• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bi tanıdığımıza da 9 ay erkek dediler, bi doğurmuş kız, şoka girdi hele o Fenerbahçe formalı hastane çıkışlarını hiç unutmuyorum:)) 4 kilo iri bi kızdı kemik yapısından erkek demişler, kordonu da pipi etmişler::))))
Yok cnm bu kadar yanilmaya yüreğim dayanmaz..evlerde n ırak;))

Ben Devlet hastanesine yaptirdim ikili taramayi doktorum baya ilgilendi karindan uzun uzun bakti tam olcmek icin vajinal ultrasonla bakti en sonunda iyiki oyle olmus hersey cok netti benimde hafif agrim olmustu karindan bastirarak baktiginda yat dinlen ayaklarii hafif yukari kaldir iyi gelebilir :KK66:
Bebeğin bacağını açması için özellikle bastırdı ve hala geçmedi karnimin ağrısı

Kizlar slm ben size bisey sorcm.ben 12+5 ken dr a gittgmde cinsiyetine erkeğe bnziyo dedi.sonra 14+2 de gittgmde yüzde 90 erkk dedi.14+3 ken kanamm vardi başka dr a gittim mecburen.ilk defa gordgmbi dr du .o da yüzde 90 kiz dedi. Bnde sasirdm kaldm hangisi doğru. Boyle bi durum yasayan var mi
Aa cok enteresan boyle yazılar okudukca insan merakta kalıyor banada erkege benziyor dendi, bıdahaki gittiğimde ne der bilmiyorum ama kafanın karışmaması mümkün değil. Allah saglıklısını versın bi doktor pipiyi görüyorda bırı görmüyormu anlamıyorum bu doktorları :)

Aa cok enteresan boyle yazılar okudukca insan merakta kalıyor banada erkege benziyor dendi, bıdahaki gittiğimde ne der bilmiyorum ama kafanın karışmaması mümkün değil. Allah saglıklısını versın bi doktor pipiyi görüyorda bırı görmüyormu anlamıyorum bu doktorları :)
evt cnm hem de birgün arayla;(( bide kizlar bnm ilgimi su çekti.devamlı gittgn dr değilse dr çok ilgilnmk istemiyor.ben kanamadan dolayi arada başka drlara gidym m adamlar sanki bedava bakiyo gibi hic ilgilnmiyo .sinir oluyommm

Daha bugun bi arkadasin hikayesini dinledim. Kadin yeni dogum yapti, ikizlerine hamileyken doktor iki cocugun kafasinda da odem gormus, ikisinde de asiri zeka geriligi olur demis. Kadin hamileligini aglaya aglaya gecirmis. Veee iki tane dunya tatlisi, saglikli cocuk dunyaya getirmis. Hic canini sikma ve tevekkul et. Hatta bence tedavisi olamayacak seylerin de testlerini yaptirarak canini sikma bosa. %100 sonuc vermiyor, hele de kurtaj gibi bi dusuncen yoksa...
Evet bende bu yuzden daha hıcbır teste gırmeyecegım ıkılı yaptırmadm bu ense kalınlıgı ısı karambole geldı bıraz... rabbım dualarımı kabul eder ınsallah

kızlar bugün sabaha karşı uyurken karnımın pıt pıt pıt attığını hisettim. uykumdan uyandırdı beni. sanki kalbim orada atıyordu. bebeğin hareketleri olabilir mi. hiç hisseden var mı ? daha erken mi ki? kafamda deli sorular.
Bende hissediyorum her zaman değil pıt pıt atıyor :) direk hareketini hissetmek için erken ama hareketinin yaptığı dalgalanmadan kaynaklanyrms yinede bebeklerimiz yapıyor onlarıda :)

Kizlar slm ben size bisey sorcm.ben 12+5 ken dr a gittgmde cinsiyetine erkeğe bnziyo dedi.sonra 14+2 de gittgmde yüzde 90 erkk dedi.14+3 ken kanamm vardi başka dr a gittim mecburen.ilk defa gordgmbi dr du .o da yüzde 90 kiz dedi. Bnde sasirdm kaldm hangisi doğru. Boyle bi durum yasayan var mi
canim ben dev hastanesine gidiyorum dr cinsiyet soylemem yadak dedi sen 16 haftalik iken ozele gidebilirsin dedi yani 16 haftayi beklemek gerek canim

kızlar merhab :( vajinal kasıntısı olan var mı aranızda :( ben 3gündür çok kötüyüm :( btkisel yollarla ne gecirir acaba ?

Kızlar bugün 14+1iz inş. Çarşamba günü doktor ikili sonuçları için aramıştı, normal bi sorun yok diye. Yine de gittik kağıdı aldık. Şukur her şey yolunda. Henüz cinsiyet öğrenmedik. İnş 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman öğreniriz. T-hcg 97 çıkmış. Sizce cinsiyeti ne olabilir? Eşimin içinden epeydir kız geçiyor. İlk gebeliğim, tabiki cinsiyet fark etmez; once sağlık; ama insan merak etmeden de duramıyor.
canim fd hcg yuksek cikinca kiz diyorlar ama yinede inanmamak gerek bazen tutyr bazan tutmuyr

katılıyorum ben de bunu anlatmaya çalıştım ama buraada ama insanları etkilemekle kötü yönlendirmekle suçlandım
Bazi insanlar bilmeyi tercih ediyor, ancak bi ise yaramiyor hamileligi zehir etmekten baska, annenin stresi bebegi daha da geriyor. Tedavisi olan bi rahatsizlik degil kromozomal rahatsizlik maalesef. Ben sadece kafadan ve bacaklardan olustugunu dahi ogrensem bu bebegi doguracaksam ne gerek var bilmeye diye dusunuyorum. Ancak kurtaj tercih eden arkadaslar da olabilir, bu da onlarin kendi tercihidir, saygi duyarim. Kesin sonuc da vermiyor testler :/ Allah hepimize sabir versin, zor bu donemler....

Hurafe ca
Bi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat

Nasil rahat ediyorsan oyle yap canim, bebegin omrunu Allah belirler, sacimizi kestirmek degil. Sen de bunu biliyorsun tabii ki... Icini ferah tut. Vesveselenme.

kızlar merhab :KK43: vajinal kasıntısı olan var mı aranızda :KK43: ben 3gündür çok kötüyüm :KK43: btkisel yollarla ne gecirir acaba ?[/QUOTE

günaydın,
ben sirke diye duydum.bence ılık suya biraz sirke ekleyip öyle yıkayabilirsin.zararı yok cnm.geçmiş olsun

Back