2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
Vitamin takviyesine hamile kalir kalmaz aslaman gerekiyor demisti dr bana. Gerci beslenmen cok iyiyse gerek yoktur belki. Ayak bileklerin d vit eksikliginden agriyor buyuk ihtimalle canim. D vitaminine baktir, onemsiz deme cunku d vit olmadan vucut kalsiyumu ememiyor, kalsiyum emilmezse de bebek direk senin hazir kalsiyumunu emiyor, kemikler ve dislerden. Sonra sikinti yasama.

bende başlamadım henüz düzgün beslenemediğim için yiyeceklerden de alamadım vitamin nolucak bilmiyorum yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalım
Canim sen yemek de yemiyorum diyorsun, bari vit al... Bu haftalar onemli ihmal etme. Vitamin ilac degil. Gida takviyesi. Opuyorum.

Hayir hicbisey yapilamiyor seni strese sokmaktan ve hastaneye para kazandirmaktan baska cnm

ayir

Canini sikma canimmm.... Kalbi attogi surece sen duani et, tevekkul et.. Hicbisey olmaz Allahin izniyle

Canim normal. Hatta benim arkadasim 2 clexane yapiyo kendine.

bende o vitamini kullanıyorum canım birde balık hapını kullanıyorum o vitamin çok iyi içmediğim zaman gaz ağrılarım oluyor içtiğimde kesiliyor....

Insallah canm benimm saglikli olsunlarda hangisi olrsa olsunn ne guzel bakalim bizede oren olrmu:)
Neden Olmasın olur tabi ki :) bizimde şimdiden başlanılan 5-6 tane battaniyemiz var evrembus gibi.. Annem cinsiyeti bekliyor işlettireceği battaniye ve yatak örtüleri de varmış :) sanırım bebiş içinde bir çeyiz telaşında anneler.. ki ben pek sevmem böyle çok eşya, yine de birşey diyemiyorum hevesleri kırılmasın diye. geçen yıl bir düşüğüm vardı. Benden çok onlar üzülmüşlerdi o günlerde de. Cuma günü için randevu aldım inşallah daha çok merakta bırakmaz bizi yavrum da hemencecik başlarız alışverişlere

Maşallah canım bizimde oyle o kadar çok hazırlık yapıyorlar ki.. Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

kızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?

kızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?
Yok canım emin olmadan Söylemek istemiyorlar benim Dr umda söylemedi değişebilir söylediğim cinsiyete göre plan yapıp ona odaklanmayın en net 16. Haftada belli olur dedi onlarda heveslendirmek istemiyolar sabredicez artık neyapalım öğrenenler Şanslı bizde beklicez olsun kesin sonuç en azından

canm oylede benm duyduguma göre öyle diyen doktorlar uğraşmıyormuş.. yoksa 12.haftada cinsiyetı öğrenenler war. onlar nasıl öğrenıyor? doktorlara kızıyorum ben

Merhaba, ayni problemi ben de yasadim. Allahtan cok uzun surmedi. Ama o en zor donemde en iyi yiyebildigim sey yesil elmaydi. Cok faydasini gordum. Bulantilarimi hafifletti. Tavsiye ederim.

hayırlısı cnm en başta sağlıkla gelsin inşallah... kızımda ikili test sırasında erkek demişti bana da dr çok kesin olmamakla birlikte... bir sonraki ay kızımızın olacağını öğrendik :) çok şükür bin şükür onu verene... bu haftalarda çok kesin olmayabiliyor yani... hala kız yada erkek olma ihtimali %50 bence :)
ben şimdilik bulantılardan ve baş ağrısından cinsiyete pek odaklanamadım. rabbim ne verirse başımızın üstünde yerie var.. allah sağlıkla sıhhatle kucama almayı nasip inşallah, hepimize....

günaydın güzel anne adayları herkes alışverişlere başlamış maşallah ben daha hiç bişey almadım doktorumda 7. ayda başla dedi annem de yetişir herşey diyor bende büyük sözü dinliyorum sonuçta örgüleri ben yetiştirmiyicem :)

Benim dr ben daha sormadan 12+3 de sakin alisverise baslama ama kiz olucak dedi ve saglik kontrolunu yapti. 13+4 de 10 dk boyunca cinsiyete bakti %90 halaa kiz dedi. 14+5 de 25dk cinsiyeti %100 yapmak icin ugrasti ve banada degisik degisik resimler verdi :) ama en sonunda istedigin gibi alisverise basla kesin kiz dedi.

Günaydınnnnn salgına yakalandim bende grip oldum atesim cikti vücut agrilarim var aksam acile gittim kasık agrilarim vardi korktum bisey mi oluyor yoksa diye dr bakti bi sıkıntı gözükmüyor hersey yolunda dedi ama kan değerlerimin hepsi yuksek cikti antibiyotik baslayalim dedi ama ben icmek istemiyorum ilac nasil atlatabilirim hanimlar bi bilginiz var mi

ben ekmeğin faydası olmadığını düşünenlerdenim, karatayı bu konuda doğru buluyorum, herkesin kendi düşüncesi, karatayla ilgili burada daha önce tartışma çıktı buna sebep vermek istemiyorum :) ekmeği yememin tek sebebi bulantılarıma iyi gelmesi, yoksa ben öncesinde de ekmek yiyen bir insan değildim.. ruşeymli ekmek bulsak ne ala, organik buğday artık kalmadı, mısır gibi tüm buğdayların da genlerinin değiştiği bilimsel araştırmalarla ortaya konmuş durumda malesef.. 500-600 lü yıllardaki buğdayla bugünkü buğdayın alakası yok malesef.. ve buğday un haline geldiği anda tüm liflerini kaybediyor, glisemik indeksi 100e çıkıyor.. buğdayı buğday olarak tüketiyorum çorbalarda, bir de bulgur olarak..

evet cinsiyet konusu burada konuşulmuştu, burada kan tahlili yapılmıyor sadece ense kalınlığına bakılıyor, 2 li test olayı yok yani.. o nedenle bilemiyorum ama etrafımda kaç tane anneye riskli dendiyse şükür bişey çıkmadı ama hep can sıkıcı oldu. bir arkadaşımın 2lisi ve 3lüsü risk çok yüksek çıktı kızcağız aylarca kendini yedi, bişey çıkmadı çokşükür.. işte insan baktırsa bi mesele baktırmasa bi mesele.. trde olsam ben de yaptırırdım sanırım..

ben b12 iyot demir çinko vs içeren bir vitamin ile d vitamini ve kalsiyum içeren bir başka bir vitamin alıyorum.. doktor bir de demirim sınırda olduğu için demir ilacı verdi ama ona başlamadım henüz, 1 hafta sonra başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…