2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Yani evet canım o konuda haklısın. Insan aylarca kızım oğlum diye sevip sonra öyle olmadığını öğrenince kötü olur herhalde. Sonuçta insan ona görede bir şeyler alıyor. Ilk haftalar neysede ilerleyen haftalarda değişince fena ...

Kızlar benım bırkac gundur sabah kalkmamla bırlıkte mıgdem agrıyor bütün gün normal mı sızce bulantı falan degıl bu korkulcak bı durum varmıdır carsamba randevum var ama ben bebek buyudugu için oldugunu düşünüyorum sizce neden olabılır

İlk defa duyuyorum canım.yurtdışındayım ve burda doktorlar
3. aydan itibaren demir,vitamin ve balık yağı veriyor.bazen yediklerimiz ihtiyacı karşılayamıyor ve bebek annenin vücudundan alıyor o zaman ve anne kaybediyor...

Kızlar bugün 14+1iz inş. Çarşamba günü doktor ikili sonuçları için aramıştı, normal bi sorun yok diye. Yine de gittik kağıdı aldık. Şukur her şey yolunda. Henüz cinsiyet öğrenmedik. İnş 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman öğreniriz. T-hcg 97 çıkmış. Sizce cinsiyeti ne olabilir? Eşimin içinden epeydir kız geçiyor. İlk gebeliğim, tabiki cinsiyet fark etmez; once sağlık; ama insan merak etmeden de duramıyor.

Hepsi cok guzel bende ilkini cok begendim. Cok kaliteli duruyorlar. Rabbim saglikli bi sekilde giyebilmesini nasip etsin :)

Benim doktorumda bana balik hapi yazdi. Cok asiri kusma yasayip bisey yemedigimi duyunca verme geregi duydu sanirim..

Canım benim eşimde iri kıyım :) bizim Bebeğin boyu bana uzun geliyor. 11+1 de 5 cm maşAllah :) seninki nasıl? Sence benimki de iri bebek mi? Eşim 5 kilo doğmuş inan gözüm korkuyor :)
Maşallah canım bebeğine; tabi yapılı olabilir, zaten ölçümlerde de drun söylüyordur 1 hafta ya da 5 gün ileride ya da tam diye; sağlıklı olsunlar aslında en önemlisi o tabi ayrıca kız olup ta yapılı olan bebekler de vardır; Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla ve hayırla kavuştursun inş; hem Gözünü korkutma sen kilosu 3 ün üstünde olursa doğumdan sonra da çabuk toparlar Bebeğin zaten doğunca biraz kilo veriyorlar sen içini rahat tut canım Rabbim bize Zayıf ta verse tombiş te verse sağlıklı olsun önemlisi o; sevgiler

Canım zaten kemik yapısından cinsiyeti anlamak bencede kolay değil. Çünkü mesela benim tarafım genelde uzun boylu eşimi zaten yazdım :) kilosu normal doğsun inşAllah ya boyu fark etmiyor da :) kayınvalidemden ne zaman eşimin doğum öyküsünü dinlesem diyorum inşAllah bizimki normal kiloda doğar :) bende uzun doğmuşum ama en azından kilom normalmiş :) ama dediğin gibi en ama en önemlisi sağlıklı olmaları.

Ben Devlet hastanesine yaptirdim ikili taramayi doktorum baya ilgilendi karindan uzun uzun bakti tam olcmek icin vajinal ultrasonla bakti en sonunda iyiki oyle olmus hersey cok netti benimde hafif agrim olmustu karindan bastirarak baktiginda yat dinlen ayaklarii hafif yukari kaldir iyi gelebilir

Yaaa aynen. Inşallah iyicene gösterirler bebişler :)

Kizlar slm ben size bisey sorcm.ben 12+5 ken dr a gittgmde cinsiyetine erkeğe bnziyo dedi.sonra 14+2 de gittgmde yüzde 90 erkk dedi.14+3 ken kanamm vardi başka dr a gittim mecburen.ilk defa gordgmbi dr du .o da yüzde 90 kiz dedi. Bnde sasirdm kaldm hangisi doğru. Boyle bi durum yasayan var mi

i
[QUOTİ="cryofangel, post: 39804625, member: 294805"]çok geçmiş olsun.. bi an evvel iileşmeni dilerim cnm pzrtesi doktor sonrası ii hbrlerini bekliyorum.. bnm de cuma randevum, bakalım cinsiyetleri öğrenebilicez mi? [/QUOTE]
ndaha iyiyim çok şükür...inşallah canim hayırlı ve güzel haberler alırız ins

Cnm ben hep yazıyorum 16 dan önce pek kaale almayın, kesin 4-5 aylık olunca biliyorlar. Hayırlısı olur inşallah, ben de 14 haftalık oluyorum gitsem söyler başka Dr ama benimki 16 dan önce kesinlikle söylemiyor yanılma da olmuyor en güzeli

Bi tanıdığımıza da 9 ay erkek dediler, bi doğurmuş kız, şoka girdi hele o Fenerbahçe formalı hastane çıkışlarını hiç unutmuyorum:)) 4 kilo iri bi kızdı kemik yapısından erkek demişler, kordonu da pipi etmişler::))))

. Haklisn cnm da bazen olacagi varsa oluyo.belki de sik-sik ve farklı dr lar iyi fikir değil.gerçi son gittgm dr emin değildi tahmin sirdgmda önce belli değil .goremyrm dedi.bn israr edince senin dr ne tahminde bulundu dedi.bnde bilerek kiz demişti dedim)) o da evet bnce de kiz dedi.neyse baklm nolcekk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…