bozma morali hemen riski çok çok yüksek çıkıp çok sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var sakin unutma. yaşın yüksekse riski o da arttırıyor bildiğim kadarıyla. doktorun ne dedi
benim iki gün üst üste kanmam oldu ve 10 gün kullandım progestan, sonrasındaki kontrolde doktorum bıraktırdı, hersey yolunda ve ilk 3 ayda gereksiz ilaç kullanmamak lazım dedi. progestan vucudumuzda olan bir hormon bile olsa fazlası zarar olabilir...[/Q
tabiki olabilir.. ama doktorum devam dediyse vardır bir bildiği, ben kafama göre kullanmıyorum...benim iki gün üst üste kanmam oldu ve 10 gün kullandım progestan, sonrasındaki kontrolde doktorum bıraktırdı, hersey yolunda ve ilk 3 ayda gereksiz ilaç kullanmamak lazım dedi. progestan vucudumuzda olan bir hormon bile olsa fazlası zarar olabilir...
çok incesin, nisanda çıkarmı dersin:))kızlarr çok özür dilerim canınızın çekmesine sebep oluyorsam ama aslında ben bu nicki alırken eriği düşünerek almamıştım, gözlerim yeşil, eşim bana yeşil eriğim die hitap eder o yüzden almıştım, sonradan canınızın isteyebileceği aklıma geldi ve bi süre foruma bile girmemeye çalıştım, ama danışacak şeyler olunca mecburen profilimi açıyorummayısı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ben de
cryofangelcim tavsiyelerin için cok teşekkür ederim, akşama yapıcam dediklerini, yarın da işyerime getirir burda yapıp içerim. Tekrar teşekkürler..
tabiki olabilir.. ama doktorum devam dediyse vardır bir bildiği, ben kafama göre kullanmıyorum...benim iki gün üst üste kanmam oldu ve 10 gün kullandım progestan, sonrasındaki kontrolde doktorum bıraktırdı, hersey yolunda ve ilk 3 ayda gereksiz ilaç kullanmamak lazım dedi. progestan vucudumuzda olan bir hormon bile olsa fazlası zarar olabilir...
ümitköydeki zekai tahir burak hastanesine mi gidiyorsunuz? ben ikili testimi özelde yaptırdım ama üçlü ve detaylı ultrason için zekai tahir burak a gitmeyi düşünüyorum ümitköyde detaylı ultrason bakıyolar mı hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? çok soru sordum kusura bakma :)Eger orada yapmiyorlarsa yenimahalle devlet hastanesi ile ümitköy zekai tahir arasi cok uzun bir mesafe degil araba ile gidersen tabi. ozele gidip taramayi yaptirma bence ben ikiliyide devlette yaptirdim gayet guzel ilgileniyor heryerini gosteriyor anlatiyor dr. Eger orda yapmiyorlarsa ümitköy e gitmeni tavsiye ederim
canım bende ara ara kaşıntı vardı doktorum sebamet in yıkama jeliyle bir krem verdi ismi şimdi aklımda değil bikaç gündür kullanıyorum geçiyor sanırım ıslaklık olmamasına dikkat et pamuklu çamaşır kullan ben günde iki kez değiştiriyrum ve ütülüyorum inşallah çabucak geçer, geçmiş olsunkızlar merhaba, 2 haftadır mantar enfeksiyonundan ölüyorum resmen. zilan diye bir krem var onu kullanıyorum ama geçmiyor. bir de sebamed in vajinal sabunu ile yıkıyorum ama yok bana mısın demiyor. dr um da başka ilaç önermiyor. sizin öneriniz var mı ????nasıl kurtulurum (((
Korkma cnm normalde de akıyor zaten ama iç çamaşıra denk geldiğiden ne şekilde aktığını göremiyosun denk gelmiş görmüşsün korkulacak bişey yok rahim duvarını kalınlaştıran akıntılarmış bunlar dr öyle dedi bana..Kizlar busey sorucam size tuvalete girdim simdi beyaz akinti akti biraz biraz korktum normalde var zaten beyaz akinti cok afedersiniz tuvalete oturunca akinca korktum normalmidir sizce sizdede varmi boyle bi durum.
Kizlar busey sorucam size tuvalete girdim simdi beyaz akinti akti biraz biraz korktum normalde var zaten beyaz akinti cok afedersiniz tuvalete oturunca akinca korktum normalmidir sizce sizdede varmi boyle bi durum.
neye inanacağımıza şaşırdık yeminle yıllarca kolestrol var dediler sonra çıkıp öyle birşey yok dediler boşu boşuna insanlar ilaç kullandı o yüzden, tereyağı zararlı tüketmeyin dediler sonra hayır tüketin yanıldık çok faydalı kalbe dediler Allaha emanet yaşıyoruz..http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp
kızlar mutlaka okuyun şeker yüklemesi ile ilgili bir haberr. Canan Karatay hakkında suç duyurunda bulunulmuş.
canım bendede eksik çıksaydı bende kullanırdım galibaeskiden annelerimiz bizzat ailelerinin ineklerinin mis gibi yediği otlarla ürettikleri sütleri içiyordu, aynı sütten yapılan yoğurt ve peyniri yiyordu. hava kirliliği yoktu ve tertemiz güneşin altında saatlerce kaldıkları için güneşten d vitaminlerini alıyorlardı. sebzeler meyveler organikti. mevsim dışı sebze meyve yenmiyordu. tereyağı doğaldı. bal doğaldı. et tavuk organikti, denizler temizdi balıklar temiz sularda yetişiyordu.. şimdi bunların birçoğu artık köylerde bile yok. güneşe çıkıp güneşlenmiyoruz bile.. hele istanbulda oksijen salgılayacak ağaç bile kalmadı.. malesef gerçekler bunlar. o yüzden dışardan takviye şart diye düşünüyorum. senin vitamin eksikliğin olmayabilir, ama birçoğumuzda demir eksikliği çıktı.
Kizlar busey sorucam size tuvalete girdim simdi beyaz akinti akti biraz biraz korktum normalde var zaten beyaz akinti cok afedersiniz tuvalete oturunca akinca korktum normalmidir sizce sizdede varmi boyle bi durum.
Evet cqnim beyaz kokusuz hamilelim akintisi.endişe etmene gerek yok, çok normal bir akıntı, beyaz kokusuz ise..
Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.gercekten icimi rahatlattiniz.insan herseyden korkuyor.su gelmesi nasil oluyor bitane kizim var ama bilmiyorum sezeryan oldugum icin miktari nasil oluyor.
Canım ben travazol kullanıyorum doktorum verdi. Rahatladım baya. Bi de mantar enfeksiyonunda vajinal yıkama önermiyor doktorlar. Kuru tut mümkün olduunca ben ütülüyorum iç çamaşırlarımı ve tabi ilişki olmaması da gerekiyor geçmiş olsun :/
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp
kızlar mutlaka okuyun şeker yüklemesi ile ilgili bir haberr. Canan Karatay hakkında suç duyurunda bulunulmuş.
neye inanacağımıza şaşırdık yeminle yıllarca kolestrol var dediler sonra çıkıp öyle birşey yok dediler boşu boşuna insanlar ilaç kullandı o yüzden, tereyağı zararlı tüketmeyin dediler sonra hayır tüketin yanıldık çok faydalı kalbe dediler Allaha emanet yaşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?