Evet bende baktım canım çok güzel şeyler var ama netteki yorumlara baktım bebekler için çok olumlu bakmıyolar. .. ama ben çok sevdim bilemiyorum bana da haber ver bişey duyarsın alırsan. ..Kızlar Merhaba, öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, size birşey danışacağım, aliexpress.com dan alışveriş yapanınız var mı? bir ara haberlerde çıkan çinden gelen kanserojenli maddelerden sonra alıp almamakta çok ikilemde kaldım, kendim için olsa neyse diyeceğim ama bebeğim için şu karakter tulumlardan almak istiyorum
benimde çok hoşuma gidiyor ordaki kıyafetler ama kanserojen limitinin çok çok üstünde olduğunu bi çok yerde okudum.kendimize belki de bebişlere almaya kıyamayız heralde.Evet bende baktım canım çok güzel şeyler var ama netteki yorumlara baktım bebekler için çok olumlu bakmıyolar. .. ama ben çok sevdim bilemiyorum bana da haber ver bişey duyarsın alırsan. ..
Hayırlı haberlerle gel canimKızlar 3te doktor randevum var. Çok heyecanlıyım sanki ilk kez yaşıyorum bu duyguları
Galiba evet çok güzel hamile pantolonlari da var Belki bi parça alıp bakarım bi olmazsa giydirme kiyamammmmbenimde çok hoşuma gidiyor ordaki kıyafetler ama kanserojen limitinin çok çok üstünde olduğunu bi çok yerde okudum.kendimize belki de bebişlere almaya kıyamayız heralde.
Teşekkür ederim canım benim.Hayırlı haberlerle gel canim
Canım benim sen hamilelik haftasını son adetinin ilk gününe göre hesaplamalısın ultrasonda hafta ile uyumu nedir biliyormusun; senin bebeğinin haftasına göre gelişimidir yani sen hangi haftadaysan bebiş ultrasonda hangi haftada gözüküyorsa birbiriyle karşılaştır buda bebişin düzenli gelişip gelişmediğini gösterir. Benim 2. Gebeliğim bu bir kızım var hep ultrasonda haftasına göre büyüktü maaşallahhh 3580kg 52cm doğmuştu. Bu konularda tecrübelerin ilk gebelerde göre
canım endişe etme benimde 1.1 di ense kalınlığı ve çok normal dedi.sanırım onda alt sınır tehlikesi yok.
inşallah güzel haberlerle dönersin.çıkınca yaz bizede mutlaka.Büyük hevesle gitmiştim belki cinsiyet bile söyle diye. Düşük falan deyince çok korktum öğle sonu başka bi doktora görünücem, bi daha da yok midem bulanıyo yok midem de yangın var diye şikayet edersem ne olayımçok zoruma gitti. Umarım bırakmAz bebeğim beni
Ne güzel yaa ben hiç bişey hissetmiyorum daha.. Elimi karnıma koyuyorum kıpırdanma var mı diye ama hiç bişey yokKızlar 2. Gebelikte çok daha erken hissediyorsunuz bebişin hareketlerini ben 10. Haftadan beri çok hissediyorum hele bu sabah resmen zıplıyor içimde yaramaz.kızımdada 13. Haftada hissetmiştim hareketlerini. Bakalım bebişim nasıl kızlar Size tavsiyem bol bol CEVİZ yiyin çünkü bebişin direk beyin gelişimini destekliyor
inşallah güzel haberlerle dönersin.çıkınca yaz bizede mutlaka.
farkli bir dr gitmen cok dogru olur en azibdan icin rahatlar canimBüyük hevesle gitmiştim belki cinsiyet bile söyle diye. Düşük falan deyince çok korktum öğle sonu başka bi doktora görünücem, bi daha da yok midem bulanıyo yok midem de yangın var diye şikayet edersem ne olayımçok zoruma gitti. Umarım bırakmAz bebeğim beni
canim ense olcumu bebegin haftasina gore degisir yani 11 haftalik farkli 12haftalik farkli olur oyuzden bu konuda dr yorumu dogru okur caninBurda herkes 1,5 ve üstü yazıyo genelde ense için. Kadına sordum hayır 1,5 üstü tehlike var demek dedi anlamadım ki kime neye inanıyım. Hayırlısı bakalım rabbim korur inşallah hepimizin bebeğini
tamam canımEvet bende baktım canım çok güzel şeyler var ama netteki yorumlara baktım bebekler için çok olumlu bakmıyolar. .. ama ben çok sevdim bilemiyorum bana da haber ver bişey duyarsın alırsan. ..
Canım hangi il de. Nerde yaptırdın testiniSelam bayanlar.ben de yeni üye ve heyecanlı bir anne adayıyım yarın Dr randevu var ikili test için.12 hafta iki günlük bebeğim. Inşallah hepimiz için olumlu,güzel sonuçlar çıkar testlerden.ben bir de cinsiyeti çok merak ediyorum kızım mi diyeyim oğlum mu bilemiyorum.sizce yarın belli olur mu
Yarın yaptiricam henuz yaptirmadim. diyarbakirdayım Genesis hastanesinde özel yani.Canım hangi il de. Nerde yaptırdın testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?