- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Canım anlatmak istediğim zateb o değiL. Erkek fikrine alıştık hayal kırıklığı olur gibisinden diyorum. Yoksa ilk çocuğum zaten kız olsun erkek olsun be fark eder. Sağlıklı olması tek temennimiz. İnsan merak etmeden duramıyor gel gör ki. Her hamile kadının içinde vardır buna benzer düşünceler.. Amacım erkek olsun inşallah erkek olur felan değil ki zaten. Benim ne oğlum var ne kızım hepsi de benim bebeğim olucak :)
Eki Görüntüle 1444961 Eki Görüntüle 1444963 Eki Görüntüle 1444964 Eki Görüntüle 1444965 Eki Görüntüle 1444966 Eki Görüntüle 1444967 Kizima bugun aldigim kiyafetleri :) yeni sezon urunleri gelene kadar almicam artik tabi elim durursa :)
İlk defa duyuyorum canım.yurtdışındayım ve burda doktorlarKızlar merhaba uzun zamandır yazamiyordum, benim doktorum vicdanlı çıktı 12. Haftada erkek olacak dedi sevindik baya bu haberle hoş kız olsa da en az bu kadar sevinirdik ama değişik bi duygu :)) birde bana sağlık ocağı decavit verdi fakat doktorum dünya sağlık örgütü folik asit hariç hicbir vitamini onermiyor dedi. Mide bulantini da iki kat artırır dedi. Hic vitamin desteğim yok yani şuan fakat dilimin ucunda o beyaz aflardan çıktı, tırnaklarim da da beyaz beyaz noktalar olustu. Napsam bilemedim.
Hepsi cok guzel bende ilkini cok begendim. Cok kaliteli duruyorlar. Rabbim saglikli bi sekilde giyebilmesini nasip etsin :)Eki Görüntüle 1444961 Eki Görüntüle 1444963 Eki Görüntüle 1444964 Eki Görüntüle 1444965 Eki Görüntüle 1444966 Eki Görüntüle 1444967 Kizima bugun aldigim kiyafetleri :) yeni sezon urunleri gelene kadar almicam artik tabi elim durursa :)
Benim doktorumda bana balik hapi yazdi. Cok asiri kusma yasayip bisey yemedigimi duyunca verme geregi duydu sanirim..İlk defa duyuyorum canım.yurtdışındayım ve burda doktorlar
3. aydan itibaren demir,vitamin ve balık yağı veriyor.bazen yediklerimiz ihtiyacı karşılayamıyor ve bebek annenin vücudundan alıyor o zaman ve anne kaybediyor...
Maşallah canım bebeğine; tabi yapılı olabilir, zaten ölçümlerde de drun söylüyordur 1 hafta ya da 5 gün ileride ya da tam diye; sağlıklı olsunlar aslında en önemlisi o tabi ayrıca kız olup ta yapılı olan bebekler de vardır; Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla ve hayırla kavuştursun inş; hem Gözünü korkutma sen kilosu 3 ün üstünde olursa doğumdan sonra da çabuk toparlar Bebeğin zaten doğunca biraz kilo veriyorlar sen içini rahat tut canım Rabbim bize Zayıf ta verse tombiş te verse sağlıklı olsun önemlisi o; sevgilerCanım benim eşimde iri kıyım :) bizim Bebeğin boyu bana uzun geliyor. 11+1 de 5 cm maşAllah :) seninki nasıl? Sence benimki de iri bebek mi? Eşim 5 kilo doğmuş inan gözüm korkuyor :)
Maşallah canım bebeğine; tabi yapılı olabilir, zaten ölçümlerde de drun söylüyordur 1 hafta ya da 5 gün ileride ya da tam diye; sağlıklı olsunlar aslında en önemlisi o tabi ayrıca kız olup ta yapılı olan bebekler de vardır; Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla ve hayırla kavuştursun inş; hem Gözünü korkutma sen kilosu 3 ün üstünde olursa doğumdan sonra da çabuk toparlar Bebeğin zaten doğunca biraz kilo veriyorlar sen içini rahat tut canım Rabbim bize Zayıf ta verse tombiş te verse sağlıklı olsun önemlisi o; sevgiler
Eki Görüntüle 1444961 Eki Görüntüle 1444963 Eki Görüntüle 1444964 Eki Görüntüle 1444965 Eki Görüntüle 1444966 Eki Görüntüle 1444967 Kizima bugun aldigim kiyafetleri :) yeni sezon urunleri gelene kadar almicam artik tabi elim durursa :)
Ben Devlet hastanesine yaptirdim ikili taramayi doktorum baya ilgilendi karindan uzun uzun bakti tam olcmek icin vajinal ultrasonla bakti en sonunda iyiki oyle olmus hersey cok netti benimde hafif agrim olmustu karindan bastirarak baktiginda yat dinlen ayaklarii hafif yukari kaldir iyi gelebilirSlm kızlar bende dün 2 li tarama yaptırdım 40 dk sürdü özel olduğu için çok ilgilendi.1.5 çıktı ense kalınlığı ama o kadar bastirdiki ölçüm yaparken suan karnima elimi vuramiyorum ne kullansamda ağrısi geçse ??
Yaaa aynen. Inşallah iyicene gösterirler bebişler :)Yani evet canım o konuda haklısın. Insan aylarca kızım oğlum diye sevip sonra öyle olmadığını öğrenince kötü olur herhalde. Sonuçta insan ona görede bir şeyler alıyor. Ilk haftalar neysede ilerleyen haftalarda değişince fena ...
Prenatal , bd collection, noppies baby yaziyor etiketlerde.bunlar hangi marka çok güzellermiş.
Bu markalar Turkiye de var mi?Prenatal , bd collection, noppies baby yaziyor etiketlerde.
Cnm ben hep yazıyorum 16 dan önce pek kaale almayın, kesin 4-5 aylık olunca biliyorlar. Hayırlısı olur inşallah, ben de 14 haftalık oluyorum gitsem söyler başka Dr ama benimki 16 dan önce kesinlikle söylemiyor yanılma da olmuyor en güzeliKizlar slm ben size bisey sorcm.ben 12+5 ken dr a gittgmde cinsiyetine erkeğe bnziyo dedi.sonra 14+2 de gittgmde yüzde 90 erkk dedi.14+3 ken kanamm vardi başka dr a gittim mecburen.ilk defa gordgmbi dr du .o da yüzde 90 kiz dedi. Bnde sasirdm kaldm hangisi doğru. Boyle bi durum yasayan var mi
. Haklisn cnm da bazen olacagi varsa oluyo.belki de sik-sik ve farklı dr lar iyi fikir değil.gerçi son gittgm dr emin değildi tahmin sirdgmda önce belli değil .goremyrm dedi.bn israr edince senin dr ne tahminde bulundu dedi.bnde bilerek kiz demişti dedimCnm ben hep yazıyorum 16 dan önce pek kaale almayın, kesin 4-5 aylık olunca biliyorlar. Hayırlısı olur inşallah, ben de 14 haftalık oluyorum gitsem söyler başka Dr ama benimki 16 dan önce kesinlikle söylemiyor yanılma da olmuyor en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?