12 hafta 2gunluk canım hayırlısı olsunst: 39849585 .!.:Oy masallah ya cok net cikmis kiza benzio kac haftaliksin cnm bi tahmin etseydi dr. Baya belli masallah
Canım bende de pıhtılaşma var , ayrıca bi de tiroit. Sabahları tiroit hapı, ardından vitamin, öğleden sonra Omega ve aspirin, akşam yine vitamin veee kan sulandırıcı iğne.... Evet ilaç almak zor oluyor ama bebişlerimizin ve kendimizin sağlığı için katlanacağız....Arkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar
belli degil canim 20 haftada belli olur dedi drBen İlknur hanıma gidiyorum canım. Çokta memnunum kendisinden çok guzel ilgileniyor.. Gülcan hanımı bilmiyorum. Sende mi kurtköydesin..?
MaşaAllah ne kadar net çıkmış..Ben pek anlamam ama kız gibi geldi bana.. Belli mi cinsiyeti?
doktor bana kullanmana gerek yok... değerlerin gayet iyi... bebiş iyice büyüsün o zaman kullanırsın dediben başladım d vitamini bulantımı artırdı b 12 hapı da uykumu kaçırdı 2 gece, 2de uyanıp 5 e kadar oturdum.. sanırım saatini değiştirmem gerek
benim usg daha farklı... sende yatık duruyo bebiş bende dik duruyo... kızmı erkekmiKızlar Dr cınsıyetını soyledı banada siz neye göre cınsıyet tahmınınde bulunuyordunuz sızce kızım erkek mı
Canim bende aynı senin gibiyim ilk gebeliğimde kalp atışı alamadık sonlndirildi pıhtılaşma sorunu çıktı bende günde iki progestan iki kan için ilaç omega ve folik asit kullanıyorum doktoruma güveniyorum hem doğal değil yediklerimiz artık yeterli gelmiyor takviye etmemiz şart. ..Arkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar
erkek mişbenim usg daha farklı... sende yatık duruyo bebiş bende dik duruyo... kızmı erkekmi
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli.Ee
erkek miş
Hahahahaaa aynen bende de öyle oldu ,çin takvimi kız diyordu ,bende kız hissettim hep eşim dahil herkes erkek diyordu bugün doktor yüzde 85 erkek dedi herkeste bir dalga geçme durumlarıBana herkes erkek derken ben hep kızım olacak dedim. Çin takvimi de kız diyordu ama doktorum 10 gün önce erkek dedi. Sonrasında da herkes ben sana demedim mi şeklinde dalga geçti. Demek ki bir ben hissedememişim dedim. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Artık kızsa da erkekse de netleşsin istiyorum.
canım pıhtılaşman olduğu için mutlaka cleaxane iğneni vurman gerekiyor akşamları ve sabahta coraspin içmen... progestan banada verdi ama ben lekelenme olunca içiyorum... vitamin değerlerimde gayet güzel diye vitamin ilacı kullanmıyorum şimdilik ama herkesin bünyesi farklı ve o ilaçlar zaten bebişin ve senin için. hiç korkmaArkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar
anneler bir harika :)Ben de alışverişe başlamadım, ama annem ve Kayınalidem o kadar çok örgü yapmış ki, hemen hemen 6 ya yakın battaniyesi olmuş. Şimdi de kayınvalideme söyledim , bi de puset örtüsü örüyor. Yemekler, ceketler vs vs bir Sürü var şimdiden yavrumun inş.
Kolan her semtte var bende büyükçekmece ye gidiyorumCanım Silivri kolan mı
Benim bebegimEki Görüntüle 1448036
bende ilk çocuğum kız olsun istemiştim doktor 12 +1 ken erkek dedi kendimi bu fikre alıştırmak istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri kız ewladım olsun istemişimdir kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor bazen laf arasında arkadaşlarla inş kız olur diyorum sonra vicdan azabı duyuyorum sölediğime allah herkesin kalbindeki verir inş bende içimden erkek geçiriyordum başından beri eeşimin içine kız doğuyor bkalım hangisi olucak...Hep bi kızım olsun isterdim allahım affetsin tabiki öncelik sağlık.ama en başından beri içimde erkek olucakmış hissi var, hala kız bebek kıyafetlerine iç geçirerek bakıyorum. Acaba annenin hisleri tutuyor mu diye hep merak etmişimdir. Bikaç haftaya öğreniriz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?