2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bide bakin bunu kydedin isimize yarayabilir :) bide kizlar ehliyet direksiyon kursuna gidiyormm valla dersler ev fln mekik dokuyorm

Eklentiler

• IMG_12919368912836.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 167
Çok teşekkür ederim Canım, bir sürü ip aldık yine battaniye için rengarenk :) Bir suru battaniyesi olacak minişimin.. Cuma günü doktora gideceğim inşallah bebişim bu sefer gösterir cinsiyetini de bende senin gibi başlarim alışverişe
Bizimkilerde oyleler canm allah hepsinden razi olsunn ben sizlern aldiklrinida merkla hevesle bekliyorm kendimnkne almis gibi sevinirm ya bakinca:)

Insallah canm benimm saglikli olsunlarda hangisi olrsa olsunn ne guzel bakalim bizede oren olrmu:)

Bu doktorların hangisine inanıp güvenelim şaştım kaldım ya öğle sonu başka doktora gittik, sağolsun çok ilgilendi ve herşeyi ince ince anlattı. Gidişat normal dedi çok şükür. Ama aklımda hala gündüzki korkular var. Allahım esirgesin bebişlerimizi

E="cryofangel, post: 39804625, member: 294805"]çok geçmiş olsun.. bi an evvel iileşmeni dilerim cnm pzrtesi doktor sonrası ii hbrlerini bekliyorum.. bnm de cuma randevum, bakalım cinsiyetleri öğrenebilicez mi?
canim Bebeğimi gördüm çok şükür hersey yolunda allahima binlerce şükür çok büyümüş ense kalınlığı gayet iyi dedi dr. kan ve idrar testi yaptı 1 hafta sonra arayacaklarmis çok tatlı ya cinsiyeti belli olmaz dedi 20 haftalik ken belli olur dedi ya ama önümüzdeki ay belli olur bence resmini nasıl koyabilirim buraya[/QUOTE]
çook sevindim cnm maşallah buarada fotoyu da gördüm bn kıza benzettim ama bakalım doktorun ne dicek

Yok canim Pendik tarafinda otuyorum

Sen ikinci doktorun dediğine inan bence.. Gerçekten bir sorun olsaydı bu doktorda aynısını söylerdi.. Sen içini ferah tut.. Bebeklerimizi koruyan Cenab-ı Hakk O herşeyin hayırlısını bilir..

Arkadaşlar merhaba ben formu takip eden ama çok yazan biri değilim .sizlere bişey danışmak istedim.benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra tetkikler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı.şimdiki gebeliğim çok şükür yolunda ama ben sanki çok ilaç kullanıyorum bıktım artık hap görmekten.günde 3 progestan 1 balık Yağı bir clexane iğne bir aspirin 1 kan hapı kullanıyorum ama korkuyorum.bu kadar ilaç zarar vermez mi?benim gibi böyle ilaç kullanan var mi?doktoru mu değiştiriyim napayım ?doktoru da değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü ilk gebeliğimden beri aynı doktor takip ediyor.şimdiden cvp verenlerden okuyandan Allah razı olsun.iyi akşamlar

Allah razı olsun, insan bu dönemde duyacağı her olumlu ve güzel cümleye muhtaç hakkaten.
Sen ikinci doktorun dediğine inan bence.. Gerçekten bir sorun olsaydı bu doktorda aynısını söylerdi.. Sen içini ferah tut.. Bebeklerimizi koruyan Cenab-ı Hakk O herşeyin hayırlısını bilir..

Ben de alışverişe başlamadım, ama annem ve Kayınalidem o kadar çok örgü yapmış ki, hemen hemen 6 ya yakın battaniyesi olmuş. Şimdi de kayınvalideme söyledim , bi de puset örtüsü örüyor. Yemekler, ceketler vs vs bir Sürü var şimdiden yavrumun inş.

Slm bayanlar göbekler şişmeye basladımı benım baya belli oluyo artık cinsiyet ögrenenleriniz varmı aranızda ben persembe gunu gidicem insallah ögrenirim merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…