• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar
Canım bende de pıhtılaşma var , ayrıca bi de tiroit. Sabahları tiroit hapı, ardından vitamin, öğleden sonra Omega ve aspirin, akşam yine vitamin veee kan sulandırıcı iğne.... Evet ilaç almak zor oluyor ama bebişlerimizin ve kendimizin sağlığı için katlanacağız....

"mrswomen, post: 39849507, member: 642207"]maşallah :)çok net çıkmış, cinsiyetini söyledi mi doktor ben erkeğe benzettim :)[/QUOTE]
sağlıklı olsun canım çin takvimine göre erkek canım bende çok isterim bilmiyorum ama benim abim yok eşim de çok güzel bir abi o yüzden bende çocuklarımin abisi olmasını istiyorum gerçi önce sağlık

TE="arzu3850, post: 39849936, member: 456634"]Maşallah çok güzel bi görüntü ne büyük bir mucize şükürler olsun bu duyguyu yaşatana. ..[/QUOTE]
amin binlerce şükür allahım herkese nasip etsin ins

OTE="KelebeklerSonsuzt: 39849257, member: 319593"]Ben İlknur hanıma gidiyorum canım. Çokta memnunum kendisinden çok guzel ilgileniyor.. Gülcan hanımı bilmiyorum. Sende mi kurtköydesin..?

MaşaAllah ne kadar net çıkmış.. :KK46:Ben pek anlamam ama kız gibi geldi bana.. Belli mi cinsiyeti?[/QUOTE]
yok
Ben İlknur hanıma gidiyorum canım. Çokta memnunum kendisinden çok guzel ilgileniyor.. Gülcan hanımı bilmiyorum. Sende mi kurtköydesin..?

MaşaAllah ne kadar net çıkmış.. :KK46:Ben pek anlamam ama kız gibi geldi bana.. Belli mi cinsiyeti?
belli degil canim 20 haftada belli olur dedi dr

Kızlar Dr cınsıyetını soyledı banada siz neye göre cınsıyet tahmınınde bulunuyordunuz sızce kızım erkek mı ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 134
ben başladım d vitamini bulantımı artırdı b 12 hapı da uykumu kaçırdı 2 gece, 2de uyanıp 5 e kadar oturdum.. sanırım saatini değiştirmem gerek
doktor bana kullanmana gerek yok... değerlerin gayet iyi... bebiş iyice büyüsün o zaman kullanırsın dedi

Kızlar Dr cınsıyetını soyledı banada siz neye göre cınsıyet tahmınınde bulunuyordunuz sızce kızım erkek mı :KK66:
benim usg daha farklı... sende yatık duruyo bebiş bende dik duruyo... kızmı erkekmi:KK66:

Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim allaha Şükür bebişim iyi ama ağrılarım var dedim doktoruma idrar tahlili istedi benden Çarşamba yaptırıcam sonucu iyi çıkar inşallah. Bebişim haftasına göre büyümüş gelişmiş çıktı maaşallahhh:nazar::anneadayı:. Doktorum bacak arasında çıkıntı var büyük bir ihtimalle erkek dedi ama şimdilik kesin gözle bakmayın dedi:110:. Ama bende net gördüm pipiyi :KK53: ama tam net konuşmadı yinede :KK47:

Arkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar
Canim bende aynı senin gibiyim ilk gebeliğimde kalp atışı alamadık sonlndirildi pıhtılaşma sorunu çıktı bende günde iki progestan iki kan için ilaç omega ve folik asit kullanıyorum doktoruma güveniyorum hem doğal değil yediklerimiz artık yeterli gelmiyor takviye etmemiz şart. ..

Bana herkes erkek derken ben hep kızım olacak dedim. Çin takvimi de kız diyordu ama doktorum 10 gün önce erkek dedi. Sonrasında da herkes ben sana demedim mi şeklinde dalga geçti. Demek ki bir ben hissedememişim dedim. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Artık kızsa da erkekse de netleşsin istiyorum.
Hahahahaaa aynen bende de öyle oldu ,çin takvimi kız diyordu ,bende kız hissettim hep eşim dahil herkes erkek diyordu bugün doktor yüzde 85 erkek dedi herkeste bir dalga geçme durumları:KK49:Hala da ilginç şekilde bir tarafım acaba kız mı diyor :))
Sağlıklı olsunlar da biz yanılmış olalım yeter ki

canım pıhtılaşman olduğu için mutlaka cleaxane iğneni vurman gerekiyor akşamları ve sabahta coraspin içmen... progestan banada verdi ama ben lekelenme olunca içiyorum... vitamin değerlerimde gayet güzel diye vitamin ilacı kullanmıyorum şimdilik ama herkesin bünyesi farklı ve o ilaçlar zaten bebişin ve senin için. hiç korkma

Canım bizim senle günlerimiz hemen hemen aynı bende geçen hafta gitmiştim. Benimkide aynı seninki gibi duruyordu hatta daha net yakalamıştı doktor ama cinsiyet için bana da bir şey demediler. Daha var daha var deyip yolluyorlar beni devamlı :( insan heves edip bir şey alamıyor.

Hep bi kızım olsun isterdim allahım affetsin tabiki öncelik sağlık.ama en başından beri içimde erkek olucakmış hissi var, hala kız bebek kıyafetlerine iç geçirerek bakıyorum. Acaba annenin hisleri tutuyor mu diye hep merak etmişimdir. Bikaç haftaya öğreniriz kısmetse
bende ilk çocuğum kız olsun istemiştim doktor 12 +1 ken erkek dedi kendimi bu fikre alıştırmak istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri kız ewladım olsun istemişimdir kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor bazen laf arasında arkadaşlarla inş kız olur diyorum sonra vicdan azabı duyuyorum sölediğime allah herkesin kalbindeki verir inş bende içimden erkek geçiriyordum başından beri eeşimin içine kız doğuyor bkalım hangisi olucak...

Back
X