daha olumlu gelişmeler oldu bende.bence herşeyin zamanı var.sakın sıkma canını.
Evet canim bizdende istedi ben daha yaptırmadım bayramdan sonra insalla h gideceğim gitmeden yaptırırım
Allah yardimcin olsun güzel sonuçlar alırsın insallah
İnş en kısa zmnda iyi haberlerini alırız..hep olumlu düşünmeye çalış.süreç kolay değil ama sonu güzel olcak allahın izniyle.tüm dualarım seninleee..