2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızım rahatsız uyumadı hala ağlayıp duruyor öksürüyor burnu akıyor ve ben hamile olduğumu eşime hala söyleyemedim

Merhaba iyi geceler :) Ben bugun Bhcg testi yaptırdım. Sonuç 256.6 çıktı. Bu değere göre hamileyim. Ama ne kadarlık olduğunu falan bilmiyorum. 8 gün önce yine kanda baktirdim bhcg ye 1.37 çıktı. 8 günde bu kadar artış olmasi normal mi? Bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Kızım rahatsız uyumadı hala ağlayıp duruyor öksürüyor burnu akıyor ve ben hamile olduğumu eşime hala söyleyemedim
Geçmiş olsun canım kıyamam.
Uygun bi zamanda söyle istersen artık tepkisi nasıl olur bilmiyorum gerçi ama Allah yardımcın olsun.

Slm kızlar 3 gündür girmemiştir msj hepsini okudum.
Aramıza yeni katılan arkadaslara hayırlı olsun☺

Canlar bugun kahverengi akintim kirmiziya dondu.progestan kullaniyorum hep dinleniyorum ama neden boyle oldu anlamiyorummigdem benimde bulaniyo ama cok degil.az yiyiyorum.cnm yemek istemiyo

doktoru aradın mı? korkma benim de oğlumda kanamam olmuştu hem de nasıl, parçalar düştü, ama bişey olmadı.. bazı insanların bünyesi daha narin oluyor bence bundan oluyor..progestan kullanıyor musun? bolca dinlen stres yok : )

çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.. sezeryanım da iyiydi çokşükür olumsuz yanını yaşamadık ama normal gibisi yok bence de.. çok istedim ama kısmet olmadı, mecburi sezeryan oldu, hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah.. benim oğlum var, bu da erkek gibi geliyordu sonra kız daha baskın olmaya başladı aklımda : ) Rabbim ne verirse kabulüm, anne olunca insan daha iyi anlıyor kızı erkeği farketmiyor evladın..

ben daha kan tahlili bile yaptırmadım bu sefer çok doğal olacak hamileliğim sanırım
doktora 20sinde gideceğim 6+2 falan oluyor o zaman, kese vs görünür inşallah gittiğimde.. bugün de gidip kan tahlili yaptırayım diyorum.

günaydın değerin 2 günde 1 iki katına çıkması bekleniyor, doktor normal dediyse normaldir..

Daha doktora gitmedim. Bugün için randevu aldım. Kafam çok karışık. 8 gün önceki testte 1.37 çıkan bhcg 8 günde 256.6 ya yükselmiş bu kadar hızlı bir artış umarım hayırdır...

geç veya erken hamileliğe göre değişir ama hormonlar çok hızlı artıyor diye biliyorum. benim 4+3 te 1917 idi.

Daha doktora gitmedim. Bugün için randevu aldım. Kafam çok karışık. 8 gün önceki testte 1.37 çıkan bhcg 8 günde 256.6 ya yükselmiş bu kadar hızlı bir artış umarım hayırdır...

bildiğim kadarıyla yükselmesi iyi bişey..

normalde beta hcg takibi sadece tedbir acısından yapılıyor. Kanama olan riskli görülen gebeliklerde gebeliğin kimyasal olup olmadığı nı bu değerin artışınmdan doktor anlıyor. Gebelik kanamalı veya lekelenmeli geçiyorsa doktor düşüğü engellemesi ve kanamayı durdurması için kadına progestan veriyor. Ben ilk hamileliğimde kullanmadım çünkü sorunsuz bi gebelikti. Şu anda ise lekelenmem oluyor ve kullanmak zorundayım.

Son sat tarihinizden ne kadar sonra bu değerleri aldınız. Bat tarihiniz nedir? Bu bilgiler önemli sanırım. Ama en iyisini doktorunuz bilir. Benim son sat tarihinden 22 gün sonra değerim 12.64 idi. Ertesi gün tekrar bakıldı 27.8 idi. 4+3 de bakıldığında 2580 oldu. 4+6 da kese göründü. Sonra beta degerime bir daha bakmadılar. Şimdi ben de çok merak ediyorum şu an değerim ne oldu acaba diye ama kolum delik deşik oldu kan almaktan. O nedenle iki hafta sonraki randevumu bekleyeceğim dayanabilirsem.

Tesekkürler bilgi için. Benim 4+3 de 2580 di. 4+6 da da kese göründü. Şimdi kalp atışları için iki haftanın geçmesi

9 ocakta regl olmam gerekiyordu...

Günaydın güzel anneler :) kaç gündür giremedim nete, şimdi açtım bütün geçmişi okudum.Merak ettim neler yaptınız kimler geldi diye :) Maşallah kalp atışlarını duyanlar bile var, darısı başımıza.. bende cuma günü tiroid için cerrahpaşaya gittim ilacın dozunu yükseltti doktor, çok dikkat etmem konusunda ciddi ciddi uyardı.. hatta ilacını düzenli al tiroidden dolayı bir düşük filan yaşama dedi çok üzüldüm ama biliyorum olayın ciddiyetini anlamam için biraz sert konuştu çünkü ilacı bazen aksatıyordum.. bende çok dikkat ederek içiyorum artık.. 1 ay sonra tekrar gidicem.. inşallah kalp atışlarını duymak için de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.. 7+4 oluyor o zaman, inşallah duyarım artık :) bebe yağı öneren arkadaşlar olmuş teşekkür ederim hiç aklımda yoktu kullanmaya başlıcam bende, çatlak kremi için ise en iyisinin liyerak olduğunu birçok yerden duymuştum.henüz erken ama zamanı gelince inşallah onu kullanmayı düşünüyorum.. özlemişim vallahi yazmayı gerçi belli oluyor zaten

Günaydın kızlar.umarım herkes iyidir. Benim şu kaşıntıyla başım dertte.doktora gittim az önce .kolumu bacaklarımı gösterdim.yara olmak üzere.karaciğer enzimleri için test istedi.sonucu yarın alıcam.şimdilik rahatlatması için KALMOSAN losyon verdi.duyan bilen kullanan var mı daha önce? Güvenip sürmedim henüz.

geçmiş olsun canım, yediğin birşeyler mi dokundu acaba?? ilacı hiç duymadım, internetten bir araştır istersen dediğin gibi her doktorun verdiği ilaca güvenilmiyor.. gerçi prospektüsünde yazıyordur hamilelikte kullanımı..

Günaydın canım benim son adetim 27 kasımdı 27 aralıkta meraktan yaptirdim kan testim 54 tu.30 unda tekrar yaptırdım 209 d.bence normal bir kaç gün sonra tekrarlayıp doktordan randevu al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…