- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Cnm muhasebeciyim gayet net biliyorum izin olaylarını özel sektörde :) bu arada kıyafet bol ama artık bir beden büyüdük rahat olmak adına alınıyor eski kotlarıma giriyorum ama sıkıyor bütün gün.. Tayt ve gebe pantolonları çok rahat bebekte rahat ediyor bana dr dedi kontrole gittiğimde artık gebe kıyafetleri giyin bebeğini ezme dedi
Ben 1 kilo aldım sadece, ama hamile gibi görünmediğimden kafaya taktım :)
kaçıncı haftadasın bende alacamdaKizlar hamile pantalonu aldim dunya varmis cok rahat ve gobegim cok ta belli etti
Gitti mi kontrole ne dedi dr kaç haftaliksinyarın kontrolüm var. bi erkek dedi bi kız bakalım yarın ne olacak :))) çikolata yiyeyim de gitmeden, bebeğim hareketlensin :)))
bakıyorum hep ama yok. R ve L rahat ve dar kesim olduğunu söyledi orda çalışanlar..
Yok cnm bir sıkıntı yaşamazsın evrakları bağlı bulunduğun kuruma vermen yeterli ama doğum yapacağın hastaneden iş görmezlik raporunu mutlaka al ki paranı kolay alabilesin yoksa çok uğraşırsın..canım sana bir şey soracagım ben ankaradayım sigortalı çalışıyor gözüküyorum doğum u istanbulda ailemn yannda düşünüyorum doğum öncesi rapor burdan alıp doğum raporunu istanbul dan alsam doğum paramda sıkıntı olmaz dimi yanmaz yani şehir değişcek ya doğuma istanbulda olcam inşallah
Dar paça mı aldın peki??bende 1.75 imcanım benm boyum 175 ve lcv den hamile pantolon aldım paçası uzun geliyor hatta kıvırıyorum henüz pacasını kestirmedim hangi ayakkabımı giyceksem daha cok ona göre kestiririm diye eleman bilememiştir
Dar paça mı aldın peki??bende 1.75 im
Naptin canim cikti mi dr 'dankızlar bugün benim içinde büyük gün dr gidicem 3 te inş. bende hayırlı haberlerle dönerim birde cinsiyeti belli olanlar özelden yazarlarsa akşam listeyi günceleyim baya kişinin belli oldu çünkü.
Yok cnm bir sıkıntı yaşamazsın evrakları bağlı bulunduğun kuruma vermen yeterli ama doğum yapacağın hastaneden iş görmezlik raporunu mutlaka al ki paranı kolay alabilesin yoksa çok uğraşırsın..
Canım benim doktorum 22.haftada 4lü ultrasona gideceksin dedi. Ve aynen kızımdada öyle yaptım. Panik olsun diye değil düşüncemi paylaştım ve ben bunları yaşadım önceden. Deneyimliyim. Her doktor farklı söyler mutlaka. Ve farkındaysan daha önceki msjım da " doktor daha iyi bilir" dedim.4 lü test 16 ile 20. haftalar arasında yapılır ! Lütfen doğru bilgi verelim. "bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4 lü yapılmasına karar vermiştir dr" demişsiniz. boşuna panik yapmayın karşınızdaki insanı derim
ben bugün yaptırdım. kan verdim. 6 nisanda sonucumla birlikte dr a gidicem cnm
Gitti mi kontrole ne dedi dr kaç haftaliksin
detaylı ultrasonla baktımı canm ? inşallah iyi haberler alırsın :) benim gittiğim hastane 2 güne veriyor tahlil sonuçlarını bende 27 martta gidicem
yok cnm henüz bakılmadı. benim detaylı ultrasonum 21 nisanda olucak. 4 lü testin ayrıntısı ve sonucuna ise 6 nisanda cnm
çok güzelmiş bende bayıldım, güle güle kullanın bizim bebişimizin daha hiç bişiyi yokSorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiğikarar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..
olur zamanla cnm ya biz biraz erkenciyizçok güzelmiş bende bayıldım, güle güle kullanın bizim bebişimizin daha hiç bişiyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?