Canim bende 2 ay once dusuk yaptim rabbime sukur ki yine hamileyim ama yinede korkular var icimde ya yine duserse die hep bi ayagim lavaboda banada doktor 6 ay korun dedi ama ben korunmak istemedim 6 ay cok bi zamandi benim icin.simdi hamileyim doktora soyledim progestan verdi dusugum var die simdi kullaniyorum.demem o ki sen icini ferah tut rabbim vercegi zamani bilir.korunmayadabilirsiniz kendiniz karar verin hakkinda hayirlisi olsun insSelam guzel anneler nasilsiniz ? Basima gelenleri biliyorsunuz. Kimyasal gebelik gecirdim. Bugun doktora gittim korunmayabilirsin dedi. Annemlerde diyor ki dusugun pesine hemen olur. Teyzemde teyzemin kizida boyle dusuk pesine hemen hamile kalmis.biraz irsi galiba. Ama kararsizim. Acaba napsam neetsem tekrar hamile kalip saglikli hir hamilelik istiyorum ama ya olmazsa ddiyorum. O zaman yikilirim.sizce napsam???
Ben pazartesi günü bhcg yaptırdım 415 çıktı. Bu değerde 3. Haftayı işaret etmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum?
Canim bende 2 ay once dusuk yaptim rabbime sukur ki yine hamileyim ama yinede korkular var icimde ya yine duserse die hep bi ayagim lavaboda banada doktor 6 ay korun dedi ama ben korunmak istemedim 6 ay cok bi zamandi benim icin.simdi hamileyim doktora soyledim progestan verdi dusugum var die simdi kullaniyorum.demem o ki sen icini ferah tut rabbim vercegi zamani bilir.korunmayadabilirsiniz kendiniz karar verin hakkinda hayirlisi olsun ins
Evt canım aynı günEki Görüntüle 1374987
Sen tam 5 haftalıksın canım benimde senin gibi silik ben hcg yaptırmadım bugün gecikmenin 3. Günü sen silik gördüğün gün mü hcg baktırdın
Canim cok sevindim darisi bize olsun gozun aydin.kızlar dr geldik çok şükür meleğimin kalp atışlarını duydum okadar güzel ki 1 cm olmuş yavrum 7+1 görünüyor ult 6+5 normal de çok şükür ya çok rahatladım Allah sonuna kadar götürüp kucağımıza almayı nasip etsin inş.
aaa bende yarn gdicm inş. duyarz canım benm saat 2 30 da randvmm
Amin canim ins herkesinkiyle beraber.senin suanki kanaman dusukle ilgili benim 8 gun falan surdu sonraki ay adet oldum bidaha olmadim.rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavusursun.biliyorum biraz kisa bi sure oldu dusukten sonra benimki ama ben arastirdim kimisi doktor korun demis korunmamis hamile kalmis saglikli dogum yapmis kimisi yine dusuk yapmis bilmiyorum ben herseyi goze alarak yaptim artik zaten doktorlarda anne dusukten sonra psikolojik olarak yine kendini hazir hissederse tekrar hamile kalabilir dio artik tevekkulü yaptik takdir Allahin rabbim korusun meleklerimiziÖncelikle geçmiş olsuncanım. Ve tekrardan gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin meleğin inşallahevet korunmak istemiyorum ama dediğin gibi korkularımda yok değil... Ama çevremden hep duyuyorum düşükten sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı bir süreç geçirenleri bu da umut oluyor. Bana dua et tatlım. Peki sen hemen ertesi ay mı hamile kaldın. Şuan kanamam devam ediyor ma bu aylık kanamam mı yoksa düşükle mi ilgili bilemiyorum
Hadi bakalim canim İnsallah hayirli haberlerle gelirsin.ben sabah 8 de gidicem cnm. havadisleri yazarım buradan :)
Aynen bende 4+4 üm kan tahlılı yaptırmadım haftaya doktora giderim belkiCanım bende bukez öyle karar aldım bugün 4+4üm sen kaç haftalıksın beta hcg baktırdın mı
Allah razı olsun hatunlar çok güzel bir his tarifi mümkün değil en kısa zamanda duyarsınız inş. artık onun zamanı zaten sonra 2 li 3 lü sü derken o dahada ayrı bi stres zaten...
yarın dr gidicek arkadaşlarım günlerimiz hemen hemen aynı zaten bi aksilik olmazsa duyarsınız sizde mutlaka (mendilinizi hazırlayın)
Canim doktor kalp atışları için bir şey dedi mi.ben de tekrar cuma gideceğim.ne zamana kadar bekliycez ki
Zaten hiç geçmeyecek gibi çok hheyecanlı içimizde halay çeksin istiyoruz :) doğru söylüyorsun ama işte korku annelik korkusu olunca farklı birde sen. Su an kac haftadasın ben Bazen şunu hissediyorum sendede varmı acaba karın bölgesinin sol tarafı sanki derim geriliyor ve yırtılıyor gibi görünüşte birşey yok ama hissettiklerim işte birde bazen kalp ağrım oluyor ve kalıyorum öyle onbeş saniye faln derin bir kalp ağrısı yani aranızda yaşayan varmı merak ediyorum
İnşallah canım aynı şeyleri yaşıyoruz Allah kolaylık versin canım hepimizebenimde bugünlerde bel ağrılarım fazlalaştı cnm. sağa sola döndüremiyorum vücudumu. sanki geriliyor gibi çok tuhaf. çarpıntım da oluyor bazen. Allah yardımcımız olsun
Cok
çok oturuyorum ben zaten genelde tam ayağa kalkarken oluyor canım ya Allah korusun. Ben İstanbul Bahçeşehir canım sen?
ben medipole gidiyorum canım güzel hizmeti varben de bahçeşehirdeyim cnm söylemiştim biliosun. hangi hastahaneye gidiyorsun?
Be
ben medipole gidiyorum canım güzel hizmeti var
Hadi güzel haberle dön inş. Hemen yazarsın gerçi ben öğlen anca okurumda kan tahlili vericem hastaneye gidicem toksoplazma vs tam kan tahlili istemiş özelde 300 400 tutuyordu dr devlet karşılıyor dedi aklınızda olsun boşu boşuna para ödemeyin.ayyyyyy mendille gideyim ben o haldeher türlü ağlıcam zaten duysam da duyamasam da. yarın 8 de gidicem inş hayırlı haberlerle geri dönerim. ay heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?