2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben şimdi 21 nisandaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum cnm. o zaman kesin belli olur diye düşünüyorum
evet detaylıda artık yanılmazlar sanırım :) ben de 2 hafta sonra gidicem 17.haftada oluyorum o zaman, bakalım doktor bi tahminde bulunacak mı..

:KK48: Canım kusura bakma da bununla kız erkek tahmini beklemiyosun dimi? Şaka yaptın? :KK45:
Arkadaslar cok merak icindeyiim daha yeni hamileyim mide bulantim fln yok ama cok istahsizim cok acikiyorum herseyi yiyecek gibi oluyorum bi lokmadan sonra bitiyo hersey boyle olanlar kizmi oldu erkekmi bebeginiz lutfn biseler yazin öluyorum merkdn

Kızlar günaydın.. progestana devam eden var mı hala aranızda. Ben fitil olarak kullanıyorum az bi lekelenmem olmuştu. Ama bitmek üzere bi kutu zor oluyor kullanmak bırakmak istiyorum ama :/ sizlerin durumu nedir..

Kızlar günaydın.. progestana devam eden var mı hala aranızda. Ben fitil olarak kullanıyorum az bi lekelenmem olmuştu. Ama bitmek üzere bi kutu zor oluyor kullanmak bırakmak istiyorum ama :/ sizlerin durumu nedir..
ben daha ctesi bıraktım canım..büyük rahatlık..çok sıkılmıştım bende senin gibi..şimdide magnezyum vitaminler:( pek hoşlaşmıyorum:))

Günaydın kizlarr:))) dün ilk defa arabada müzik dinliyordum yüksek sesle kemeri taktiği yerde bişey oldu pit pit gibi inanamadim gözyaşlarımı tutamadım içimden tam da onunla konusuyodum tepki verdi inanılmaz bi duygu... Şükürler olsun...
inanmıyorum,, aynı durumda aynı şekilde yaşadım:))) resmen seyirme gibi.. araba kullanırken kemerin olduğu yer evet..bende ağladm..doktoruma sordum soldamı diye,ortada dedi.. sonra dedm heralde yanlış hissetmişim..çok enteresan aynı pozisyonda aynı şeyler yaşamamız:) okuyunca kendim yazdm sandım:)

ben 12. haftamda gittim doktora bıraktırdı bana benim 5. haftamda lekelenmem olmuştu bi daha olmamıştı ama kullanmaya devam ettim yeni bıraktım

Ben kullanıyorum. Geçen hafta tedbir amaçlı tekrardan başlamıştık. Zorlayan yanı ne sizin için? Benim midemi çok kötü yapıyor ayrıca baş dönmesi yapıyor diye doktoruma söylemiştim. 200lük bir tane alıyorum günde onu da gece yatmama yakın içiyorum. Ben aynı şekilde kan ilacını da rahat şekilde kullanamadım. Kan ilacımı da yatağa girerken alıyorum. Doktorum akşam portakal suyuyla da kan ilacımı alabileceğimi söylemişti. Belki faydası olur size de :) ama şu protestanın uyku yapmasına bir çözüm bulamadım uykuya doyamıyorum.. Ne güzel düzene girmiştim, sabah rahat uyanıyordum ki progestan dönüverdi hayatıma :KK53:

Çatlaklar için konuşuyorsunuz ne zamandır :) ben arada girip bişeyler yazabiliyorum :KK22: bebek yağı kullanıyordum doktorum uni baby marka almamı önerdi. Içerisinde parafen vs yokmuş, daha güvenliymiş. Şu an her banyodan çıktığımda booolcana sürüyorum. Güreşçiler gibi oluyorum, hemen giyinmeyin biraz uzanıyorum. Vücudum biraz çekince üstümü giyiniyorum, özellikle göbeğindeki kaşıntılarım baya azaldı. Geçen hamileliğimde kakaolu vazelin almıştım. Inanılmaz güzel nemlendiriyordu ama içeriği yüzünden vazelini tavsiye etmedi.. Geçen de bir arkadaşımla görüştüm, yeni doğum yapmıştı. Lierac kullanmış o. Göbek, göğüs ve basenlerine sürmüş ama kalçalarına sürmek aklına gelmemiş ve şu an sadece kalçalarında çatlak varmış. Benim için çatlağa çözüm olabilir diye onaylanmış oldu arkadaşım dedikleriyle :) başka marka araştırmadım, bilmiyorum yani ama lierac sürdüğü yerlerde çatlak olmayıp sürmediği yerde olması sebebiyle doktoruma soracağım. Ben bu yüzden lierac almayı düşünüyorum, sizlere de söyliyeyim istedim :)

Merhaba Hanımlar
şimdi hastaneden geldim,ikili testimi yaptırdım devlet hastanesine gittim
ense kalınlığı 1.2 çıktı, CRL ise 57 mm,kan sonucunu 10 gün sonra alıcam
doktor gayet sağlıklı ve gününde dedi,çok bakamadık yoğundu,bebeğimin zıpladığını gördüm :nazar: :)
bir takım sorular sordum,benim ilk gebeliğimde radyoloğun baktığını aradaki farkı sordum
doktorda radyologların ultrasonları daha farklı detaylı ayrıntılı bir şekilde bakıyorlar
radyologların bakması bizim için daha değerli,hatta ayrıntılı ultrasona biz bakmıyoruz radyologlara gönderiyoruz
yalnız 1 ay öncesinden randevu almanız gerek dedi,bunu da devlette yaptırmayı düşünüyorum bakalım
devlette ikili teste öyle 15 gün sonra falan randevu verilmiyor,muayeneye gittiğin gibi odasındaki ultrasondan yapıyor dr
eleviti sordum domuz jelatini var,decavit al dedi,ilk hamileliğimde hep elevit kullandım
hurmayı sordum istediğimiz aylarda yiyebileceğimizi söyledi,gebeliğin her döneminde herşeyden azar azar yeyin
adaçayı içmeyin ve ciğer fazla tüketmeyin dedi.
ben gebeliğimin 6.ayından sonra hergün birkaç tane hurma yedim,diyet yaptığım için hurma ve muz bana çikolata hissi veriyordu :) onları yerken büyük zevk alıyordum,doğumum erkende olmadı,hurma yiyebilirsiniz arkadaşlar.
maalesef şu an bulantılarım ve iştahsızlığım devam ediyor,bulantılarım bitince inşallah düzenli yemeğe geçebilirim.

