Benim bebegimEki Görüntüle 1448036
Bizimkilerde oyleler canm allah hepsinden razi olsunn ben sizlern aldiklrinida merkla hevesle bekliyorm kendimnkne almis gibi sevinirm ya bakinca:)
Ben İlknur hanıma gidiyorum canım. Çokta memnunum kendisinden çok guzel ilgileniyor.. Gülcan hanımı bilmiyorum. Sende mi kurtköydesin..?Emseyde hangi dr gidiyorsun canim.. Bende 31 marta randuvum var gulcan hanima ilkkez gidicem bakalim..
MaşaAllah ne kadar net çıkmış..Benim bebegimEki Görüntüle 1448036
Insallah canm benimm saglikli olsunlarda hangisi olrsa olsunn ne guzel bakalim bizede oren olrmu:)Çok teşekkür ederim Canım, bir sürü ip aldık yine battaniye için rengarenk :) Bir suru battaniyesi olacak minişimin.. Cuma günü doktora gideceğim inşallah bebişim bu sefer gösterir cinsiyetini de bende senin gibi başlarim alışverişe
maşallah :)çok net çıkmış, cinsiyetini söyledi mi doktor ben erkeğe benzettim :)Benim bebegimEki Görüntüle 1448036
Ben sordum ozelde 65 dedi bugunEm
eminim canımmisre kahretsin ki İstanbul böyle bir sehir çıkar çıkar çıkar beş kuruş için neler yapıyor lar 400 tl nedir ya
Oy masallah ya cok net cikmis kiza benzio kac haftaliksin cnm bi tahmin etseydi dr. Baya belli masallahbuda benim bebişim cok guzel çıkmış dışı arkadaslar cinsiyeti belli olmazz hemen dedi dr
Maşallah çok güzel bi görüntü ne büyük bir mucize şükürler olsun bu duyguyu yaşatana. ..buda benim bebişim cok guzel çıkmış dışı arkadaslar cinsiyeti belli olmazz hemen dedi dr
canim Bebeğimi gördüm çok şükür hersey yolunda allahima binlerce şükür çok büyümüş ense kalınlığı gayet iyi dedi dr. kan ve idrar testi yaptı 1 hafta sonra arayacaklarmis çok tatlı ya cinsiyeti belli olmaz dedi 20 haftalik ken belli olur dedi ya ama önümüzdeki ay belli olur bence resmini nasıl koyabilirim buraya[/QUOTE]E="cryofangel, post: 39804625, member: 294805"]çok geçmiş olsun.. bi an evvel iileşmeni dilerim cnmpzrtesi doktor sonrası ii hbrlerini bekliyorum.. bnm de cuma randevum, bakalım cinsiyetleri öğrenebilicez mi?
Yok canim Pendik tarafinda otuyorumBen İlknur hanıma gidiyorum canım. Çokta memnunum kendisinden çok guzel ilgileniyor.. Gülcan hanımı bilmiyorum. Sende mi kurtköydesin..?
MaşaAllah ne kadar net çıkmış..Ben pek anlamam ama kız gibi geldi bana.. Belli mi cinsiyeti?
Sen ikinci doktorun dediğine inan bence.. Gerçekten bir sorun olsaydı bu doktorda aynısını söylerdi.. Sen içini ferah tut.. Bebeklerimizi koruyan Cenab-ı Hakk O herşeyin hayırlısını bilir..Bu doktorların hangisine inanıp güvenelim şaştım kaldım yaöğle sonu başka doktora gittik, sağolsun çok ilgilendi ve herşeyi ince ince anlattı. Gidişat normal dedi çok şükür. Ama aklımda hala gündüzki korkular var. Allahım esirgesin bebişlerimizi
Sen ikinci doktorun dediğine inan bence.. Gerçekten bir sorun olsaydı bu doktorda aynısını söylerdi.. Sen içini ferah tut.. Bebeklerimizi koruyan Cenab-ı Hakk O herşeyin hayırlısını bilir..
Ben de alışverişe başlamadım, ama annem ve Kayınalidem o kadar çok örgü yapmış ki, hemen hemen 6 ya yakın battaniyesi olmuş. Şimdi de kayınvalideme söyledim , bi de puset örtüsü örüyor. Yemekler, ceketler vs vs bir Sürü var şimdiden yavrumun inş.Çok teşekkür ederim Canım, bir sürü ip aldık yine battaniye için rengarenk :) Bir suru battaniyesi olacak minişimin.. Cuma günü doktora gideceğim inşallah bebişim bu sefer gösterir cinsiyetini de bende senin gibi başlarim alışverişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?