2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bende 2 ay once dusuk yaptim rabbime sukur ki yine hamileyim ama yinede korkular var icimde ya yine duserse die hep bi ayagim lavaboda banada doktor 6 ay korun dedi ama ben korunmak istemedim 6 ay cok bi zamandi benim icin.simdi hamileyim doktora soyledim progestan verdi dusugum var die simdi kullaniyorum.demem o ki sen icini ferah tut rabbim vercegi zamani bilir.korunmayadabilirsiniz kendiniz karar verin hakkinda hayirlisi olsun ins

Canım bak orada gecen ay yaptıgım ama negatıf olan var birde bu ay yaptıgım ıkı tane var onlar pozitif emin olmak için iki tane yaptım bu arada senın değerin üç yada dört hafta bence

Öncelikle geçmiş olsuncanım. Ve tekrardan gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin meleğin inşallah evet korunmak istemiyorum ama dediğin gibi korkularımda yok değil... Ama çevremden hep duyuyorum düşükten sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı bir süreç geçirenleri bu da umut oluyor. Bana dua et tatlım. Peki sen hemen ertesi ay mı hamile kaldın. Şuan kanamam devam ediyor ma bu aylık kanamam mı yoksa düşükle mi ilgili bilemiyorum

Hımm o hastaneyi bilmiyorum ama medipol die ısrar edebilirim o cok ilgili ve her detaya iniyor ayrıca fiyatına cok uygun orayıda dene derim kızlar doktor işi cok zor çok düşünmek lazım şimdi yanlış seylere yonlendirebiliyorlar kürtaj faln gibi yani aman siz siz olun emin olmadan bebegınızın saglıgından kimseye güvenmeyin kuzenımın sapasaglam bebegını almaya çalışmışlar eşi izin vermemiş sonra başka hastanelerde yanlış ortaya çıkmış dikkatli olalım

Sen tam 5 haftalıksın canım benimde senin gibi silik ben hcg yaptırmadım bugün gecikmenin 3. Günü sen silik gördüğün gün mü hcg baktırdın

Canim cok sevindim darisi bize olsun gozun aydin.

Amin canim ins herkesinkiyle beraber.senin suanki kanaman dusukle ilgili benim 8 gun falan surdu sonraki ay adet oldum bidaha olmadim.rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavusursun.biliyorum biraz kisa bi sure oldu dusukten sonra benimki ama ben arastirdim kimisi doktor korun demis korunmamis hamile kalmis saglikli dogum yapmis kimisi yine dusuk yapmis bilmiyorum ben herseyi goze alarak yaptim artik zaten doktorlarda anne dusukten sonra psikolojik olarak yine kendini hazir hissederse tekrar hamile kalabilir dio artik tevekkulü yaptik takdir Allahin rabbim korusun meleklerimizi

ayyyyyy mendille gideyim ben o halde her türlü ağlıcam zaten duysam da duyamasam da. yarın 8 de gidicem inş hayırlı haberlerle geri dönerim. ay heyecan yaptım

benimde bugünlerde bel ağrılarım fazlalaştı cnm. sağa sola döndüremiyorum vücudumu. sanki geriliyor gibi çok tuhaf. çarpıntım da oluyor bazen. Allah yardımcımız olsun

benimde bugünlerde bel ağrılarım fazlalaştı cnm. sağa sola döndüremiyorum vücudumu. sanki geriliyor gibi çok tuhaf. çarpıntım da oluyor bazen. Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım aynı şeyleri yaşıyoruz Allah kolaylık versin canım hepimize
y

Be

ben medipole gidiyorum canım güzel hizmeti var

ben avcılar hospital faruk çekmeceliye gidiyorum. dr arayan arkadaşlara duyurulur. çoookkkk ilgili bir dr. eğer medipol den memnun kalmazsan yarın öbür gün öneririm cnm. buradan da bir arkadaşa tavsiye ettim, cumartesi gününe randevu almış. hepimiz için hayırlısı olsun

ayyyyyy mendille gideyim ben o halde her türlü ağlıcam zaten duysam da duyamasam da. yarın 8 de gidicem inş hayırlı haberlerle geri dönerim. ay heyecan yaptım
Hadi güzel haberle dön inş. Hemen yazarsın gerçi ben öğlen anca okurumda kan tahlili vericem hastaneye gidicem toksoplazma vs tam kan tahlili istemiş özelde 300 400 tutuyordu dr devlet karşılıyor dedi aklınızda olsun boşu boşuna para ödemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…