Maş boyun iyimiş ama kaldırır 80 bile kaldırır bende 46 kilo ile kalmıştım oğlanda 67 ile doğma gittim boyum 1.65 şimdi 52 ile kaldım bakalım kaç olucaz.Canim klasik bebe yagi dimi kullnalm benin de ilk gebeligim 70kilo 75 boyum bkalim kac kilo alicam
Vallah kuzum bünye sanırım benim göbek değilde bacaklarım çatlamıştı heralde 2 cilerde çatlamaz demiCnm ben nivea kullanmıştım ilkinde, şimdi johnsons baby aldım farketmez heralde, gerçi biraz da genetik annemde de olmamış.
Cnm en son değer bin küsür dü bir daha bakılmadı benim ama 1500 olunca alttan görünüyor muş.İnşallah ya. Bakalım sizin kaçtı değerinz benim haftalarımda.
İnşallah görürüm bnde...Cnm en son değer bin küsür dü bir daha bakılmadı benim ama 1500 olunca alttan görünüyor muş.
Peki canım haberdar edersin belki işimize yarar .pazartesi günü avcılar hospital faruk çekmeceliye gidicem cnm. bakalım bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gidicem. memnun kalırsam paylaşırım :)
Kızlar ben 4+5im salı günü doktor tekrar çağırdı. Dün 620 çıktı bhcg. Salı günü tekrar yapçaz dedi kan testi. Bi de vajinal ultrasonla keseye bakıcaz dedi. 4+5de kese görünür mü ?
Cnm ne kadar çok gitmişsin bu kadar sık baktırmanın bi sebebi var mı, Amerika'da bütün doğum boyunca 3 kere bakılabiliyor, zararları tam olarak bilinmiyor bu aletlerinbenim 4+3 te değerim 3939du.ilk kan testimde. ertesi gün doktor karından baktı ve kesemiz 9.2 mm'di. 5. haftamız dolduğu gün değer 11569 olmuştu ve o gün devletteki doktora gittiğimde keseyi biraz uğraştıktan sonra gördü.yani aslında biraz makinenin kalitesiyle alakalı.yarın 5+4 ve doktora gidicem çoook merak ediyorum belki kalp atışlarını görürüz :))
Peki canım haberdar edersin belki işimize yarar .
Cnm ne kadar çok gitmişsin bu kadar sık baktırmanın bi sebebi var mı, Amerika'da bütün doğum boyunca 3 kere bakılabiliyor, zararları tam olarak bilinmiyor bu aletlerin
Baya yüksekmiş canım senin değerin benimki düşük mü ya :/benim 4+3 te değerim 3939du.ilk kan testimde. ertesi gün doktor karından baktı ve kesemiz 9.2 mm'di. 5. haftamız dolduğu gün değer 11569 olmuştu ve o gün devletteki doktora gittiğimde keseyi biraz uğraştıktan sonra gördü.yani aslında biraz makinenin kalitesiyle alakalı.yarın 5+4 ve doktora gidicem çoook merak ediyorum belki kalp atışlarını görürüz :))
benim adetimden hemen sonra olmuş sanırım döllenme muhtemelen o yüzden yüksek..senin de geç döllenme olmuş olabilir.ben de çok gergindim ne olacak nasıl olacak diye.artık sadece olumlu düşünmeye çalışıyorum.nasıl olsa her şey olacağına varır..ben o kadar umutsuz bir dönemimde hamile kaldım ki.artık olmayacak yaza tüp bebek yaptırırız dediğim zaman hamile olduğumu öğrendim..allah nasip ederse olacak yoksa zaten elden bir şey gelmez..Baya yüksekmiş canım senin değerin benimki düşük mü ya :/
Valla 1 haftada 3 kez gitmişsin, bi ay birine bi ay birine git, tabi sorunlu gebelik diilse, gebelik bi hastalık diil demişti bana Dr um gerçekten doğal akışında yaşayınca çok keyifli, bu kadar Dr a hastaneye gitme arkadaşım, kim derse desin, mikrop olur, bişey olur , kendine iyi bak Allah'a emanetiz hepimiz. Buarada normal doğum için ben şimdiki aklım olsa devleti tercih ederdim, özel hastanelerde deneyimli doğum ebesi maalesef olmuyo herkes sezeryan yapıyo, tabi Dr çok önemli onu iyi seçmek lazımküçük bir ilde yaşıyorum özel hastaneye gidiyorum ama orda doğum yaptırmıyorlar. doktorum devlete de gitmemi istedi orda da takip edilmelisin dedi. mecbur bu şekilde olmak zorunda yani.. daha kötüsü burada devlette doğum yapmak istemediğim için 3. bir doktora daha gitmek zorundayım ilk zamanlar olduğu için bu kadar sık oluyor sonrasında böyle olmaz heralde
Ya doktor haftana göre değerin iyi dedi. Ama seninki yüksek olunca sorim dedim. Bekleyip görücez Rabbim hayırlısını nasip etsin...benim adetimden hemen sonra olmuş sanırım döllenme muhtemelen o yüzden yüksek..senin de geç döllenme olmuş olabilir.ben de çok gergindim ne olacak nasıl olacak diye.artık sadece olumlu düşünmeye çalışıyorum.nasıl olsa her şey olacağına varır..ben o kadar umutsuz bir dönemimde hamile kaldım ki.artık olmayacak yaza tüp bebek yaptırırız dediğim zaman hamile olduğumu öğrendim..allah nasip ederse olacak yoksa zaten elden bir şey gelmez..
merak ettiğim bir kaç konu var arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Hamile olduğundan emin olduktan sonra Beta Hcg değerini takip etmenin mantığı nedir? ikinci olarak bazı arkadaşlar progestan (yanlış yazmış olabilirim) kullandığını söylüyorlar. Ben böyle bir takip yapmıyorum, gittiğim doktor da böyle bir takip istemedi. Bunun nedeni nedir acaba?
Inşallah canım. Rabbim yüzünü güldürsün. Bize de haber ver olur mu..Yarın hastaneye gidiyorum umarım keseyi görürüm bu sefer ve her şey yolundadır. Duanizi bekliyorum kızlar...
İyi haberlerini bekliyoruz cnmmYarın hastaneye gidiyorum umarım keseyi görürüm bu sefer ve her şey yolundadır. Duanizi bekliyorum kızlar...
Amin. Tabi ki hemen paylaşım zaten güzel haberleri alayım da canım :)Inşallah canım. Rabbim yüzünü güldürsün. Bize de haber ver olur mu..
İnş içini ferah tut herşey gönlünce olsunYarın hastaneye gidiyorum umarım keseyi görürüm bu sefer ve her şey yolundadır. Duanizi bekliyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?