- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Elbette :)
facebook adresimden ilk etapta iletişim kurmamız gerekiyor sonrasında bana doğuma kaç gün kaldığını iletmeniz gerekiyor. Doğuma gittiğiniz gün beni aramanız gerekiyor ki ben de hastaneye yetişebileyim ( ama öncelikle doktorunuzda doğum fotoğrafçım var anlaştık diyip doktordan izin almanız gerekiyor ) siz benden önce hastanede olursanız eğer doğum şeklini vs konuşmamız gerekiyor. Hastaneye geliyorum sizinle beraber doğuma giriyorum bebeğinizin doğduğu ilk andan itibaren fotoğraflıyorum. sizinle ilk anlarını fotoğraflıyorum size cd olarak veriyorum. sizi yanlız bırakıyorum
kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
ortalama ayda bi kez bakılıyor zaten.inşallah bi zararı olmaz. devlette en fazla iki dakika bakar çok uzun bamaz yani.yinede sen bilirsin tabiki.Benimde ozeldeki dr randuvum 31marta. Ama ben tahlil sonuclarimi bu cuma devletteki dr.gostercem. acaba diyorum sadece sonuclarimi degerlendirse cunku gecen hafta usgde baktik ondan oncekindede bu cumada bakarsak 3.ulturasyon oluyo zararli olacagini dusunuyorum
doktorum hap kullanmamı istemiyor. 6 nisanda gidecem kontrole 17 hafta olacak ozamana kadar kullanma dedi folbiol kullanıyorum haftada 4 kez onuda. mide bulantılarımdan düzenlide beslenemiyorum 3.5 kilo verdim. hocaya sorduğumda bebek sağlıklı ıkılı tarama sonucuda iyi bi sonraki ay kilo alacaksın dedi. eskiye göre iyiyim ama yinede istediğim gibi yiyemiyorum
Bu durumda kilo almamışım ama dengeli beslendiğim için pek endişelenmiyorum. Her sabah hasşlanmış yumurta ekmek beyaz peynir, oğlen sebze yoğurt, akşam et salata! Pek hamurişi tatlı yemedim! Bir bardak süt içmeye çalıştım! Bakalım bu cımartesi hem ikili test var, belli olur herşey!sbah aç karna ve wc sonrası değeri baz al ve her hafta bu şekilde ölçül, o zaman kaç kilo aldığını takip etmek kolay olur.. yoksa gün içinde ödem yediklerimiz vs kilomuz değişiyor
Büyük hevesle gitmiştim belki cinsiyet bile söyle diye. Düşük falan deyince çok korktum öğle sonu başka bi doktora görünücem, bi daha da yok midem bulanıyo yok midem de yangın var diye şikayet edersem ne olayımçok zoruma gitti. Umarım bırakmAz bebeğim beni
Bu durumda kilo almamışım ama dengeli beslendiğim için pek endişelenmiyorum. Her sabah hasşlanmış yumurta ekmek beyaz peynir, oğlen sebze yoğurt, akşam et salata! Pek hamurişi tatlı yemedim! Bir bardak süt içmeye çalıştım! Bakalım bu cımartesi hem ikili test var, belli olur herşey!
Can
ım bunlar normal gözüküyor. Tam kaçıncı haftada yapıldı? Risk değerleri de iyiyse bi sorun gözükmüyor canım.
Canım sen hangi doktora gidiyordun? Bende konyadayım da
Ekmeği tamamen kesmemek gerekiyor aslında, beyaz ekmek yerine tahıllı ruşeymli ekmek tercih etmek börek baklava helva çok yememek gerek! Ama sonuçta hamileyiz ufak kaçakmaklarla kendimizi şımartmak bu işin keyfi :)) önemli olan tansiyonu ve gebelik sekerini engellemek sankisüper bebeğine faydalı şeyler yiyorsun ekmek tatlı bir faydası yok.. ben bulantılar yüzünden bir dönem yedim bazen hala yiyorum, kilonun bir kısmını o yaptı, zaten bulantılar hafifleyince ekmeği kıstım hemen durdu kilo alımım..
gayet iyi ense kalınlığının 2nin altında olması isteniyor crl de baştan popoya uzunluğu 5.55 cm cikmiş annesi:) diğer değerleri bilmiyorum canım
Yazdığın fiyata hiç şaşırmadım çünkü ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tahlil yaptırmaya gittim idrar ve kan için toplan 720 tl istediler..Em
eminim canımmisre kahretsin ki İstanbul böyle bir sehir çıkar çıkar çıkar beş kuruş için neler yapıyor lar 400 tl nedir ya
Bende bebek çantası alan varmı? Nasıl modeller bakıyorsunuz diye sorcaktımBugün sipariş verdiğim bebek çantası geldi siz de bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 1447848
ablamın 3 çocuğu var ve hiç birine 3 lü yada 4 lü tarama testi yaptırmadı etrafımda ki ve internette ki araştırmalarımda aslında 4 lü teste gerek olmadığı söyleniyor. Ama bir türlü karar veremedim
Emseyde hangi dr gidiyorsun canim.. Bende 31 marta randuvum var gulcan hanima ilkkez gidicem bakalim..Yazdığın fiyata hiç şaşırmadım çünkü ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tahlil yaptırmaya gittim idrar ve kan için toplan 720 tl istediler..Ben Kurtköy Emsey hastanesine gidiyorum.. Çok para istiyorlar
Bende bebek çantası alan varmı? Nasıl modeller bakıyorsunuz diye sorcaktımÇantanız hayırlı olsun şık güzel bir çantaymış.. Bende Hepsiburada.com dan bakıyorum ama daha erken deyip almıyorum
Bende doktorum israr etmedikçe yaptırmayı düşünmüyorum.. 2li taramayı yaptırmayacağım mesela..
buda benim bebişim cok guzel çıkmış dışı arkadaslar cinsiyeti belli olmazz hemen dedi drfulya01 .!.:Benim bebegimEki Görüntüle 1448036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?