Bizim tanidiginda oglu olucak denildi ve kiz oldu tabi. Kocasi 1 hafta eve gelmemisti kiz dogurdun diye kayananada 1 ay kusmustu :) kizi mavi takimla erkegi pembeyle cikariyim saglikli olsun benim olsun :) kiyafetin yenisi alinir ama bu model kocalara care yok malesef :)Bi tanıdığımıza da 9 ay erkek dediler, bi doğurmuş kız, şoka girdi hele o Fenerbahçe formalı hastane çıkışlarını hiç unutmuyorum:)) 4 kilo iri bi kızdı kemik yapısından erkek demişler, kordonu da pipi etmişler::))))
Benimde 25 dk bacaklarini acsin diye ugrasti bastirdi salladi ve butun gece karnim agridi. Cok korktum acaba plesentaua zararmi verdi diye. Ama oyle bir risk olmaz galiba doktoe sonucta biliyordur heraldeBebeğin bacağını açması için özellikle bastırdı ve hala geçmedi karnimin ağrısı
Butun akseuarlar dahil 1490euro tutuyor. Hollanda amsterdamda yasiyorum canim.tekrardan hayırlı olsun canım. ne kadara aldınız ve hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Acilen dr gidip antibiyotik alman lazim. Kendiliginden gecmiyor malesef.kızlar merhabvajinal kasıntısı olan var mı aranızda ben 3gündür çok kötüyüm btkisel yollarla ne gecirir acaba ?
Yok canim gercekligi bi sitede gordum 35 kiz 85 erkek cikmis ve benimde 30 yuzde yuz kiz yani.canim fd hcg yuksek cikinca kiz diyorlar ama yinede inanmamak gerek bazen tutyr bazan tutmuyr
Kötü davranışda bulunursa tepkisiz kal uzaklaş , ama mesela bazen ben şuna dikkat ettim çocuk haklıysa savunmak lazım önceden ben her huysuzluğunda hemen kızıma kızardım şimdi bakıyorum mesela biri zorla öpmeye çalışırsa kötü davranıyo ama çocuk kendince haklı dokunulmayı sevmiyo olabilir benim orda müdehale etmem lazım, ya da bi arkadaşı geliyo kavga çıkıyo hemen naza yükleniyorum sonra bi bakıyorum olayı karşı taraf başlatmış bu durumlarda çocuğun hakkını da aramak lazım kî doğruyu yanlışı gördüğümüzü anlasın.sen o komşunla çok mesafeli ol bence çocuğun bütün huyu değişir öyle birini yaklaştırma, zaten gerçek bi arkadaş ne sana ne çocuğuna öyle yargılama yapmaz
merhaba 12+4 haftalık hamileyim hocam folik asite devam etdedi başka ilaç vermedi. bu haftada farklı ilaçlar kullanan varmi
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
kızlar gıpta ediyorum şu tatil durumlarınıza. ben büyük ihtimal aylar süren bi tatil kullanamıycam. hatta ikinci haftadan itibaren işe dönüş yaparım. ancak gün içinde gidip gelebilirim bebeğimin yanına. gayet de büyük bir firmada çalışıyorum ama izin hakkımı pek kullanabileceğimi sanmıyorum
o nasıl laf öyle !! Bu çalışan işçi yada memur bütün kadınlara tanınan yasal bir hak. Sakınn ha sakın bebeğin ve senin muhteşem anlarınız olacak ilk aylar. Yasal hakkını sakın yedirme !!!!!!
ben haftada bir bikaç saaatliğine işe gelicem ama bizim durum farklı. sıkıntıya düşmelerini istemediğimdem. tamamen patronumun iyi niyetine inandığımdan kendm teklif ettim.
maddi duruma göre ücretsiz izin isterim. 1 yaşına getirene kadar.. ama durumlar ne göstercek hiç bilemiyorumkiii. yıllık izin +25 ise 15 yıllık çalışansınız en az öylemiii:)
memurlarda da bir önceki yıldan 20 gün öbür yıla aktarılabiliyor, benim şuanda 28 gün iznim var, 20sini 2016ya aktarıcam 8 ini bu yaz kullanıcam, 8 yıllık memurum ben de..
