- 5 Aralık 2012
- 112
- 72
- 53
Bi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat mı edeyim
Amin. Inanmiyorum böyle şeylere ama çok kesme diye baskı yaptılar annemde kes diyo çok arada kaldım. Eskiler neden böyle bişey çıkarmış anlamıyorumBence böyle şeylere takılmayın. Saç kestirmeyle bebeğin ömrünün ne alakası var. Ömrü veren Allah anne saçını kestirince ömrünü mü kısaltacak. Rabbim bebeklerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin. onları bize bağışlasın. Ben dün saçlarımı kestirdim. çok da rahatladım. size de öneririm.
kestir ve rahatla önümüz yaz dahada zor olacak benim belimde permalıydı ben kestirdim rahatladım batıl inanç onlarBi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat mı edeyim
bendede cıktı ürolojiye gönderdi ilaç yazdı ama ilaçta hamilelere kullanımı uygun olmaz yazıyordu kullanmadım bol su ve portakal suyu iç dediler içtim ve gçtiMerhaba 14 haftalik hamileyim idrarimda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi bh durumu yasayan varmi ve ilac kullandinizmi
Bnde inanmazdim kuzimda cilek yedim ve bacaginda o cilek aynusi var :))Çilek ve nar yeme diyo kayınvalide bana, elimi bi yerime değince bebeğin de orasından leke çıkarmış
Böyle şeylere hiç inanmam ben ya
Bnde inanmazdim kuzimda cilek yedim ve bacaginda o cilek aynusi var :))
Cnm yeni dogum yapan bir ar arkafadim sotledi elevitte domuz katkisi varmis.istersen bi arastir oyle kullan.ben decavit kullaniyorum.
Daha baslarda yasadim ve iki farkli antibiyotik kullandim. Tedavi edilmemesi riskli guvenle kullanabilirsin dedi doktor. Su an daha iyiyimMerhaba 14 haftalik hamileyim idrarimda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi bh durumu yasayan varmi ve ilac kullandinizmi
Amin. Inanmiyorum böyle şeylere ama çok kesme diye baskı yaptılar annemde kes diyo çok arada kaldım. Eskiler neden böyle bişey çıkarmış anlamıyorum
Bana da doktorum folik asitle ilgili bişey soylemedi ben de devam ediyorum her ikisine de...Kızlar bana doktor decavit verdi fakat folik asit için bişey demedi bırakılıyormu bu ikili testten sonra
onu bende duydum hatta ciğeri falan da....ama nar için hamilelikte uzak durulması gerektiğini duymuştum şu klasik doktor programlarında bide ada çayını...ada çayı alakasz oldu ama aklımda kaldı hormonları etkiliormuş...Çilek ve nar yeme diyo kayınvalide bana, elimi bi yerime değince bebeğin de orasından leke çıkarmış
Böyle şeylere hiç inanmam ben ya
Canim yaaa allah korusun deme oyle o nasl demis oyle yaDr, dan geldim. Sonuçlar kötü. Kistik higroma . Pzt radyoloji bakacak. Dr. Bu sekilde fazla yasamaz dedi .allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin.....
Benim de midem bulaniyor ne kadar oldu iceliiibendde kullanıyorum o kan ilacından . içerken midem bulanıyor
Ayyyyy gercekten miiiiii :) inşallah yanılmaz doktor ya ben erkek fikrine çok alıştım :) kızda tabiki istiyorum ama alıştım buna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?