2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sol sırtımdan sol omzuma vuran kalp ağrısı dün şiddetliydi bugün olmadı şükür ben 4+4üm canım sen

Eşin ile konuş suan hormonların alt üst olmuş vaziyette. Bu gelgitlerinde sana destek olması lazım. Bazen kendini kontrol edemedigini anlaması ve ona göre davranması lazım.

Eşin ile konuş suan hormonların alt üst olmuş vaziyette. Bu gelgitlerinde sana destek olması lazım. Bazen kendini kontrol edemedigini anlaması ve ona göre davranması lazım.
Kac defa soyledim anlamayan anlamiyo iste.. sonradan ozur diledi ama ne faydaa... Allah hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. Aminn

Kac defa soyledim anlamayan anlamiyo iste.. sonradan ozur diledi ama ne faydaa... Allah hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. Aminn

Amin cumlemize... Rabbim yardımcımız olsun. Sen kafana birsey takma. Üzülme hiç. Güzel şeyler düşün, sinirlendiginde dikkatini dağıtacak şeyler yap ne bileyim bebeginle konuş mesela ya da hergün ona duygularını yaz günlük tut büyüyünce okur :)

Ben kaç haftalik olduğumuzu bilmiyorum doktora göre 4+6 bana göre 3+ larda bişey. Benim sol tarafım karın bölgemden başlayarak bacağa kadar ağrıyor. Kasigimda da anormal derecede bir sancı ve batma var...
Anladım canım doktor keseyi göstermedi galıba daha. Doktorlar emin olamadıkları için son adet tarihini baz alıyorlar senin hesabın doğru olabılır

Evet. Bu durumlar biraz sıkıntı dikkat etmen lazım üzüntü kötü etkiler ben eşimle konuştum bu durumu düzeldi artık onu yatırıp dövsem sakin ol canm tmm gecti faln yapıyor durumun farkında galiba komik bi durum çok asabileştim ben galiba. Sende konuşmuş sun ne güzel düzelir inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Anladım canım doktor keseyi göstermedi galıba daha. Doktorlar emin olamadıkları için son adet tarihini baz alıyorlar senin hesabın doğru olabılır

Ya zaten 2 haftalik bebek kanda mutlaka çıkar doktor keseyi görmedi. Bir de son regl oldugum tarihi sordu oradan tahmini olarak 4+6 dedi. Keseyi görünce netleştirir sanırım.

Bende öyle biliyorum ben de keseyi görmedim canım beş gün kaldı. Ama şanlı bana kalp atışını bile duyarmısım gibi geliyor

Cok
Ben omuz ağrısı dış gebelik diye okudum ama kötü düşünmeyelim allah korusun yavrularımızı sürekli oturduysan ondan da olmuş olabilir iyi düşün canım hangi ildesin
çok oturuyorum ben zaten genelde tam ayağa kalkarken oluyor canım ya Allah korusun. Ben İstanbul Bahçeşehir canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…