benim yakın bir arkadaşım sürekli erkek diye biliyordu 6. ayda kız olduğunu öğrendi :))))) o yüzden dr un dediğinden bile emin olamıyorum cnm :)
Benim kizimdada 6 aya kadr erkek demislerdi hatta ismini bile bulmustuk sonra kiz oldugunu ogrendik :)

Bilmiyorum ki canim, belki onlarinki farkliydi..
Benimde fazla bilgim yoktu bir kaç hafta önce beşik bakmaya mağazaya gittim
kadın ayrıntılı bir şekilde anlattı,demir üstte olursa ince sünger yatak kullanılıyor
normal yatak yüksek oluyor dedi, bende park yatak almayı düşünüyorum.

ben daha ctesi bıraktım canım..büyük rahatlık..çok sıkılmıştım bende senin gibi..şimdide magnezyum vitaminler:KK43: pek hoşlaşmıyorum:))
Doktor kutuyu bitir diyo ama gün içinde mahvediyor beni. Bi de pruloton iğnem var tabi. Kan ilacı üstüne. felaket kusma yapıyor :/ en iyisi devam. Bebeğim için

ben 12. haftamda gittim doktora bıraktırdı bana benim 5. haftamda lekelenmem olmuştu bi daha olmamıştı ama kullanmaya devam ettim yeni bıraktım
Aynen ufak bi lekelenmeydi benimde. Sanırım bitircem başka yolu yok. Sağol canım

Arkadaslar cok merak icindeyiim daha yeni hamileyim mide bulantim fln yok ama cok istahsizim cok acikiyorum herseyi yiyecek gibi oluyorum bi lokmadan sonra bitiyo hersey boyle olanlar kizmi oldu erkekmi bebeginiz lutfn biseler yazin öluyorum merkdn
bununla cinsiyetin alakalı olduğunu hatta çoğu şeylerede inanmıyorum
yok bebek sağda olursa cinsiyeti şu,yok kanda şu rakam çıkarsa falan
biraz sabır ve cinsiyeti öğrenme zamanınızı bekleyin :)

Ben kullanıyorum. Geçen hafta tedbir amaçlı tekrardan başlamıştık. Zorlayan yanı ne sizin için? Benim midemi çok kötü yapıyor ayrıca baş dönmesi yapıyor diye doktoruma söylemiştim. 200lük bir tane alıyorum günde onu da gece yatmama yakın içiyorum. Ben aynı şekilde kan ilacını da rahat şekilde kullanamadım. Kan ilacımı da yatağa girerken alıyorum. Doktorum akşam portakal suyuyla da kan ilacımı alabileceğimi söylemişti. Belki faydası olur size de :) ama şu protestanın uyku yapmasına bir çözüm bulamadım uykuya doyamıyorum.. Ne güzel düzene girmiştim, sabah rahat uyanıyordum ki progestan dönüverdi hayatıma :KK53:

Çatlaklar için konuşuyorsunuz ne zamandır :) ben arada girip bişeyler yazabiliyorum :KK22: bebek yağı kullanıyordum doktorum uni baby marka almamı önerdi. Içerisinde parafen vs yokmuş, daha güvenliymiş. Şu an her banyodan çıktığımda booolcana sürüyorum. Güreşçiler gibi oluyorum, hemen giyinmeyin biraz uzanıyorum. Vücudum biraz çekince üstümü giyiniyorum, özellikle göbeğindeki kaşıntılarım baya azaldı. Geçen hamileliğimde kakaolu vazelin almıştım. Inanılmaz güzel nemlendiriyordu ama içeriği yüzünden vazelini tavsiye etmedi.. Geçen de bir arkadaşımla görüştüm, yeni doğum yapmıştı. Lierac kullanmış o. Göbek, göğüs ve basenlerine sürmüş ama kalçalarına sürmek aklına gelmemiş ve şu an sadece kalçalarında çatlak varmış. Benim için çatlağa çözüm olabilir diye onaylanmış oldu arkadaşım dedikleriyle :) başka marka araştırmadım, bilmiyorum yani ama lierac sürdüğü yerlerde çatlak olmayıp sürmediği yerde olması sebebiyle doktoruma soracağım. Ben bu yüzden lierac almayı düşünüyorum, sizlere de söyliyeyim istedim :)
Canım Sağol cevabın için. Ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan alınca uuyusturucu bağımlısı gibi leyla oluyordum :) ama gene de bulantı ve halsizlik yapıyor. Ve akıntı seklinde geliyor alttan attığım için. Bitiricem sanırım zorlana zorlana. Bu arada kan ilacı beni de mahvediyor. Denicem portakal suyuyla ;) çatlak için benim kuzenim de lierac kullandı. Göğsüne sürmemiş sadece ve göğsü çatladı :) diğer yerlerinde bişey yok. Ve 30 kilo almıştı hamilelikte. Bende sipariş verdim lierac kullanıcam. :)

kizlr evlendigimden beriii Ara ara gozlerm isikla doluyobulank oluyo okuyamiyorm bile yazilri bi sey goremiyorm nedenini bulamiyolr:"(

Back
X