- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Sol sırtımdan sol omzuma vuran kalp ağrısı dün şiddetliydi bugün olmadı şükür ben 4+4üm canım sen
Zaten hiç geçmeyecek gibi çok hheyecanlı içimizde halay çeksin istiyoruz :) doğru söylüyorsun ama işte korku annelik korkusu olunca farklı birde sen. Su an kac haftadasın ben Bazen şunu hissediyorum sendede varmı acaba karın bölgesinin sol tarafı sanki derim geriliyor ve yırtılıyor gibi görünüşte birşey yok ama hissettiklerim işte birde bazen kalp ağrım oluyor ve kalıyorum öyle onbeş saniye faln derin bir kalp ağrısı yani aranızda yaşayan varmı merak ediyorum
O haller bendede bugun var sanki diger gunlere nazaran bugun cok az mide bulantim oldu dun aksam esimle biraz tartistik ve ben çooook agladim cokk uzuldum .. sanki bebegime bisey olmus gibi hissediyorum. Belkide psikolojik. 2hafta sonra kontrolumde zamanlarr hic gecmiyooo
Kac defa soyledim anlamayan anlamiyo iste.. sonradan ozur diledi ama ne faydaa... Allah hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. AminnEşin ile konuş suan hormonların alt üst olmuş vaziyette. Bu gelgitlerinde sana destek olması lazım. Bazen kendini kontrol edemedigini anlaması ve ona göre davranması lazım.
Kac defa soyledim anlamayan anlamiyo iste.. sonradan ozur diledi ama ne faydaa... Allah hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. Aminn
Anladım canım doktor keseyi göstermedi galıba daha. Doktorlar emin olamadıkları için son adet tarihini baz alıyorlar senin hesabın doğru olabılırBen kaç haftalik olduğumuzu bilmiyorum doktora göre 4+6 bana göre 3+ larda bişey. Benim sol tarafım karın bölgemden başlayarak bacağa kadar ağrıyor. Kasigimda da anormal derecede bir sancı ve batma var...
Sol sırtımdan sol omzuma vuran kalp ağrısı dün şiddetliydi bugün olmadı şükür ben 4+4üm canım sen[/QU
Bana uç defa oldu canım ya şuphelenmekte istemiyorum ama korkuyorum bildiğin birşey varmı bu konu ile ilgili
Evet. Bu durumlar biraz sıkıntı dikkat etmen lazım üzüntü kötü etkiler ben eşimle konuştum bu durumu düzeldi artık onu yatırıp dövsem sakin ol canm tmm gecti faln yapıyor durumun farkında galiba komik bi durum çok asabileştim ben galiba. Sende konuşmuş sun ne güzel düzelir inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahO haller bendede bugun var sanki diger gunlere nazaran bugun cok az mide bulantim oldu dun aksam esimle biraz tartistik ve ben çooook agladim cokk uzuldum .. sanki bebegime bisey olmus gibi hissediyorum. Belkide psikolojik. 2hafta sonra kontrolumde zamanlarr hic gecmiyooo
Son adete göre benimki beş hafta galiba canımSol sırtımdan sol omzuma vuran kalp ağrısı dün şiddetliydi bugün olmadı şükür ben 4+4üm canım sen
Anladım canım doktor keseyi göstermedi galıba daha. Doktorlar emin olamadıkları için son adet tarihini baz alıyorlar senin hesabın doğru olabılır
Bende öyle biliyorum ben de keseyi görmedim canım beş gün kaldı. Ama şanlı bana kalp atışını bile duyarmısım gibi geliyor
Ben omuz ağrısı dış gebelik diye okudum ama kötü düşünmeyelim allah korusun yavrularımızı sürekli oturduysan ondan da olmuş olabilir iyi düşün canım hangi ildesinBana uç defa
Canım benimki ilk gittiğimde ıkı hafta önce 304.4 tü şimdi tavan yaptı herhaldeHayirlisiyla inşallah :) senin bhcg kaç çıktı ?
Benim sat 13 aralık bugün 4+4üm senin sat ne zamandı gebelik testin koyu mu çıktıSon adete göre benimki beş hafta galiba canım
çok oturuyorum ben zaten genelde tam ayağa kalkarken oluyor canım ya Allah korusun. Ben İstanbul Bahçeşehir canım sen?Ben omuz ağrısı dış gebelik diye okudum ama kötü düşünmeyelim allah korusun yavrularımızı sürekli oturduysan ondan da olmuş olabilir iyi düşün canım hangi ildesin
Eğer 2 hafta önce değerin böyleyse bence sen 6 haftalık hamilesin ya da erken döllenmeCanım benimki ilk gittiğimde ıkı hafta önce 304.4 tü şimdi tavan yaptı herhalde
çok oturmaktan oluyo canım dikkat et kendine ben Ankara. Medicana hast gidicemCok
çok oturuyorum ben zaten genelde tam ayağa kalkarken oluyor canım ya Allah korusun. Ben İstanbul Bahçeşehir canım sen?
Canım benimki ilk gittiğimde ıkı hafta önce 304.4 tü şimdi tavan yaptı herhalde
Yok canım resmini koymaya çalıscam şimdi bakarsın benim sat: 10 Aralık ertesi gün gittim üçyüz dört çıktıBenim sat 13 aralık bugün 4+4üm senin sat ne zamandı gebelik testin koyu mu çıktı
Hmm evet o zaman tam 5 haftalık canım 3 gün aramız var ama ben 16.gün yumurtladımYok canım resmini koymaya çalıscam şimdi bakarsın benim sat: 10 Aralık ertesi gün gittim üçyüz dört çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?