Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana daha çok kabızlık hissettiğim için verdi.o yüzden çok düzenli kullanmıyorumakşam kullanıyorum yemekten sonra.sen?
Ben kullanıyorum Clexane sende mi kullaniyorsunaranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
benim doktorum folik asiti kesti decait kullanıyorum şuanda sadeceFolik asit ve decavit kullaniyorum siz ne kullaniyosunz kizlar vitamin
evet bende kullanıyorum 0,4 günlükBen kullanıyorum Clexane sende mi kullaniyorsun
Alay ettiğim yok, çoğumuzun ilk gebeliği zaten, ama bu kadarcık şeyden çıkarımda bulunamayacağını tahmin etmiş olmalısın.Ilk bebegim ve erkek veya kiz anneleri boyle seyler yasamisdir diye dusundum sadece insan merak ediyo alay edicek bise bulamadim bn ama seni baya eeglendirmis ne mutlu bana![]()
Canimm gozun aydin Allahim saglicakla kucana alnayi nasip kismet etsin... belirtilerin nasildi yaz da lutfen :)istahin miden fln biras bilgilendirOglusumuz geliyoooo kizlaaar simdi ogrendk cinsiyetini allah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasib etsin insallahhhh![]()
Oglusumuz geliyoooo kizlaaar simdi ogrendk cinsiyetini allah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasib etsin insallahhhh![]()
hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunuOglusumuz geliyoooo kizlaaar simdi ogrendk cinsiyetini allah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasib etsin insallahhhh![]()
Tamam canim uzlasamayacagiz seninle tedaviyle oldu cok istenen bi bebekdi simdi heyecanli ve asiri merakliyim ben boyleyim anlayacagin hadi sana iyi gunlr.Alay ettiğim yok, çoğumuzun ilk gebeliği zaten, ama bu kadarcık şeyden çıkarımda bulunamayacağını tahmin etmiş olmalısın.
Hayirli olsun canim amin insallahOglusumuz geliyoooo kizlaaar simdi ogrendk cinsiyetini allah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasib etsin insallahhhh![]()
hmm, ben düzenli kullanıyorum şimdilik:)bana daha çok kabızlık hissettiğim için verdi.o yüzden çok düzenli kullanmıyorum
yani elimizden başka bişi gelmiyor:))Aynen aynen bizimkiler de öyle diyor. Ama güvenmek gerek doktorlara da..![]()
anladm canmm.ben decavit falan kullanmıyorum. bana demir,b12 ve magnezyum verdi.onları kullanıyorum..benim biraz riskli gebelik olduğundan iki doktra takibe gidiyordum..prof olan vermemişti diğer uzman doktor vermişti devacit..bi kaç gün içtim sonrada esas doktorum vermediği için bıraktım birazcıkta..bide çoğu doktor 3 aydan sonra başlatıyor vitamin demir ilaçlarına
Tamam canim uzlasamayacagiz seninle tedaviyle oldu cok istenen bi bebekdi simdi heyecanli ve asiri merakliyim ben boyleyim anlayacagin hadi sana iyi gunlr.
Butikbebe.com canım :)hangi siteden aldın
muhtemelen bu gidişimde banada demir ve magnezyum verilecek..bunları seve seve kullanırım...b12'de öyle çok gerekli...ma şu devavitler elevitler falan kafamda soru işaretleriyle doluanladm canmm.ben decavit falan kullanmıyorum. bana demir,b12 ve magnezyum verdi.onları kullanıyorum..
bakıyorum şimdi..tşk ederimButikbebe.com canım :)