2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yok cnm bu kadar yanilmaya yüreğim dayanmaz..evlerde n ırak)

Bebeğin bacağını açması için özellikle bastırdı ve hala geçmedi karnimin ağrısı

Aa cok enteresan boyle yazılar okudukca insan merakta kalıyor banada erkege benziyor dendi, bıdahaki gittiğimde ne der bilmiyorum ama kafanın karışmaması mümkün değil. Allah saglıklısını versın bi doktor pipiyi görüyorda bırı görmüyormu anlamıyorum bu doktorları :)

evt cnm hem de birgün arayla;(( bide kizlar bnm ilgimi su çekti.devamlı gittgn dr değilse dr çok ilgilnmk istemiyor.ben kanamadan dolayi arada başka drlara gidym m adamlar sanki bedava bakiyo gibi hic ilgilnmiyo .sinir oluyommm

Evet bende bu yuzden daha hıcbır teste gırmeyecegım ıkılı yaptırmadm bu ense kalınlıgı ısı karambole geldı bıraz... rabbım dualarımı kabul eder ınsallah

Bende hissediyorum her zaman değil pıt pıt atıyor :) direk hareketini hissetmek için erken ama hareketinin yaptığı dalgalanmadan kaynaklanyrms yinede bebeklerimiz yapıyor onlarıda :)

canim ben dev hastanesine gidiyorum dr cinsiyet soylemem yadak dedi sen 16 haftalik iken ozele gidebilirsin dedi yani 16 haftayi beklemek gerek canim

kızlar merhab vajinal kasıntısı olan var mı aranızda ben 3gündür çok kötüyüm btkisel yollarla ne gecirir acaba ?

canim fd hcg yuksek cikinca kiz diyorlar ama yinede inanmamak gerek bazen tutyr bazan tutmuyr

katılıyorum ben de bunu anlatmaya çalıştım ama buraada ama insanları etkilemekle kötü yönlendirmekle suçlandım
Bazi insanlar bilmeyi tercih ediyor, ancak bi ise yaramiyor hamileligi zehir etmekten baska, annenin stresi bebegi daha da geriyor. Tedavisi olan bi rahatsizlik degil kromozomal rahatsizlik maalesef. Ben sadece kafadan ve bacaklardan olustugunu dahi ogrensem bu bebegi doguracaksam ne gerek var bilmeye diye dusunuyorum. Ancak kurtaj tercih eden arkadaslar da olabilir, bu da onlarin kendi tercihidir, saygi duyarim. Kesin sonuc da vermiyor testler :/ Allah hepimize sabir versin, zor bu donemler....

Hurafe ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…