Herkese marhblr arkdslr
umarim hersey yolundadir ve mide bulantlrnz azalmaya baslamistr.
biz de sonunda bebegimiz ilk kez gordk dun. Gorunce gercktn hamileyim dyebldm.
ilk iki kizim sezeryan ama bnu norml dgum yapmk istyrm. Dr umz da neden olmasn dedi)
pilatese basladm.malum ucuncu gebelik.asiri kilo almaktn korkuyrm.
bebeklerine yeni kiyaftler alanlr gule gule kullanirlr ins. Bnde ilk bebegimde surekli her gordgmu aliyrdm. Cok heyecan verici bi dygu.
alisveris yaparkn bebgin dogacagi mevsimi de dusunup ona gire secm yapmanzi tavsye edrim. Bur de cok kiyaft almayin arkdslr. Bebeklerinz hem ilk uc ay cok hizli buyuyor, hm de okadr cok kiyaft vs getren oluyr kiii..giydirmeye sira gelmeyip kaldrgm bir suru kiyafet olmustu.
nacizane tavsyeler...herkes tabiki herseyi en iyisini biliyor.lakin bnm ucncu gebelgm tecrube kimi zaman yonlendirici olabiliyor...
herkese mutlu haftasonlari
Ne güzel herkes en az 4-5 aylık olana dek yavrusunun yanında olabilecek.öğretmen olduğum için doğum öncesi hakkım yaz tatiline denk geliyor, yani doğum yaklaşımcaya kadar çalışıp geri kalan iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum bile.daha 2 aylıkken bebeğimi bakıcıya teslim edip işbaşı yapıcam mecbur.şimdiden zoruma gidiyor bu durum
Öyle düşünme canım.bende öğretmenim biraz rapor alırız aralık ocak ayina da iki ay ücretsiz izin alsak zaten bebisler beş aylık oluyo.Ne güzel herkes en az 4-5 aylık olana dek yavrusunun yanında olabilecek.öğretmen olduğum için doğum öncesi hakkım yaz tatiline denk geliyor, yani doğum yaklaşımcaya kadar çalışıp geri kalan iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum bile.daha 2 aylıkken bebeğimi bakıcıya teslim edip işbaşı yapıcam mecbur.şimdiden zoruma gidiyor bu durum
Bi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat mı edeyim
Çok haklısın, ikisinin de ayrı dertleri var. Sınıf öğretmeni olunca ders ayarlama durumu olmuyor. Aslında zoruma giden tek şey daha minicik bebeği başkalarının insafına bırakmak.çalışan anne olmak demek sürekli vicdan azabı demek zaten.çalışsan bir türlü çalışmasan bir türlüöğretmenlerin bu aktaramama durumu hakkaten çok saçma, ama en azından derslerinizi ayarlayıp belli günlere toplayıp ya da sadece sabaha alıp günün kalanında bebeğinizin yanında olabilirsiniz, ve her sene 2-3 ay bebeğinizle bir arada olacaksınız bizim de öyle bir imkanımız yok malesef.. işe başlayınca yılda en fazla 20 gün..
Öyle düşünme canım.bende öğretmenim biraz rapor alırız aralık ocak ayina da iki ay ücretsiz izin alsak zaten bebisler beş aylık oluyo.
Cnm ben hep yazıyorum 16 dan önce pek kaale almayın, kesin 4-5 aylık olunca biliyorlar. Hayırlısı olur inşallah, ben de 14 haftalık oluyorum gitsem söyler başka Dr ama benimki 16 dan önce kesinlikle söylemiyor yanılma da olmuyor en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?