2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yapmıyorlarmış. Ki. Kafayı yedirecekler eğitim araştırmalar yapar diyor oraları armıyorum yapılmıyor diyor
iyide cnm medikalpark yokmu istanbulda yada o tarz özel hastane mutlaka vardır 400 tl çok fazla bende özelde yaptırdım 45 tl ye acıbadem gibi hastaneyse bilemicem mesela izmirde kent hastanesi var dehşet pahalı bence boşuna verme 400 tl.

Banada gecen hafta erkege benzettim dedi ama emin degilim.dedi doktorum. Bende merak ediyorum dedigi nekadar dogru acaba:)
canımhemen hemen aynıyız banada geçen hafta.pipisini gördüm erkek dedi ama bende emin olamıyorum o yüzden çorap bile alamadım.diğer randevuyada üç hafta var.zaman geçmiyo

Gecen hafta yani 14 te mi tahminde bulundu doktorunuz ? Ben 12 deyim çok merak ediyorum da
Evet tam 14haftaliktim devlet hastanesi.deki dr. Dedi hemde. 13 haftalikkende ozelde kontrolum vardi oradaki dr bisi demedi belli degil dedi. Tamamen dr tecrubesine kalmis canim benim bi arkadasima 12haftalikken dedi. Ve hic degismedi..umarim sizinde dr tahminde bulunur :)

Burda herkes 1,5 ve üstü yazıyo genelde ense için. Kadına sordum hayır 1,5 üstü tehlike var demek dedi anlamadım ki kime neye inanıyım. Hayırlısı bakalım rabbim korur inşallah hepimizin bebeğini
Canım o 1.5 üstü tehlike değil 2,5 üstüne tehlike diyorlar. Seninki de normal. Inş bi sorun yoktur merak etme, dua et inş.

ablamın 3 çocuğu var ve hiç birine 3 lü yada 4 lü tarama testi yaptırmadı etrafımda ki ve internette ki araştırmalarımda aslında 4 lü teste gerek olmadığı söyleniyor. Ama bir türlü karar veremedim

Teşekkür ederim, inşallah bakalım. Tahminde bulunursa heyecanla duyurur um hemennnn

ben bulantılar olsa da şükür iyi besleniyorum diyebilirim, sabahları genelde ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 2 çiftlik yumurtası süt peynir ile.. kuruyemiş de ekleyeceğim ama henüz midem almıyor. akşamları sebze et yiyebiliyorum, tavuğu bilerek yemiyorum, balığı henüz adı bile midemi bulandırıyor.. omega 3 alıyorum o yüzden.. meyve de yiyorum aralarda.. iyiyim yani :) aldığım 2 kilo da bulantılar zamanı yediğim ekmekler ve krakerlerden oldu zaten:) bulantılarım azaldığından beri kilo almadım

Kızlar ikili tarama testi kan degerlerim çıkmış ama doktora ulaşamadım. Şu şekilde.
Papp-a 1.52
Serbest b hcg 12.1
Ense kalınlığı 1.7
CRL 5.55 cm

Bilgisi olan var mı

gayet iyi ense kalınlığının 2nin altında olması isteniyor crl de baştan popoya uzunluğu 5.55 cm cikmiş annesi:) diğer değerleri bilmiyorum canım

canımhemen hemen aynıyız banada geçen hafta.pipisini gördüm erkek dedi ama bende emin olamıyorum o yüzden çorap bile alamadım.diğer randevuyada üç hafta var.zaman geçmiyo
Benimde ozeldeki dr randuvum 31marta. Ama ben tahlil sonuclarimi bu cuma devletteki dr.gostercem. acaba diyorum sadece sonuclarimi degerlendirse cunku gecen hafta usgde baktik ondan oncekindede bu cumada bakarsak 3.ulturasyon oluyo zararli olacagini dusunuyorum

çok güzelmiş canım.aldıklarını paylaşan birileri var ne güzel bizede fikir oluyo. daha başlamadım ben almaya.her aldığımızı paylaşsak ne güzel olur.
Tşk ederim canım..
Ben de bunu beğendim alayım dedim, yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum..
Evet fikir oluyor insan daha da hevesleniyor :) daha güzelleri sizin olsun

sbah aç karna ve wc sonrası değeri baz al ve her hafta bu şekilde ölçül, o zaman kaç kilo aldığını takip etmek kolay olur.. yoksa gün içinde ödem yediklerimiz vs kilomuz değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…