2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doktor bana kullanmana gerek yok... değerlerin gayet iyi... bebiş iyice büyüsün o zaman kullanırsın dedi

biz güneş nerdeyse görmüyoruz o nedenle d vitaminini burada hamile olmasak bile tavsiye ediyorlar, demirim sınırdaydı, almam gerekiyor, omega 3 ü de hamilelik öncesinde de alıyordum oğluma da veriyorum..

Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.bebeginin hareketlerini hisseden varmi ben hissediyorum artik aksam com belli etti kendini yavrum :) cok harika bir his cok sukur Allah ima.

d vitamini konusunda kesinlikle katılıyorum, dünya genelinde %70 d vitamini eksikliği var, d vitamini eksikliği kanserin başlangıcını dahi hızlandırıyor.. malesef önemi yeteri kadar bilinmiyor.. d vitamini düşük gebeliklerde bebeklerde solunum sorunu yaşama ihtimali artıyor, bağışıklık da zayıflıyor..

kızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?
16dan önceki tahminlerde yanılma payı çok oluyor, doktorun bence doğrusunu yapmış, o sana tam inanma ama kız, veya erkek dese bile sen kendini ona alıştıracaksın ve sonra hayal kırıklığı yaşama durumun olabilecek.. en iyisi sabretmek ve 16da öğrenmek.. bi şey kalmadı zaten..

Günaydın güzel anneler, nasılsınız, ben pek iyi değilim boğaz ağrım var, ateşim de çıkıyor sanırım Daha önce boğaz ağrısına iyi gelen tarifler verilmişti ama sayfalar çok olduğu için bulamadım, ne iyi gelir, ilaç kullanmak istemiyorum, doğal tarifleri tekrar yazabilirseniz çokk sevinirim, şimdiden teşekkürler

Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.bebeginin hareketlerini hisseden varmi ben hissediyorum artik aksam com belli etti kendini yavrum :) cok harika bir his cok sukur Allah ima.
ayyy ne güzel.. daha hissedemedm ,sadece geçen bi seyirir gibi oldu ona bile ağladım, ciddi ciddi hissetsem naparım bilmiyorum..

kızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?

ben de öğrenemedim cnm, 12. haftada gitmiştim, kesinleşmeden söylemek istemiyorum, bu hafta gördüğümüzle daha sonra gördüğümüz farklı olabiliyor o zaman da bazı anneler hayal kırıklığına uğruyor dedi doktorum, 2 hafta sonra kontrolüm var, tam 16 olucam o zaman, bekliyorum ben de

bulantı değil ama baş ağrısı beni mahvediyor. tüm gün şiddetli ağrı çekmk ne demek.. artık başım acıyor ağrının şiddetinden.ne zaman geçicek.bi çare var mı hiç bilmiyorum..ama güya güzel rahat aylara girmiştik( çok üzülüyorum.

buarada kızlar, benmde göbüşüm biraz çıktı ama hiç kilo almadım:) o nasıl oldu onu anlamadım...

Aynı sıkıntı bende de var 1 haftadır hiç geçmeyen şiddetli demek bile az bence bas ve boyun agrim var. hatta bikaç kez ağrıdan midem bulandı ve çıkarttım okadar boyun için fiziğe gittim yogun kas spazmı var dedi. 30 günlük fizik tedavi başlattı doktorumu aradım sordum bel bölgesi hariç fizik tedavi sakıncalı değil dedi. başladım ben de dun. şimdilik ağrılar aynen devam. her gün Ağlıyorum resmen ağrıdan inşallah bir an önce geçer de sıkıntısız günler yaşarız

Çok geçmiş olsun canım. 3 4 hafta Önce ben de atlattim.. kivi ve portakal yedim bol bol c vitamini diye. günde 2 kez de ıhlamur elma kabuğu ve limon kaynatıp içtim. tuzlu suyla boğazıma da gargara yaptım bol bol. başka da bir şey denemedim pek. senin de en kısa zamanda geçer umarim

amin inşallah.. Bende ağlıyorum ağrıdan..ve hamilelik öncesi hiç o kadar ağrıdığını hatırlamam. ağrının olmadığı halinde bile ensemde gözlerime uzanan damarı hissediyor ağrıdı ağrıcak gibi..yattğm an harekettsiz kaldığım an geçiyor. doktorum normal demşiti, geçicek demişti ama geçmedi.

doktorum 3 ay önce yaptığımız tahlile göre konuştu... bütün değerlerim gayet güzel çıkmıştı... hamilesin diye bu değerler bir anda değişmez dedi... bebek biraz daha büyüsün ozaman ilaç yazarız dedi

günaydın arkadaşlar kontrolüm vardı bugun muayene oldum bebeğim gayet iyi ense kalınlığı çok iyi dedi doktor cinsiyetini göstermedi ama doktor kız gıbı dedi önce erkek demişti ama %95 kız dedi ıkılı test yapıldı sonucu 1 haftadan alıcaz

Canim sen yemek de yemiyorum diyorsun, bari vit al... Bu haftalar onemli ihmal etme. Vitamin ilac degil. Gida takviyesi. Opuyorum.
günaydın bugün kontrolüm vardı doktor başla artık vitamine dedi mide bulantın olursa yarım al ama mutlaka al artık dedi bebek gayet iyi sağlıklı gözüküyor dedi ama artık başlıcam vitamine

Hanımlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ilk hamileliğim bu konularda tecrübesizim biraz hamilelik süresinde anneye yapılan aşılar ne zaman oluyor kendi doktorunuz mu yönlendiriyor ?

merabalar günaydın hanımlar... Dün geceyi kasık ağrısından hastanede gecirdim ve doktor çıkışım yapılırken progestan yazdı düşük tehlikem olduğunu falan sölemedi sadece düşük tehlikesi olanlar mı kullanır bu ilacı

Hanımlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ilk hamileliğim bu konularda tecrübesizim biraz hamilelik süresinde anneye yapılan aşılar ne zaman oluyor kendi doktorunuz mu yönlendiriyor ?
canım benimde ilk bebeğim ve sağlık ocağında gebe izlem başlattık... onlar sana yardımcı oluyorlar... mesela 27 nisanda ilk aşımızı olucaz İNŞAALLAH... aile hekimin bununla ilgileniyo

öncelikle geçmiş olsun bende kullanıyorum progestreron bende haftada bikaç gün leke oluyor doktor kullan önlem amaçlı demişti ciddi kasık ağrıları bendede oluyor ama korkma bence doktor muayenede düşük tehlikesi olsa söylüyor

bende lekelenme olunca kullanıyorum canım... Rabbimin izniyle bişey olmaz... kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…