• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Peki saol canm bende özel deyım de 400 tl biraz fazla. Vermek istemedim okadar ıkılı test için

Ya kızlar lütfen. Istanbulda olanlar bi yardımcı olsun ıkılı testin zamanı geçiyor. Ve ben daha yaptıramadım nerde ne kadara yaptırdınz. Devlette olur yardımcı plun
canim ben ist degilim ama sana yakin bir dev hastanesine gidip yaptirabilirsin

Selam bayanlar.ben de yeni üye ve heyecanlı bir anne adayıyım yarın Dr randevu var ikili test için.12 hafta iki günlük bebeğim. Inşallah hepimiz için olumlu,güzel sonuçlar çıkar testlerden.ben bir de cinsiyeti çok merak ediyorum kızım mi diyeyim oğlum mu bilemiyorum.sizce yarın belli olur mu

Kızlar mrb. Yeni bi doktora gittik bugün. Bakar bakmaz kanaman var mı dedi yok niye sordunuz dedim. Kese aşağıya inmiş :KK43: bu kadar aşağıda olmaması lazımdı düşük tehlikesi var dedi ve progestan yazdı. Bol bol dinlen dedi ama ben zaten hiç yormuyorum ki kendimi, moralim çok bozuldu :KK61: ikili test istemiyorum deyince enseye baktı ve 0,9 yani normal dedi. Ama burda herkesinki 1,5 falan oluyo en az?? Aklım karmakarışık
Canım benim ikili tarama da 12+1 iken ense 0.9 çıktı doktor çok çok iyi dedi endişe etme boş yere moralini de bozma bebeğin etkilenmesin

Selam bayanlar.ben de yeni üye ve heyecanlı bir anne adayıyım yarın Dr randevu var ikili test için.12 hafta iki günlük bebeğim. Inşallah hepimiz için olumlu,güzel sonuçlar çıkar testlerden.ben bir de cinsiyeti çok merak ediyorum kızım mi diyeyim oğlum mu bilemiyorum.sizce yarın belli olur mu
canim dr tecrubesine bagli ama kesin olarak 16. hafta diyr dr lar

Yapmıyorlarmış. Ki. Kafayı yedirecekler eğitim araştırmalar yapar diyor oraları armıyorum yapılmıyor diyor
canim sadece k.dogum hastanesi olarak hicmi hast yok ben ank burada kucuk tip merkezleri bile yapiyor ben k.dogum arastirmada yaptirdim takibimide orda yaptiriyrum ama dogumu nerde yapicagima karar vermedim

Em

eminim canımmisre kahretsin ki İstanbul böyle bir sehir çıkar çıkar çıkar beş kuruş için neler yapıyor lar 400 tl nedir ya
burdaki unv hastanesini aramistim ben yaptirma zamanina azkalinca arastirdim 53 tl demislerdi 400 cok pahali bence ayrintili uktradon falan olmadin ayni zanandada

Em

eminim canımmisre kahretsin ki İstanbul böyle bir sehir çıkar çıkar çıkar beş kuruş için neler yapıyor lar 400 tl nedir ya

Yazık ya 400 tl sanki ne yapıyorlar mecburiyet işte yaptırmadan da insanın aklı takılır allah maddi manevi kolaylik versin herkese ya zor işlermiş. ..

Bugün sipariş verdiğim bebek çantası geldi siz de bakın bakalım :)
street_style1_955_689.webp

Yazık ya 400 tl sanki ne yapıyorlar mecburiyet işte yaptırmadan da insanın aklı takılır allah maddi manevi kolaylik versin herkese ya zor işlermiş. ..
Aynen öyle yazık ya para için yapmadıkları kalmadı o parayı ben verirrm. Zor degıl ama Allah durumu olmayanlara yardım. Etsın

Kızlar mrb. Yeni bi doktora gittik bugün. Bakar bakmaz kanaman var mı dedi yok niye sordunuz dedim. Kese aşağıya inmiş :KK43: bu kadar aşağıda olmaması lazımdı düşük tehlikesi var dedi ve progestan yazdı. Bol bol dinlen dedi ama ben zaten hiç yormuyorum ki kendimi, moralim çok bozuldu :KK61: ikili test istemiyorum deyince enseye baktı ve 0,9 yani normal dedi. Ama burda herkesinki 1,5 falan oluyo en az?? Aklım karmakarışık
canım üzme kendini dikkat et bol bol dinlen eğer için rahat etmiyorsa başka doktora da git.

benim ilk zamanlar oğlum diye çıkıyodu hep ağzımdan iki hafta önce doktor erkek dedi ama erken olduğundan tam emin olamadım :)
Banada gecen hafta erkege benzettim dedi ama emin degilim.dedi doktorum. Bende merak ediyorum dedigi nekadar dogru acaba:)

Back