Banada gecen hafta erkege benzettim dedi ama emin degilim.dedi doktorum. Bende merak ediyorum dedigi nekadar dogru acaba:)
Canım sen hangi doktora gidiyordun? Bende konyadayım daBen özelde 15 tl verdim...
iyide cnm medikalpark yokmu istanbulda yada o tarz özel hastane mutlaka vardır 400 tl çok fazla bende özelde yaptırdım 45 tl ye acıbadem gibi hastaneyse bilemicem mesela izmirde kent hastanesi var dehşet pahalı bence boşuna verme 400 tl.Yapmıyorlarmış. Ki. Kafayı yedirecekler eğitim araştırmalar yapar diyor oraları armıyorum yapılmıyor diyor
canımhemen hemen aynıyız banada geçen hafta.pipisini gördüm erkek dedi ama bende emin olamıyorum o yüzden çorap bile alamadım.diğer randevuyada üç hafta var.zaman geçmiyoBanada gecen hafta erkege benzettim dedi ama emin degilim.dedi doktorum. Bende merak ediyorum dedigi nekadar dogru acaba:)
ankara canimHangi il desin canm
Evet tam 14haftaliktim devlet hastanesi.deki dr. Dedi hemde. 13 haftalikkende ozelde kontrolum vardi oradaki dr bisi demedi belli degil dedi. Tamamen dr tecrubesine kalmis canim benim bi arkadasima 12haftalikken dedi. Ve hic degismedi..umarim sizinde dr tahminde bulunur :)Gecen hafta yani 14 te mi tahminde bulundu doktorunuz ? Ben 12 deyim çok merak ediyorum da
Canım o 1.5 üstü tehlike değil 2,5 üstüne tehlike diyorlar. Seninki de normal. Inş bi sorun yoktur merak etme, dua et inş.Burda herkes 1,5 ve üstü yazıyo genelde ense için. Kadına sordum hayır 1,5 üstü tehlike var demek dedi anlamadım ki kime neye inanıyım. Hayırlısı bakalım rabbim korur inşallah hepimizin bebeğini
ablamın 3 çocuğu var ve hiç birine 3 lü yada 4 lü tarama testi yaptırmadı etrafımda ki ve internette ki araştırmalarımda aslında 4 lü teste gerek olmadığı söyleniyor. Ama bir türlü karar veremedimcinsiyetini söyleyebilirdi bence . valla güzel soru bazıları nasılsa aldırmayacağım diyor ya da yanlış çıkabiliyor diyor sonuçlar ben de kararsızım ama dr isterse mecbur yaptırcam .emin de değilim aslında bakalım o günler gelsin de
Em
eminim canımmisre kahretsin ki İstanbul böyle bir sehir çıkar çıkar çıkar beş kuruş için neler yapıyor lar 400 tl nedir ya
Evet tam 14haftaliktim devlet hastanesi.deki dr. Dedi hemde. 13 haftalikkende ozelde kontrolum vardi oradaki dr bisi demedi belli degil dedi. Tamamen dr tecrubesine kalmis canim benim bi arkadasima 12haftalikken dedi. Ve hic degismedi..umarim sizinde dr tahminde bulunur :)
Çok güzelmişBugün sipariş verdiğim bebek çantası geldi siz de bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 1447848
Günaydın kızlar hazır kilo muhabbeti varken ben hala hiç kilo almadım hafif göbeğim çıktı zaten vardı daha da belirdi onun dışında hiç kilo yok. Mide bulantım fln da olmadı ama acayip bir iştahsızlık var. Siz düzenli beslenebiliyor musunuz? bana sanki hiç düzenli beslenmiyorum gibi geliyor. sizlerin öğünleri nasıl
çok güzelmiş canım.aldıklarını paylaşan birileri var ne güzel bizede fikir oluyo. daha başlamadım ben almaya.her aldığımızı paylaşsak ne güzel olur.Bugün sipariş verdiğim bebek çantası geldi siz de bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 1447848
Tşkler Canım, ben Fransa'da yaşıyorum..Çok güzelmişnerden ve ne Kadar'a aldın canım?
Kızlar ikili tarama testi kan degerlerim çıkmış ama doktora ulaşamadım. Şu şekilde.
Papp-a 1.52
Serbest b hcg 12.1
Ense kalınlığı 1.7
CRL 5.55 cm
Bilgisi olan var mı
Benimde ozeldeki dr randuvum 31marta. Ama ben tahlil sonuclarimi bu cuma devletteki dr.gostercem. acaba diyorum sadece sonuclarimi degerlendirse cunku gecen hafta usgde baktik ondan oncekindede bu cumada bakarsak 3.ulturasyon oluyo zararli olacagini dusunuyorumcanımhemen hemen aynıyız banada geçen hafta.pipisini gördüm erkek dedi ama bende emin olamıyorum o yüzden çorap bile alamadım.diğer randevuyada üç hafta var.zaman geçmiyo
Banada gecen hafta erkege benzettim dedi ama emin degilim.dedi doktorum. Bende merak ediyorum dedigi nekadar dogru acaba:)
Tşk ederim canım..çok güzelmiş canım.aldıklarını paylaşan birileri var ne güzel bizede fikir oluyo. daha başlamadım ben almaya.her aldığımızı paylaşsak ne güzel olur.
sbah aç karna ve wc sonrası değeri baz al ve her hafta bu şekilde ölçül, o zaman kaç kilo aldığını takip etmek kolay olur.. yoksa gün içinde ödem yediklerimiz vs kilomuz değişiyorBenim kilom sürekli değişiyor! Akşam 57.4 gibi oluyor 58'e kadar çıktım ama sabahları tekrar 56.7 ye düşüyor. Kilo alıyorum pek anlamadım ama biraz göbeğim çıktığı için pantalonlarımı ve eteklerimi giyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?